pytania o motocykle z ogloszen
Witam, mam pytanie odnośnie jednego z motocykli, które można obejrzeć na wspomnianych już filmikach z motorami do sprzedaży. Dla pewności pozwolę sobie zamieścić link: http://pl.youtube.com/Padiuka
Konkretnie chodzi mi o gs'a. Co o nim sądzicie? Czy po obejrzeniu takiego filmiku można już coś sądzić o danym egzemplarzu?
pozdrawiam
Konkretnie chodzi mi o gs'a. Co o nim sądzicie? Czy po obejrzeniu takiego filmiku można już coś sądzić o danym egzemplarzu?
pozdrawiam
- nomen
- Świeżak
A może ktoś z Was widział tą Kawkę i może coś o niej powiedzieć: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M751382
- Zajonc
- Świeżak
szukałem sobie dzisiaj moto... robie to od dwóch tygodni już
no i wpadłem na otomoto. gpz500s to fajna maszynka ale tej nie znalazłem... bo szukałem od 7000 tys zł. Ta z ogłoszenia wygląda nieźle ale troche tania ...

no i wpadłem na otomoto. gpz500s to fajna maszynka ale tej nie znalazłem... bo szukałem od 7000 tys zł. Ta z ogłoszenia wygląda nieźle ale troche tania ...

- salsafreak
- Świeżak
Chomik90 napisał(a):Szkoda, a co o niej sądzisz??
przecież juz pisałem...
dobra tak krótko powiem jeszcze raz, obejrzeć nie zaszkodzi, ale byłbym ostrożny... jak już wcześniej stwierdziłem była malowana, ale jeśli nie miała dzwona to pewnie z powodu zniszczonego lakieru... po zdjęciach ciężko ocenić jak ma się reszta moto...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
kur*a sprawdzają czy masz przednie koło z przodu a tylne z tyłu i czy są dobrze napompowane...
chłopie użyj opcji szukaj, bo zaczynasz już być wkurzający...
o tym wszystkim pisaliśmy już 24614 razy...
chłopie użyj opcji szukaj, bo zaczynasz już być wkurzający...
o tym wszystkim pisaliśmy już 24614 razy...

-
melvin - PierwszyOkrutny
Jeśli ktoś może powiedzieć coś więcej o tym moto ( http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M687054 )byłbym wdzięczny, zdj. są dobrej jakości.
-
wokusmok - Świeżak
wokusmok napisał(a):Jeśli ktoś może powiedzieć coś więcej o tym moto ( http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M687054 )byłbym wdzięczny, zdj. są dobrej jakości.
Jest niebieskie

a tak na serio....
Koleś napisał, że moto nigdy nie leżało, a klamka od hebla jest ułamana... Przebieg pewnie autentyczny... ja tam nie widzę, żeby był specjalnie rzeźbiony na sprzedaż... pojechać i zobaczyć można, to nie boli.
-
Ciechan666 - Świeżak
na prawym boczku jest jakaś naklejka, na lewym jej nie ma...
albo naklejkę ktoś sobie przykleił, albo boczki są różne...
w sumie to mogła być parkingówka,
moto nie wygląda na zmęczone życiem...
albo naklejkę ktoś sobie przykleił, albo boczki są różne...
w sumie to mogła być parkingówka,
moto nie wygląda na zmęczone życiem...

-
melvin - PierwszyOkrutny
Dzięki za odpowiedzi, fakt prawa strona chyba miała jakieś przygody, ogólnie chyba nie wygląda źle, no i jest niebieski 

-
wokusmok - Świeżak
tytanie na temat tego egzemplarza http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M754971
czy rama byla malowana? czy byly takie w oryginale ?? i co wogole myslicie an jego temat? i cene
czy rama byla malowana? czy byly takie w oryginale ?? i co wogole myslicie an jego temat? i cene
-
wszok - Świeżak
Były takie ramy za to 104 konnych silników nie było takich przebiegów w 7 letnim moto też raczej nie ma 

-
icid - VIP Ścigacz.pl
wszok napisał(a):icid napisał(a):Były takie ramy za to 104 konnych silników nie było takich przebiegów w 7 letnim moto też raczej nie ma
hehe dobre to bylo.... ja przez to forum chyba nic nie kupie...ale lepsze to niż skarbonka....
icidowi chodziło o to że ktoś dla szpanu zawyżył moc motocykla, no bo kto kupi 98konny motocykla jak w innej aukcji jest taki sam tyle że ma już 110koników?

-
melvin - PierwszyOkrutny
icid napisał(a):Były takie ramy za to 104 konnych silników nie było takich przebiegów w 7 letnim moto też raczej nie ma
gościa można szybko zagiąć, taki przebieg to by tylko raz opony wymienił albo nawet by jeszcze nie wymienił. Tak że można zerknąć na ich rocznik, jak kupywał nowe to się pewnie okaże że zjechane mimo że mają rok czy dwa. Jak kupywał używki to raczej dziwne przy takich małych przebiegach i może się okazać że opona ma z 10lat o motocykl 7

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
licznik moze nie byl caofany ....poprostu ma 111 tys
widzialem kiedys RF z przebiegiem 40 tys ...a wlasciciel powiedzial ze ma 140 tys
ale ogolnie motocykl podoba mi sie na zdjeciach wyglada swiezo
moze nawet za bardzo ... 

habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec