POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam, jestem Adam, mieszkam w Warszawie, w momencie pisania tego postu mam 33 lata. Prawko zrobiłem w 2001 roku, pierwszy motocykl (Honda CB250) kupiłem w 2006 roku i sprzedałem w 2007. Teaz, w momencie pisania tego postu przymierzam sie do kupienia drugiego motocykla. Nie wiem jeszcze co to będzie, ale w gre wchodzą: suzuki Bandit 600, Honda cbf600s, Honda Hornet 600, Honda cb750 Sevrnfifty, Yamaha fz6 fazer, Yamaha 600 Diversion. Jak na razie nie rozważałem innych możliwości.
Poza motorami lubie jeszcze żeglarstwo, słodycze, grilla, dobra muzykę, dobre towarzystwo i wszystko co jest dobre
Poza motorami lubie jeszcze żeglarstwo, słodycze, grilla, dobra muzykę, dobre towarzystwo i wszystko co jest dobre

Ostatnio edytowano 7/5/2008, 14:32 przez svar, łącznie edytowano 1 raz
- svar
- Świeżak
witam
... Michał 29 lat Wrocław
dzisiaj miał być gs500 - moje pierwsze moto... ale gość nie wytrzymał dwóch dni i go sprzedał
... szukam dalej
poza tym I LOVE SALSA
... do zobaczenia na światłach

dzisiaj miał być gs500 - moje pierwsze moto... ale gość nie wytrzymał dwóch dni i go sprzedał

poza tym I LOVE SALSA

... do zobaczenia na światłach

- salsafreak
- Świeżak
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
siemaaa
witam mam na imie Dominik mam prawie 22 latka ,pochodze z oklolicy krakowa ,interesuje sie szczegolnie motorkami,moj motorek to suzi 750 srad,pozdrawiam
- dominiks18
- Świeżak
Witam mam na imie MAti mam 17 lat i che rozpoczanc swoja zainteresowanie o motoryzacji che sobie kupic na moczantek 125 bo tak mowicie ze bedzie doba na poczantek
Prawo jazdy zaczne włsnie juz nie bawem bo 18 juz na karku
pozdrawiam

- Uziiii
- Świeżak
Witam wszystkich jestem Mateusz. W zeszłem roku jezdziłem hondą vtr 1000 f ale było mineło teraz chciał bym kupić jakieś supermoto jakoś szczególnie myślę o husqvarnie 610 jeżeli mógł by mi ktoś coś na jej temat powiedzieć lub jeździ takim sprzętem to proszę o kątakt mój e-mail jokej84@wp.pl
- jokej84
- Świeżak
Witam serdecznie domowników forum.
Do tej pory jakoś nie było czasu na jazdę na dwóch kółkach. Zawsze brakowało czasu . Praca,dom.Dom,praca.Teraz przyszedł czas na trochę przyjemności. Zawsze pasjonowały mnie choppery i cruisery i za czymś takim się rozglądam. Mam nadzieję, że to forum , a w szczególności Wy drodzy forumowicze pomożecie mi w trafnym wyborze.
Pozdrowienia z Pyrlandii .
Do tej pory jakoś nie było czasu na jazdę na dwóch kółkach. Zawsze brakowało czasu . Praca,dom.Dom,praca.Teraz przyszedł czas na trochę przyjemności. Zawsze pasjonowały mnie choppery i cruisery i za czymś takim się rozglądam. Mam nadzieję, że to forum , a w szczególności Wy drodzy forumowicze pomożecie mi w trafnym wyborze.
Pozdrowienia z Pyrlandii .
- mors2005
- Świeżak
spoznione ale przywitanie
.no wiec jestem bolo.motórami jezdze juz troche czasu.mialem mzty,cbr f3,vtr sp2,900rr,a teraz zx12.

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
Witam, mam na imię Dominika 21;at, pochodzę z Gorzowa Wlkp. , na forum znalazłam się dzięki namowie kuzyna.Pprawo jazdy posiadam od roku, motor od tego sezonu... Obecnie psuję , tzn. uczę sie jeździć na dosyć starej Yamaha XJ 600 - jak już troszkę się wprawie pomyślę o czymś ładniejszym i nowszym
Na razie bez rekordów i osiągnięć - no chyba że położenie motoru się w to zalicza
Pozdrawiam
Do zobaczenia na drodze

Na razie bez rekordów i osiągnięć - no chyba że położenie motoru się w to zalicza

Pozdrawiam
Do zobaczenia na drodze

- Załączniki
-
- 2.JPG (70.47 KiB) Przeglądane 4186 razy
- mycha7891
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Witam.
Mam na imie Lukasz i piszac to czuje sie dziwnie jak bym przedstawial swoja osobe w klubie AA
Wybija mi 24-ka. Mieszkam w Warszawie. Obecnie czekam na egzamin kat. A (aczkolwiek motocyklem juz jezdzilem ale nie w naszym przepieknym kraju
Od dobrych 6-7 lat interesuje sie motocyklami. W przeszlosci zaliczylem nawet rok pracy w serwisie motocyklowym, ale nigdy nie kupowalem sprzetu ze wzgledow finansowych.
2oo od niedawna posiadam i sobie spokojnie czeka zarejestrowany w garazu. Jest nim krwista hondka `02 f4i.
Najprawdopodobniej za jakies 3-4 tyg bede szukal towarzystwa do jazdy, bo wsrod moich znajomych niestety prozno szukac kogos z podobnymi zainteresowaniami
Pozdro !
Mam na imie Lukasz i piszac to czuje sie dziwnie jak bym przedstawial swoja osobe w klubie AA

Od dobrych 6-7 lat interesuje sie motocyklami. W przeszlosci zaliczylem nawet rok pracy w serwisie motocyklowym, ale nigdy nie kupowalem sprzetu ze wzgledow finansowych.
2oo od niedawna posiadam i sobie spokojnie czeka zarejestrowany w garazu. Jest nim krwista hondka `02 f4i.
Najprawdopodobniej za jakies 3-4 tyg bede szukal towarzystwa do jazdy, bo wsrod moich znajomych niestety prozno szukac kogos z podobnymi zainteresowaniami

Pozdro !
-
sober - Świeżak
witam
jestem Poznańską Pyrką, zwą mnie Maria (tylko bez zdrobnień proszę- nie znoszę
) tym roku stuknie mi ćwiartka
na razie mogę powiedzieć o sobie, że jestem "dobrze wychowanym plecaczkiem" ;D bo ponoć świetnie się ze mną jezdzi
ponieważ motoryzacja wszelkiego kalibru zawsze była moją pasją, mam zamiar skupić się na motorze. Niestety chwilowo jedyne co mnie z moto łączy, to kombiak zbierający w szafie kurz ;(
jestem w trakcie gromadzenia funduszy na pierwszą swoją maszynę, myslę ze bedzie to standarcik, czyli gs500. z resztą nad konkretnym modelem będę myśleć jak już będę wiedziała na co mnie stać
później chciałabym mieć Suzuki GSR600A a w przyszłości może B-Kinga...
prawko na razie tylko kat.B jak juz mowiłam, zbieram zasoby
pozdrawiam wszystkich, szerokości
jestem Poznańską Pyrką, zwą mnie Maria (tylko bez zdrobnień proszę- nie znoszę

na razie mogę powiedzieć o sobie, że jestem "dobrze wychowanym plecaczkiem" ;D bo ponoć świetnie się ze mną jezdzi

ponieważ motoryzacja wszelkiego kalibru zawsze była moją pasją, mam zamiar skupić się na motorze. Niestety chwilowo jedyne co mnie z moto łączy, to kombiak zbierający w szafie kurz ;(
jestem w trakcie gromadzenia funduszy na pierwszą swoją maszynę, myslę ze bedzie to standarcik, czyli gs500. z resztą nad konkretnym modelem będę myśleć jak już będę wiedziała na co mnie stać

prawko na razie tylko kat.B jak juz mowiłam, zbieram zasoby

pozdrawiam wszystkich, szerokości
- Załączniki
-
- Gościnnie na zaprzyjaźnionej Kawie ;)
- kawa 012_cr.jpg (249.24 KiB) Przeglądane 4069 razy
Ostatnio edytowano 13/5/2008, 13:29 przez Krejzi.Mery, łącznie edytowano 1 raz
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec