Yamaha tzr 80 pomocy !!!
• Strona 1 z 1
Yamaha tzr 80 pomocy !!!
witam wszystkich !
mam problem kupilem yamaha tzr 80 (95r) z padnientym silnikiem
i chcial bym zamiast silnika 80ccm zalozyc 125ccm tylko nie wiem czy wystarczy wymienic tylko silnik i mozna noramalnie jezdzic czy trzeba jeszcze wymienic np.(wał bo od 80 jest za slaby dla 125?) jesli ktos wie cos na ten temat prosze o odp.
Pozdrawiam i z gory dzieki
mam problem kupilem yamaha tzr 80 (95r) z padnientym silnikiem

Pozdrawiam i z gory dzieki

- adrian(Yamaha tzr 80)
- Świeżak
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
człowieku błagam cię przestań hehehehe
Aż mnie brzuch boli śmieje się i śmieje ihihihih.
Niech ktoś usunie ten temat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo nie wytrzymie hheeeehehehe

Aż mnie brzuch boli śmieje się i śmieje ihihihih.
Niech ktoś usunie ten temat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo nie wytrzymie hheeeehehehe
-
krzychu8463 - Świeżak
nie pomoze lepiej odrazu zakupic ten model : http://www.allegro.pl/item121189327_mlo ... utowy.html - moze chłopak wyjdzie na ludzi 

-
Arai - Świeżak
Kurde co on chce w końcu wymieniać bo nie łapie jak wymieni silnik na 125 to po co mu jeszcze coś z wałem kombinować? No chyba żę pisał to pod wpływem jakichś środków odurzających i mu się cylinder pomylił z silnikiem
Kurde ja sam już nie wiem co piszę jaak to przeczytałem
.pozdro

>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
sformuluje inaczj moje pytanie bo widze ze rozbawilem was do lez
mam zatarty silnik w tzr 80cmm i otrzewiscie moge wymienic tlok i cylinder 80cmm ale chcialbym zalozyc 125 cmm i nie wiem czy wszystko bedzie pasowac! jezeli ktos moze udzielic sensownej odpowiedzi to prosze o informacje a jesli nie to nabijajcie sie dalej !
Dzieki z gory i pozdro!!!

mam zatarty silnik w tzr 80cmm i otrzewiscie moge wymienic tlok i cylinder 80cmm ale chcialbym zalozyc 125 cmm i nie wiem czy wszystko bedzie pasowac! jezeli ktos moze udzielic sensownej odpowiedzi to prosze o informacje a jesli nie to nabijajcie sie dalej !
Dzieki z gory i pozdro!!!
- adrian(Yamaha tzr 80)
- Świeżak
Jeżeli śruby, kratery.... będą pasować to tak. Ale co za sens?? Musisz dalej pokoleji wymieniać łożyska, simeringi, wał, korbowód itd. to cię wyniesie tyle co kupno całego silnika orginalnego od TZR 125
Pozdro

Pozdro
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
a wiecie moze gdzie kupic tlok i cylinder do yamahy tzr 80 ? jesli macie jakies adresy stron, bylbym wdzieczny gdybyscie podali
z gory dzieki pozdro

z gory dzieki pozdro

- adrian(Yamaha tzr 80)
- Świeżak
nie wiem jak jest z ramami, ale 80ccm to nie jest przypadkiem wytuningowany silnik 50ccm? bo mi się wydaje że tak właśnie jest. A to o czym mówisz to by wychodziło że chcesz założyć cylinder 125cm do 50siątki, a to już raczej niemożliwe. No chyba że jesteś pewny że to jest całkiem inny silnik i jest to fabryczna 80siątka, to wtedy znajdziesz coś większego zapewne, ale góra będzie to 100ccm
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1