Czuinik smarowania
• Strona 1 z 1
Czuinik smarowania
Witam mam problem bo mi sie cały czas pali smarowanie mam gsx 750 inazuma wymieniłem olej i nadal sie pali i mam pytanko mozecie mi powiedziec gdzie ten czujnik sie znajduje z góry dzieki
Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
- piotrekxx
- Świeżak
Kolego, chyba nie rozumiesz - to gdzie jest czujnik sprawdzisz sobie sam w instrukcji serwisowej badz manualu. Szanowni koledzy przedmowcy mowia Ci, ze niekoniecznie masz problem z czujnikiem i daja wskazowki gdzie powinienes szukac przyczyny.
A na gorze tego dzialu sa roznorakie ksiaki serwisowe - powinienes miec manual do wlasnego sprzeta - wiec tam zerknij.
"potrzebujacemu daj wedke, a nie rybe"
A na gorze tego dzialu sa roznorakie ksiaki serwisowe - powinienes miec manual do wlasnego sprzeta - wiec tam zerknij.
"potrzebujacemu daj wedke, a nie rybe"
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
"A na gorze tego dzialu sa roznorakie ksiaki serwisowe - powinienes miec manual do wlasnego sprzeta - wiec tam zerknij. "
gdzie to jest??
gdzie to jest??
Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
- piotrekxx
- Świeżak
jeden taki na allegro motocykl był na czesci na allegro i zadzwoniełem po 5 h od wystawienia aukcji i juz pół czesci sprzedał
- piotrekxx
- Świeżak
Gdzie ten czujnik???
Słuchajcie koledzy. Jesli ktoś wie gdzie szukać czujnika to napiszcie proszę. Ja mam inny problem. Moja kontrolka nie chce wogóle się paświecić, żaróweczka jest dobra. Prosze o porady i z góry dziekuję.
- muzzy
- Świeżak
jak silnik siedzi olejak to po prawej stronie jest mały dekielek (obok dekla od kosza sprzęgłowego),jest czujnik.
Suzuki GSX-R 750 (olejak)
-
lukaszbiernacki - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości