125 czy 80 ?? duży problem.
• Strona 1 z 2 • 1, 2
125 czy 80 ?? duży problem.
Siema.
Jakbyście Mieli Wybierać Pomiędzy Cagiva Mito 125 z 94' roku , lub Aprilia Rs po tuningu na 80 z 04' roku , co byście wybrali Cagiva oczywiście na 50 zarejstrowana
. Nie umiem sie zabardzo zdecydować. Pomózcie
Link do Cagivy
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M728500
i Do Rs
http://moto.allegro.pl/item349241268_ap ... 004r_.html
Ps.Głownie Zalezy mi na Mocy i Wygodzie Jazdy we 2.

Link do Cagivy
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M728500
i Do Rs
http://moto.allegro.pl/item349241268_ap ... 004r_.html
Ps.Głownie Zalezy mi na Mocy i Wygodzie Jazdy we 2.
-
ZySiEkRs - Świeżak
Ja osobiście wybrał bym aprilie ponieważ jest 10 lat młodsza i dużo ładniejsza
Takie jest moje zdanie
A i jeszcze jedno rejstrowanie 125 na 50 to jest fałszowanie dokumentów i możesz sobie przez to kłopotów narobić

Takie jest moje zdanie

A i jeszcze jedno rejstrowanie 125 na 50 to jest fałszowanie dokumentów i możesz sobie przez to kłopotów narobić

- MicHal.K50
- Świeżak
MicHal.K50 napisał(a):Ja osobiście wybrał bym aprilie ponieważ jest 10 lat młodsza i dużo ładniejsza![]()
Takie jest moje zdanie
zgadzam się z kolegą poco kombinowac i marnowac pieniądze na przerobienie na 50 jeśli jak cie gumisie dorwą to zabulisz 2x tyle co to bylo warte a nawet wiecej 500zł sie płaci za jazde bez rejerki itp a piomysl sobie ile zabulisz za takie cos? tu juz nie tylko kasa pujdzie ale napewno zrobią Ci tak że przez pare latek nie bedziesz mogl usiosc nawet na sqteraka...
pozdro
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
A co za różnica czy weźmie tą ape czy mito? I to ma niezgodność w papierach i to.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Dokładnie Landryss
Cagiva bedzie o niebo wygodniejsza i mocniejsza, ale słabo bedzie z dostaniem do niej częsci no i jest większy przekret niż RS w papierach.
Do Rs łatwo dostaniesz cene, jest mniejsza i lekka, mniej miejsca dla dwóch osób.
Pozdro

Cagiva bedzie o niebo wygodniejsza i mocniejsza, ale słabo bedzie z dostaniem do niej częsci no i jest większy przekret niż RS w papierach.
Do Rs łatwo dostaniesz cene, jest mniejsza i lekka, mniej miejsca dla dwóch osób.
Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
Jak nie masz kategori `A` ani `A1` to ja bym Ci radził kupić jakąś 50 i jeździć legalnie.Bo co to za przyjemność z jazdy w strachu że Cię gumisie zatrzymają
Pzdr.

Pzdr.
Takie jest moje zdanie!!!
- MicHal.K50
- Świeżak
Lepiej nie ryzykowac,niz pozniej jak cie zlapia miec przesrane w papierach..ale jakbys mial kupywac to oczywiscie RS 

Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
[: Jedyna taka :]
-
mastero33 - Bywalec
Bostorn napisał(a):zrobią Ci tak że przez pare latek nie bedziesz mogl usiosc nawet na sqteraka...
E tam nie tak łatwo "tak robią". Żeby Ci odroczyli możliwość robienia prawka to musisz naprawdę sobie zasłużyć, mojemu kumplowi odroczyli, ale on jechał niezarejestrowanym dużym fiatem, bez prawka i tak z***, że skasował płot

-
Movi - Moderator
hehehe no to powiedzcie mi co może grozić jak np jadę nsr 125 te 200stówki zatrzymują mnie a ja im ze to motorower ^_^ i łamiąc przy tym prawo typu wyprzedzanie na prostej ucieczka przed radiotaryfą i takie tam zagrożenie dla siebie i osób biorących udział w ruchu ??
nie odroczyli by po czyms takim ??;>
nie odroczyli by po czyms takim ??;>
-
Bostorn - Moderator
Nie odroczyli by bo NSR nie pojedzie 200 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Na pewno by odroczyli
A pojazd jak byś jechał 200km/h i Cię zatrzymali a ty byś powiedział że to motorower to na powtórne badania techniczne by wysłali
I miał byś nie mały problem ponieważ jak motorower jest szybszy niż 45km/h to jest już zaliczany do motorów a nie motorowerów 

A pojazd jak byś jechał 200km/h i Cię zatrzymali a ty byś powiedział że to motorower to na powtórne badania techniczne by wysłali

Takie jest moje zdanie!!!
- MicHal.K50
- Świeżak
no to niech będzie te 160,5 ale i tak by miał prze.. źle by było
ale mniejsza z tym gorsze jest od tego jak tu gdzies kolega napisał ten strach i zerkanie w lusterka:d toz to qrwicy można dostać
patrzeć co 2sec jak jadą niebiescy
a już gorzej jak ich zobaczysz albo oni Ciebie;d w takich sytuacjach lepiej pampersy miec ze sobą ^_^

-
Bostorn - Moderator
napewno nie skierowaliby go na badania,odrazu mialby chlopak sprawe w sadzie,ale badanie musialo by byc,ale wiadomo jaka jest juz sytuacja jak jedziesz prawie 5razy tyle ile mozna tkaim pojazdem 

Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
-
mastero33 - Bywalec
- flinston-91
- Świeżak
Dzięki za odpowiedzi
powiedzcie mi jeszcze po mniej więcej ilu w Cagive Trzeba robić remont silnika, mialem wczesniej aprilie to po 25 tys dopiero
ale ponoc mito ma wyzylowany silnik. i po remoncie ma przejechane 15 tys km na blokadzie do 90 km\h czyli spodziewać sie wykładania kasy na remont ? i ile pali taki smok ?

-
ZySiEkRs - Świeżak
Wątpie, żeby ktoś na blokadzie tyle czasu jeździł
Po pierwsze to remont nie zalezy od modelu, ale od jego użytkowania i dbania o sprzet. A po drugie, to taki odblokowany smok, przy cięzkiej rece robi wir w baku
Mi przy sredniej jeździe łyka 6-7l, i wiem, ze gdybym jeździł na full ciagle to dycha spokojnie.
Pozdro

Po pierwsze to remont nie zalezy od modelu, ale od jego użytkowania i dbania o sprzet. A po drugie, to taki odblokowany smok, przy cięzkiej rece robi wir w baku

Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
cos za cos chlopaki
a po za tym ktory z nas nie ma ciezkiej reki czasami ???

a po za tym ktory z nas nie ma ciezkiej reki czasami ???

-
mastero33 - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm