kilka pytań/jakie objawy przestawionego rozrządu?
• Strona 1 z 1
kilka pytań/jakie objawy przestawionego rozrządu?
po pierwsze: jakie są objawy źle ustawionego rozrządu?
po 2: moja świeca w ciemności wczoraj sprawdzałem ma zlotawy kolora czy to normalne?
po 3: przerywa mi na pełnym gazie(próbowałem wyjąć filtr powietrza i przejachać się ale przerywanie nie zaprzestało-co moze byc przyczyną?
po 2: moja świeca w ciemności wczoraj sprawdzałem ma zlotawy kolora czy to normalne?
po 3: przerywa mi na pełnym gazie(próbowałem wyjąć filtr powietrza i przejachać się ale przerywanie nie zaprzestało-co moze byc przyczyną?
Ostatnio edytowano 24/4/2008, 09:04 przez grucha87, łącznie edytowano 1 raz
- grucha87
- Świeżak
Spotyka to znaczy następuję cmoknięcie i silnik przestaje nadawać się do niczego
.
Jakby przestawił Ci się zapłon zakładał byś nowy temat pod tytułem ,,kupię nowy silnik"
Miałem ostatnio podobny cyrk że przerywał na dziurach, poszukaj, może pomoże.

Jakby przestawił Ci się zapłon zakładał byś nowy temat pod tytułem ,,kupię nowy silnik"
Miałem ostatnio podobny cyrk że przerywał na dziurach, poszukaj, może pomoże.
-
cender - Świeżak
czyszczenie i regulacja wykonana.niestety nadal to samo;(
a i jeszcze jedno gdy zdjąłem krućce dolotowe(filtr powietrza->>gaźnik) i odpaliłem moto i gdy przygazowałem to z lewego gaźnika(tego nie podciśnieniowego)wylatywała benzyna.czy to narma?;]
a i jeszcze jedno gdy zdjąłem krućce dolotowe(filtr powietrza->>gaźnik) i odpaliłem moto i gdy przygazowałem to z lewego gaźnika(tego nie podciśnieniowego)wylatywała benzyna.czy to narma?;]
- grucha87
- Świeżak
Teraz wiesz dlaczego ci przerywa, ta regulacja jednak sie chyba nie udala.
Masz za wysoki poziom paliwa w komorze plywakowej tego gaznika, albo zuzyty zaworek iglicowy komory, ktory nie zatrzymuje paliwa po osiagnieciu wlasciwego poziomu.
Adam M.
Masz za wysoki poziom paliwa w komorze plywakowej tego gaznika, albo zuzyty zaworek iglicowy komory, ktory nie zatrzymuje paliwa po osiagnieciu wlasciwego poziomu.
Adam M.
- Adam M.
- VIP Åšcigacz.pl
ustawiłem pływak tak jak podaje serwisówka.i próbowałem ustaić mieszanke,niestety jaklby nie ustawić to na pełnym gazie przerywa tak samo.Jedyne co się zmienia to wolne obroty wraz z odkręceniem śrubki obroty maleją.pomóżcie...
- grucha87
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości