ad. do tematu Honda NSR jako motorower ? co i jak ?
• Strona 1 z 1
ad. do tematu Honda NSR jako motorower ? co i jak ?
kravec,jezeli pomoc i odpisywanie uzytkownika forum ma wygladac w taki sposob,do zadaj sobie pytanie po kiegoskur wysyna ono jest,jak kazdy temat jest blokowany,myslicie ze w tej wyszukiwarce hop siup sie wpisze to co mamy na mysli i wyskoczy ci wszystko na temat danego problemu?po wpisaniu info ktore mnie interesuje wyskakuje mi 50 str i co mam szukac teamatu i analizowac kazde posty w wyszukiwani mojego problemu,to jest chore i po jeb***!!!skoncze z tym,bo od tego robi sie smietnik z forum i ludzie nic nie moga z niego wyniesc,pozdro
Derbi Senda 125 sm....CUDO!
- Cebra125
- Świeżak
Masz rację, jest tylko jeszcze druga strona medalu.. jak na przykład będzie powstawał co 2 dni ten sam temat to w końcu za 2 miesiące utoniemy we własnych postach
trzeba coś wymyślić żeby było optymalnie, problem w tym że nie wiadomo co
. bo rzeczywiście wielu nowych się zraża, jak się o coś pytają a tu od razu pojazd..

-
Movi - Moderator
mam pomysl nie wiem czy on jest madry,ale brzmi tak:(nie wiem czy jest taka opcja)ale moze kazdy temat jaki bedzie zakladany musi byc zaakcpetowany przez moda czy tam admina i dopiero wtedy sie on wyswietli,nie wiem wymyslcie cos zeby forum bylo sprawniejsze:)
Derbi Senda 125 sm....CUDO!
- Cebra125
- Świeżak
A to, że się pojawi i mod usunie bo nie akceptuje to niby czym sie różni od tego, że najpierw musiałby akceptowac a potem dopiero dodawać?
Mówisz 50str wyskakuje, no ok, a jak bezsensowne tematy nie bedą wywalane to bedzie po tygodniu wyskakiwało Ci 100str itd ciągle wiecej i wiecej
Pozdro

Mówisz 50str wyskakuje, no ok, a jak bezsensowne tematy nie bedą wywalane to bedzie po tygodniu wyskakiwało Ci 100str itd ciągle wiecej i wiecej

Pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
Popieram kraveca fenka itp bo to sie robi smieszne jak co pare dni widze podobny tematr co sodzicie o tym o tamtym i chuj wie co jeszcze :/ oprusz zbędnych postow robi sie smietnik :/
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Ale jesli byloby najpierw akceptowane przez admin czy modera to wteddy nie pojawilby sie ten temat na forum,tylko odrazu na poczatku bylby spalony!!!i to jest lepsze niz koles wstawia na forum cos a zaraz mu blokuja temat!nie kazdy jest tytaj bywalcem,codziennie przeglada wszystko,sa pierwszaki i oni o tym nie wiedza,wiec wtedy byloby lepiej jakby mialo to dziac sie przed wrzuceniem na forum!
Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
[: Jedyna taka :]
-
mastero33 - Bywalec
Dobra, wszystko fajnie, ale wyobrażacie sobie ile taki kravec by miał pracy jakby się logował? Ludzi pomyślcie też czasem o innych i postawcie się w ich sytuacji.. jakby trzeba było każdego posta akceptować, nawet dobrego to troche by tego było.. po za tym zależy Ci na czasie, chcesz się czegoś dowiedzieć szybko a tu musisz czekać na autoryzacje.. dla mnie bezsens 

-
Movi - Moderator
tez prawda:)ale tez jest takie glupie ze ktos wchodzi,zaklada posta,zadnej odp,albo wszyscy mu gadaja ze to juz bylo itp,a pozniej block..
Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
-
mastero33 - Bywalec
mastero33 napisał(a):tez prawda:)ale tez jest takie glupie ze ktos wchodzi,zaklada posta,zadnej odp,albo wszyscy mu gadaja ze to juz bylo itp,a pozniej block..
No wiec nie wina moda tylko "wszystkich", że mu tak gadają

CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
I dobrze, ze kravec bloczy takie tepe tematy
Przynajmniej robi to wtedy gdy trzeba, a nie jak Kox bloczy co popadnie 

- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm