szkiełko od poziomu oleju.
• Strona 1 z 1
szkiełko od poziomu oleju.
Witam.
Kupiłem motocykl F4 i zauważyłem że szkiełko od sprawdzania poziomu oleju jest ciemne i nic przez nie nie widać.
Stan oleju na pewno nie jest na max ani nie jest za mało.
Czy spotkał się ktoś z takim przypadkiem??
Pozdro
Kupiłem motocykl F4 i zauważyłem że szkiełko od sprawdzania poziomu oleju jest ciemne i nic przez nie nie widać.
Stan oleju na pewno nie jest na max ani nie jest za mało.
Czy spotkał się ktoś z takim przypadkiem??
Pozdro
- andred83
- Świeżak
Jeśli nic przez nie nie widać to skąd wiesz że poziom oleju nie jest powyżej okienka?
i dlaczego dopiero teraz się dowiedziałeś o tym okienku? nie sprawdzałeś poziomu oleju przy oglądaniu motora przed kupnem? :/ błąd... nawet taka, zdawało by się drobnostka może dużo powiedzieć o sprzedawcy i czy dbał o moto
kurde.. mam wrażenie że coraz więcej osób kupując motocykl ogląda go dokładnie, ale po owiewkach czy aby jest ładny i nie porysowany lakier, a nie czy jest w 100% sprawny technicznie. Ale co tam, motor przecież ładny ma być bo inaczej laski nie będą lecieć...
sorry za offtop na końcu, ale nie mogłem się powstrzymać(i nie bierz do siebie bo to nie o tobie, ale tak ogólnie)
i dlaczego dopiero teraz się dowiedziałeś o tym okienku? nie sprawdzałeś poziomu oleju przy oglądaniu motora przed kupnem? :/ błąd... nawet taka, zdawało by się drobnostka może dużo powiedzieć o sprzedawcy i czy dbał o moto

kurde.. mam wrażenie że coraz więcej osób kupując motocykl ogląda go dokładnie, ale po owiewkach czy aby jest ładny i nie porysowany lakier, a nie czy jest w 100% sprawny technicznie. Ale co tam, motor przecież ładny ma być bo inaczej laski nie będą lecieć...

sorry za offtop na końcu, ale nie mogłem się powstrzymać(i nie bierz do siebie bo to nie o tobie, ale tak ogólnie)

MMMOTÓRR!!
- lysy5g1
- Świeżak
ale bylby az tak przepalony ze nie bylo by nic widac w okienku? no bez...
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości