Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Wypadek i śmierć motocyklistów...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Wypadek i śmierć motocyklistów...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 06:36

Komentatorzy napisał(a):[*] niech oboje spoczywaja w pokoju...;( ja znalem Roberta super chłopak miał 28lat i dopiero niedawno kupil sobie motor... kurde taka tragedia... szkoda mi chlopaka mial swoja firme w niemczech, żone piekny dom ........ ahhhh składam kondolencje dla jego rodziny !!!!!!! [*]R.I.P[*]<br><hr>beta_rr<br>
Komentatorzy napisał(a):Pawełek był cudownym pełnym pasji chlopakiem, zginał za szybko bo miał wiele planow marzen i pasji byl dobrym kierowca a motory kochal ponad wszystko... nigdy nie zniknie z mojego serca i nadal nie moge uwierzyc ze juz nie zobacze go uśmiechnietego w drzwiach... Zawsze pozostanie w nas pustka ktorej nie wypelni nikt inny... <br><hr>J.<br>
Nie przejmujmy sie postami , które negatywnie oceniaja całe to wydarzenie. Nie wiemy co kaznego z nas moze spotkać. Paweł to jest i będzie wspaniały człowiek, dlatego że na zawsze pozostanie w naszych sercach.<br><hr>z.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 07:44

co za roznica czy jada po torze czy po dzikim lotnisku jesli jada na przeciwko siebie to sie zderza niezaleznie od otoczenia.<br><hr>jacek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 10:34

najszczersze wyrazy wspołczucia dla rodzin,najblizszych i znajomych<br><hr>paweł
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 11:04

nie zycze nikomu zeby w taki sposb stacil przyjaciela wiec prosze zastanowcie sie dwa razy zanim cos napiszecie. troche szcunku. pawelku spoczywaj w pokoju. na zawsze pozostaniesz w naszej pamieci [*][*][*]<br><hr>smutna
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 11:06

Tak bardzo mi Ciebie szkoda Pawelku miales przed soba cale zycie..zawsze mowiles ze motor to Twoja milosc...byles taki kochany i uczynny..miales tyle planow na zycie tyle planow na biznes..dziekuje za wszystko co dla Nas zrobiles NA ZAWSZE POZOSTANIESZ W NASZYCH SERCACH ANIOLKU<br><hr>..
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 15:20

Nieznałem ich, ale jak każdemu porządnemu motocykliscie jest szkoda mi ich. Składam najszczersze kondolencje rodzinom i bliskim ofiar!

Motocyklista to motocyklista i dla motocyklisty powinien być prawie bratem lub kimś więcej...

;(

Zapal znicz dla Nich : [*]<br><hr>BIGAluś
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 15:30

To co sie stało to tylko wina tych którzy chcieli sie pokazać jacy to oni nie są jak maja takie hobby to niech sobie wykupią ziemie i tam warjują !!!!!!!!!!!!! a nie kurwa teraz cała polska az huczy od tego ze był mwypadek<br><hr>ZŁY
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 15:55

Komentatorzy napisał(a):NIENAWIDZE WAS ZA TO CO PISZECIE KURWA CHŁOPAKI NIE ŻYJĄ A WY PISZECIE ZE TO KRETYNI JEBNIJCIE SIĘ W GŁOWE.... MACIE JAKIEGOLWIEK UCZUCIA.....!!!!!! JAK NIE MACIE CO PISAĆ I NIE WIECIE CO TO LEPIEJ NIC NIE PISZCIE BO AŻ WSTYD CZYTAĆ TAKICH RZECZY. SZACUNKU TROCHE BO KIEDYS MOŻE SIĘ WAM TO PRZYTRAFIĆ!!!!!!!!!!! JA NIE WIEM DLACZEGO WY TAK PISZECIE CO ONI WAM ZROBILI.... CZYM WAS SKRZYWDZILI ŻE PLUJECIE W ICH STRONE..... JAK BYM ZŁAPAŁA TAK TA OSOBE KTÓRA TAK PISZE NA CHŁOPAKÓW TO BYM ZAJEBAŁA. PRZESTAŃCIE ONI NICHEGO NIE SĄ WINNI TO BYŁ PRZYPADEK!!!!!!!<br><hr>MARTA<br>
stała sie tragedia i nie jest mi wcale wesoło z tego powodu.. ale jak sie chce takie rzeczy to trzeba myśleć nie tylko o sobie ale i o INNYCH a nie gaz "do dechy" są w centrum uwagi ale nie chyba tak jak by tego chcieli. Rozumiem wypadek na motorze bo sam lubię szybko jeździć i to sie może zdarzyć ale zderzenie czołowe to już chyba szczyt głupoty Współczuje tylko ich rodzinie i znajomym:(:(:(<br><hr>Mateusz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 17:09

Komentatorzy napisał(a):NIENAWIDZE WAS ZA TO CO PISZECIE KURWA CHŁOPAKI NIE ŻYJĄ A WY PISZECIE ZE TO KRETYNI JEBNIJCIE SIĘ W GŁOWE.... MACIE JAKIEGOLWIEK UCZUCIA.....!!!!!! JAK NIE MACIE CO PISAĆ I NIE WIECIE CO TO LEPIEJ NIC NIE PISZCIE BO AŻ WSTYD CZYTAĆ TAKICH RZECZY. SZACUNKU TROCHE BO KIEDYS MOŻE SIĘ WAM TO PRZYTRAFIĆ!!!!!!!!!!! JA NIE WIEM DLACZEGO WY TAK PISZECIE CO ONI WAM ZROBILI.... CZYM WAS SKRZYWDZILI ŻE PLUJECIE W ICH STRONE..... JAK BYM ZŁAPAŁA TAK TA OSOBE KTÓRA TAK PISZE NA CHŁOPAKÓW TO BYM ZAJEBAŁA. PRZESTAŃCIE ONI NICHEGO NIE SĄ WINNI TO BYŁ PRZYPADEK!!!!!!!<br><hr>MARTA<br>
Nie przeklinaj dziecko, tak to jest ogromne nieszczęście .<br><hr>koradzio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 17:12

Komentatorzy napisał(a):oni chcieli sie popisac ale to im sie nieudalo kosztowalo to ich zyciem. POSTANOWILI PUJSC NA MAKSA POZOSTAWILI RODZINY I ZNAJOMYCH DLACZEGO TAK ZROBILI???????????????????????????????????????????????????????<br><hr>RUDY ALBERTOWSKO<br>
do rudego...jeżeli nie znasz szczegułów to proszę nie komentuj! żaden z nich nie chciał pójść na maksa i tym bardziej żaden znich nie chciał zostawić rodzin!!!niestety los chciał że zabiła ich pasja,nie każdy zbiera znaczki,oni kochali jazdę i nie robili tego tylko by sie popisać....tak trudno to zrozumieć!!!zastanów się człowieku !!!!<br><hr>znajoma
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 17:19

do wszystkich którym tak łatwo przychodzi oceniać innych!!!1
ludzie walczymy o tolerancje na świecie różnych religi,różnych orientacji oraz przeciw rasizmowi a wy nie potraficie zrozumieć ludzi którzy żyli pasją roboli to co kochali!nie każdego fascynuje futbol czy też szachy!!!!może lepiej gdyby chodzili w kapturach i wciągali prochy!!!!nie kumam nie których ludzi!!!jak można oceniać kogoś kogo sie wogóle nie zna!!!!to tak samo jaby nazwać potencjalnego widza meczu kibolem!!!chore<br><hr>znajoma
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 17:24

jeszcze słowo do złego!!!gdyby chcieli sie wielce pokazac to śmigali by w mieście lub przed widownią a nie na opuszczonym pasie głąbie!!!!ich śmierć to poprostu złe zrządzenie losu ,są ludzie którzy na codzień ryzykują bardziej swoim życiem i innych wystarczy wyjechać na trasa e30 tam jeżdżą idioci!!! <br><hr>znajoma
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 18:59

Komentatorzy napisał(a):do wszystkich którym tak łatwo przychodzi oceniać innych!!!1
ludzie walczymy o tolerancje na świecie różnych religi,różnych orientacji oraz przeciw rasizmowi a wy nie potraficie zrozumieć ludzi którzy żyli pasją roboli to co kochali!nie każdego fascynuje futbol czy też szachy!!!!może lepiej gdyby chodzili w kapturach i wciągali prochy!!!!nie kumam nie których ludzi!!!jak można oceniać kogoś kogo sie wogóle nie zna!!!!to tak samo jaby nazwać potencjalnego widza meczu kibolem!!!chore<br><hr>znajoma<br>
weź ciołku nie przesadzaj. Jeździli jak wariaci to teraz maja. Nie można ich bronic a jedyne co w tej jeździe było pozytywne to to że nie jexdzili po drogach tyko na zamknietym lotnisku.<br><hr>Załamany
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 19:26

wiem co czuja w tej chwili znajomimi ofiar bo sam stracilem kumpla jakis czas temu, jesli mak tos ten filmik krutko po wypadku prosil bym o kontakt na e-mail. tomek17237@wp.pl<br><hr>XXX
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 19:44

masz rację, stała się tragedia bo nie żyje dwoje chłopaków,
i chwała im jak i wszystkim którzy próbują swoich sił i umiejętności na motorach , że robią to w miejscach gdzie nie zagrażają innym uczestnikom drog publicznych.
ci którzy widzą to inaczej i dodają swoje niestosowne komentarze niech pomyślą o ich rodzinach, co oni teraz sobie myślą.
ludzie przejżyjcie na oczy , ludzie giną w samochodach w samolotach itp. a to co sie stało w kąkolewie jest tylko nieszczęsliwym wypadkiem, takim jak co dzięń zdarzają się na polskich drogach.<br><hr>sympatyk z kąkolewa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 19:44

masz rację, stała się tragedia bo nie żyje dwoje chłopaków,
i chwała im jak i wszystkim którzy próbują swoich sił i umiejętności na motorach , że robią to w miejscach gdzie nie zagrażają innym uczestnikom drog publicznych.
ci którzy widzą to inaczej i dodają swoje niestosowne komentarze niech pomyślą o ich rodzinach, co oni teraz sobie myślą.
ludzie przejżyjcie na oczy , ludzie giną w samochodach w samolotach itp. a to co sie stało w kąkolewie jest tylko nieszczęsliwym wypadkiem, takim jak co dzięń zdarzają się na polskich drogach.<br><hr>sympatyk z kąkolewa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 19:57

;////////////////////////<br><hr>ZŁY
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 20:01

zły???????wstrzymałes sie od komentarza?
<br><hr>znajoma
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 20:14

Mieszkam niedaleko tej miejscowości i wcale się temu nie dziwie. Brak jakiegokolwiek zabezpieczenia, totalny bezład dzieci na rowerach itp. sam tam wiele razy byłem, oglądałem no i sama bravura sie kłania. Prędzej czy później musiało się to stać tylko szkoda że tak tragicznie. p.s interwencje policji??? bójda na kółkach. <br><hr>babi016
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/4/2008, 20:37

Komentatorzy napisał(a):Wiem że forum jest po to by wyrażać swe opinie. Ale pomyślcie!!! Zginęli ludzie... nasi koledzy:( Należy się im szacunek. Przede wszystkim rodzinie i osobą które nie mogą teraz złapać tchu bo ich serca dusi smutek, żal i tęsknota...Myślę że chłopcy uprawiający swoje hobby wykazali się odpowiedzialnością jeżdżąc po starym lotnisku niż po ulicach wsi bądź miasteczka...Proszę nie hańbdzie ich za to... <br><hr>Zbąszynianka23<br>
cze mam prosbe ja rowniez jestem z okolic zbaszynia i szkoda mi jest pawla bo wiem kim byl znam jego siostre itp. bardzo im wspulczuje z powodu smierci najblizszej osoby, ale byl bym wdzieczny jesli dostal bym link albo cos takiego z adresem strony tego filmiku krudko po wypadku.<br><hr>XXX
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl