[Aktualności] Top Gear - groźny wypadek Richarda...
ja się w ogóle dziwię że się wzięli. W TV jest zero gadki o motorach, kiedyś przeglądałęm kilka numerów Top Gear Magazine UK i też nic nie było. Widocznie u nas w redakcji ktoś pomyślał żeby bardziej urozmaicić tą gazetkę. I dobrzeWesly napisał(a):To dobrze że wzięli się za temat dwóch kółek też...szkoda tylko że tak mało...ale dobre i to

-
giuseppe - Świeżak
Na więcej to chyba nie ma co liczyć, zresztą Wasze wypowiedzi też o tym świadczą, skoro angielskie wydanie wogóle nie porusza tematu dwóch kółek to u nas i tak trochę na własną rekę piszą.
- suzuka gsxf
- Świeżak
wiesz, nawet w reklamie jest tekst typu "najszybsze pismo o samochodach" więc i ta dobrze że cokolwiek piszą o motorach. A może Stig nie umie jeżdzić na motorze i stąd brak ich obecności w TG ?suzuka gsxf napisał(a):Na więcej to chyba nie ma co liczyć, zresztą Wasze wypowiedzi też o tym świadczą, skoro angielskie wydanie wogóle nie porusza tematu dwóch kółek to u nas i tak trochę na własną rekę piszą.

-
giuseppe - Świeżak
Patrząc jak Stig jeździ samochodami, to motorem mógłby wypadać z zakrętów typu Chicago:) polskie TG próbuje przyciągnąć większą rzeszę fanów.
- suzuka gsxf
- Świeżak
Myślę że formy raczej nie zmienią, więc na szczegóły techniczne nie ma co liczyć czy to dwóch kółek czy samochodów, ale przynajmniej jest jakiś zarys, wiadomo co z nowości, poza tym opisane w dość zabawny sposób.
- suzuka gsxf
- Świeżak
jak będą dawać jeszcze tak piękne foty motorów jak furek to się zakocham w tej gazecie po prostuWesly napisał(a):Tak jak pisałem ... przełamali pewną formułę tego typu pism po prostu...

-
giuseppe - Świeżak
Do zakochania jeden krok:)
Czasem jak sam robię jakieś foty, to mam wrażenie że motocykle są bardziej wdzięczne do robienia zdjęć, tylko nie wiem czy TG to dostrzeże:)
Czasem jak sam robię jakieś foty, to mam wrażenie że motocykle są bardziej wdzięczne do robienia zdjęć, tylko nie wiem czy TG to dostrzeże:)
- suzuka gsxf
- Świeżak
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości