[Aktualności] Treningi na Torze Poznań - koszmar...
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[Aktualności] Treningi na Torze Poznań - koszmar...
Dyskusja na temat: Treningi na Torze Poznań - koszmar stał się ciałem!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Treningi na Torze Poznań - koszmar stał się ciałem!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Treningi na Torze Poznań - koszmar stał się ciałem!
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie moę w to uwierzyć, sądzłam iz skończy się na gadaniu a to na poważnie!!!! paranoja<br><hr>magda-rr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie mogę w to uwierzyć, sądziałam iz to tylko takie gadanie a oni na poważnie, paranoja!!! <br><hr>magda-rr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie wiadomo jak się sprawa ma z tymi mieszkańcami, może faktycznie mają podstawy do protestów, a przesiedlać ich to nie wiem czy by się ktos zgodził;P jedno jest pewne, potrzeba nowego toru w bezpiecznym miejscu z dala od aglomeracji miejskich.<br><hr>ziutek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jest super okazja do budowy nowego toru, z prawdziwego zdarzenia, z prawdziwym zapleczem.Apetyt na sport motorowy w Polsce bardzo szybko rośnie pod każdą postacią.Mam nadzieję, że ktoś tą lukę wypełni i powstanie tor zarzadzany wlasciwie, ktory bedzie przynosil korzysc nie tylko organizatorom, ale także wszystkim korzystającym.W Poznaniu...cóż, posadzić kartofle.<br><hr>hero
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mieszkam w Poznaniu 4 rok i mega mnie cieszyło że mam taki obiekt do dyspozycji zacząłem myśleć o amatorskim ściganiu ale widzę że głupota ludzi przechodzi wszelkie granice...... lotnisko nad torem nie przeszkadza przeszkadza tor motocykle na ulicach nie przeszkadzaja na torze przeszkadzaja chyba trzeba pokazać ilu jest użytkowników tego toru ...... i jak dobrze że scigamy sie na torze nie na miescie !!! <br><hr>marcin góral
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no tak ale ten tor nie powstał rok temu i kupujący działki dobrze o tym wiedzieli (działki były znacznie tańsze) a jeżeli wybudowany zostanie następny tor to znowu znajdą sie następni którym będzie on przeszkadzał błędne koło ... niech jest tam gdzie jest gdzieś wyścigi muszą być przecież rozgrywane <br><hr>boosterKomentatorzy napisał(a):nie wiadomo jak się sprawa ma z tymi mieszkańcami, może faktycznie mają podstawy do protestów, a przesiedlać ich to nie wiem czy by się ktos zgodził;P jedno jest pewne, potrzeba nowego toru w bezpiecznym miejscu z dala od aglomeracji miejskich.<br><hr>ziutek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jesli kupowali jak już tor był to ich problem, choć kiedyś pewnie nie przewidywano takich decybeli...poza tym szum samolotów jest trochę innego rodzaju niż ryk motocykli, zreszta nie będę się wymądrzał, należałoby podjechać w okolice tych zbuntowanych domostw i posłuchać podczas jazd czy faktycznie jest to uciążliwe. Prawda jest taka, ze gdyby to była formula 1 albo wyscigi moto byłyby tak popularne jak w hiszpanii czy anglii to pewnie ci sami mieszkańcy wręcz żyliby tym co się dzieje an torze poznań. I to żyliby z usmiechem:)<br><hr>ziomKomentatorzy napisał(a):nie wiadomo jak się sprawa ma z tymi mieszkańcami, może faktycznie mają podstawy do protestów, a przesiedlać ich to nie wiem czy by się ktos zgodził;P jedno jest pewne, potrzeba nowego toru w bezpiecznym miejscu z dala od aglomeracji miejskich.<br><hr>ziutek<br>Komentatorzy napisał(a):no tak ale ten tor nie powstał rok temu i kupujący działki dobrze o tym wiedzieli (działki były znacznie tańsze) a jeżeli wybudowany zostanie następny tor to znowu znajdą sie następni którym będzie on przeszkadzał błędne koło ... niech jest tam gdzie jest gdzieś wyścigi muszą być przecież rozgrywane <br><hr>booster<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ZOBACZCIE KONIECZNIE: <a href="http://ww6.tvp.pl/780,20080415697060.strona" target="blank" class="link">http://ww6.tvp.pl/780,20080415697060.strona</a> A WIĘC MAMY MINI-AFERĘ, SKORO NAWET TELEWIZJA SIĘ TY
M ZAINTERESOWAŁA. WYGANIANIE LUDZI Z TORU TO SKANDAL!!!!<br><hr>.
M ZAINTERESOWAŁA. WYGANIANIE LUDZI Z TORU TO SKANDAL!!!!<br><hr>.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja gdybym mieszkał w Poznaniu to jeździł bym wokół toru z kumplami i robiąc co chwile przygazówki!! POebani Ci ludzie!!<br><hr>Meciek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panowie tak tylko może być w Polsce tu nigdy nie jest nic normalnie. Kilku wysoko postawionych urzędasów pobudowało się obok lub kupili domy i wystarczy jest im za głośno! <br><hr>WA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wyjebać panów prezesów i innych dupków co siedzą w zarządzie tej cuchnacej jeszcze komuną formacji jaką jest PZMot!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic nie robią w obronie sportu motocyklowego i samochodowego .Po jaką cholere jest stworzona taka organizacja jak PZMot jak nic nic nie robią w obronie sportów motorowych!!!???Ludzi wysiedlić z okolic toru !! Wiedzieli gdzie sie budują!! Jestesmy jedynym Krajem w którym widzą ten problem na Automotodromie .Śmiech!!!!wstyd!!!!upokorzenie!!!!!!!!!!!! To jest sport a nie gówniarzy popisy!!!!!!!!!!!!!!! Na torze się ściga po to jest .Z czołgu się strzela po to jest.Dziadki z PZMotu czas na emeryture!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>Daro TL
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wyjebać panów prezesów i innych dupków co siedzą w zarządzie tej cuchnacej jeszcze komuną formacji jaką jest PZMot!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic nie robią w obronie sportu motocyklowego i samochodowego .Po jaką cholere jest stworzona taka organizacja jak PZMot jak nic nic nie robią w obronie sportów motorowych!!!???Ludzi wysiedlić z okolic toru !! Wiedzieli gdzie sie budują!! Jestesmy jedynym Krajem w którym widzą ten problem na Automotodromie .Śmiech!!!!wstyd!!!!upokorzenie!!!!!!!!!!!! To jest sport a nie gówniarzy popisy!!!!!!!!!!!!!!! Na torze się ściga po to jest .Z czołgu się strzela po to jest.Dziadki z PZMotu czas na emeryture!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>Daro TL
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oni sa pojebani moim zdaniem tor jest do jazdy po nim a nie.to jest bezsensu ze za głosno trzeba miec naprawde najebane w głowie <br><hr>CZUBEK
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
BYłEM NA KAżDYM WYśćIGU OD 1998 ROKU , TO SIę NIE MIEśCI W GłOWIE . TERAZ CHCą WPROWADZIć OGRANICZENIA CHYBA ICH POJ....O. NAPISAć PETYCJę DO FIM- U . !!!<br><hr>PIKMEN46
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ej no kur#$ !!
Po co się wynajmuje tor ? Żeby zrobić na nim grilla do ch$%ja czy żeby potrenować na motocyklach ??
Grandys daje wiecej kasy, to może sobie pośmigać na wolnych wydechac, taa ??
korupcja i tyle, jedna wielka ściema jeśli chodzi o prezesów i to śmieszne AW<br><hr>Tash
Po co się wynajmuje tor ? Żeby zrobić na nim grilla do ch$%ja czy żeby potrenować na motocyklach ??
Grandys daje wiecej kasy, to może sobie pośmigać na wolnych wydechac, taa ??
korupcja i tyle, jedna wielka ściema jeśli chodzi o prezesów i to śmieszne AW<br><hr>Tash
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl