Kolorowe życie,czyli sposób na nude.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
moze o lalke ci chodzilo.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
-
cwaniak182 - Świeżak
podobno?czy testowales oba warianty 

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
Gandalf - Świeżak
Widzicie nie tylko ja jestem znudzony. Co z tym zrobić? Jeszcze jak mi prawko odroczą to ich rozp**rdole...
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
Troszeczke wam zazdroszcze że możecie wogule sie nudzić. Ja pracuje cały tydzień bardzo często nawet z sobotą od 8.00 do 21.00-22.00, jak wracam do domu to myje sie, jjem, i ide spać. Raz na miesiąc udaje sie skończyć o 16.00 i wtedy jak wróce do domu nie wiem za co sie mam wziąść.
- działo
- Świeżak
InSiDe napisał(a):Ja czytam sobie zaległe książki. Papierowe, z którymi można iść do wanny.
Tia :)
- Nie chce mi sie siedziec przed komputerem - powiedzial informatyk
- Poczytam sobie jakiego e-booka
Ale fakt, tez lubie papierowe... co prawda duzo bohaterow i fabula rozmyta, np Secrets of Windows 2003 Server , ale za to ile sie czyta ;)
A ogolnie fantastyka, zarowno mroczne SF jak i fantasy to moje ulubione pochlaniane tom/2h za wyjatkiem Harrego ktorego sie meczy moze 3-4godzinki na calosc :)
działo napisał(a):Troszeczke wam zazdroszcze że możecie wogule sie nudzić. Ja pracuje cały tydzień bardzo często nawet z sobotą od 8.00 do 21.00-22.00, jak wracam do domu to myje sie, jjem, i ide spać. Raz na miesiąc udaje sie skończyć o 16.00 i wtedy jak wróce do domu nie wiem za co sie mam wziąść.
Mialem podobnie w firmie, jezdzilismy tygodniowo lekko w granicach 3000km po klientach w calej polsce - wpadalo sie o 2 do domu przemyc i znow 4-5 wyjazdy rozne. Albo wdrozenie gdzie miesiac mieszkaszw hotelu u klienta, a koles z pracy podrzuca Ci rzeczy czyste z wro ... a drugi pomagal twojej zonie sie rozpakowac w nowym mieszkaniu (to zalowe bylo bo nawet nie wiedzialem ze miala w miedzyczaise operacje). Padaka - a obecnie nie lepiej, bo termin goni, klient czeka i bywa ze do 4 dygasz przed komputerem, tak wiec lapac kazda wolna chwile poki mozecie i macie taka mozliwosc.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
ja tez zazdroszcze wszystkim, ktorzy sie nudza. W ciagu dnia znajduje raptem godzinke, zeby zrobic cos dla siebie tj. wejsc na scigacza, poczytac gazete itp. Niestety zwykle doby mi nie starcza. W ciagu dnia zawsze jest cos do zrobienia. Noc jest za, krotka zeby tracic ja na sen, a bynjamniej Politechnika spedza mi sen z powiek.
W zyciu jest tyle do zrobienia, jest tyle pieknych(no i oczywiscie tych mniej ladnych) rzeczy - wszystko jest tylko kwestia organizacji czasu. Po co od razu zrzucac wine na panstwo ?? czy tak trudno jest wypelnic sobie czas po same brzegi.
W zyciu jest tyle do zrobienia, jest tyle pieknych(no i oczywiscie tych mniej ladnych) rzeczy - wszystko jest tylko kwestia organizacji czasu. Po co od razu zrzucac wine na panstwo ?? czy tak trudno jest wypelnic sobie czas po same brzegi.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
VR-46, z cala przykroscia to stwierdzam, ale czyzby nasze spoleczenstwo chodzilo na droge niemyslacych, kalekich intelektualnie ludzi, ktorym kraetywne myslenie jest wrecz nieznane?
Czlowieku ile ty masz lat? Zakladasz temat na forum i pytasz sie co robic w wolnym czasie? Zal.pl i to przez duze Z.
Podsune Ci dobry pomysl - idz do roboty, niedosc, ze nudzic sie nie bedziesz to jeszcze Ci kasy wpadnie troche. Chyba ze jestes typem czlowieka, ktory za 5-6 zl robic nie bedzie bo mu zylka w ***** peknie.
Co to sie dzieje z tymi ludzmi
Czlowieku ile ty masz lat? Zakladasz temat na forum i pytasz sie co robic w wolnym czasie? Zal.pl i to przez duze Z.
Podsune Ci dobry pomysl - idz do roboty, niedosc, ze nudzic sie nie bedziesz to jeszcze Ci kasy wpadnie troche. Chyba ze jestes typem czlowieka, ktory za 5-6 zl robic nie bedzie bo mu zylka w ***** peknie.
Co to sie dzieje z tymi ludzmi
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości