suzuki bandit 600
• Strona 1 z 1
suzuki bandit 600
witam drodzy forumowicze.. mam do was taka wielka prosba
otoz chcialem qupic motocykl jw bylem ogladalem widzialem jechalem ale ma jedna wade .... nie pali na jeden gar .. sprawdzalem rury wszystkie 3 sie grzaly ale 1 powoli sie nagrzewala im dluzej moto chodzil tym bardziej byla ciepla ale to logiczne iz bedzie sie grzala od pozostalych ..
wiem iz moze to byc cewka lub swieca ale czy jescze cos moze byc przyczyna tego ?? prosze o szybka odpowiedz ze wzgledu iz jak bede wiedziial to pojade po motor w poniedzialek z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
otoz chcialem qupic motocykl jw bylem ogladalem widzialem jechalem ale ma jedna wade .... nie pali na jeden gar .. sprawdzalem rury wszystkie 3 sie grzaly ale 1 powoli sie nagrzewala im dluzej moto chodzil tym bardziej byla ciepla ale to logiczne iz bedzie sie grzala od pozostalych ..
wiem iz moze to byc cewka lub swieca ale czy jescze cos moze byc przyczyna tego ?? prosze o szybka odpowiedz ze wzgledu iz jak bede wiedziial to pojade po motor w poniedzialek z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
- GobLee
- Świeżak
powodów może być full...
świeca jak najbardziej, ale też mogą być poważniejsze rzeczy. Najlepiej w poniedziałek odkręć świecę, sprawdź czy ma iskrę i czy jest mokra(po tym jak silnik popracuje), potem zmierz sprężanie na tym cylku i będziesz już mniej więcej wiedział co jest przyczyną.
świeca jak najbardziej, ale też mogą być poważniejsze rzeczy. Najlepiej w poniedziałek odkręć świecę, sprawdź czy ma iskrę i czy jest mokra(po tym jak silnik popracuje), potem zmierz sprężanie na tym cylku i będziesz już mniej więcej wiedział co jest przyczyną.
MMMOTÓRR!!
- lysy5g1
- Świeżak
Mysle ze gdyby to byla sprawa swiecy to sprzedajacy by to zrobil, po co samemeu utrudniac sobie sprzedaz ?
choc oczywiscie pewnosci nie ma bo ludzie sa leniwi.
Jak nie swiece to zapchany uklad wolnych w tym gazniku, lub niedomykajacy sie zawor.
Tyle ze nnie sadze ze kupujacy ma cisnieniomierz.
Jak po wymianie swiec dalej bylby problem to wzialbym go do serwisu na zbadanie cisnienia.
Adam M.
Jak nie swiece to zapchany uklad wolnych w tym gazniku, lub niedomykajacy sie zawor.
Jak po wymianie swiec dalej bylby problem to wzialbym go do serwisu na zbadanie cisnienia.
Adam M.
- Adam M.
- VIP Åšcigacz.pl
hymmm niby okazalo sie iz ... przewod od fajki sie poluzowal i nie stykal dobrze niby slaba iskra byla .. ale teraz jak pojade bedzie 3ba obejzec dokladnie czy ob to napewno bylo to co on mowil i przedewszytkim czy dziala tak jak powinien ..
hymmm a jelsi tak to najprawdopodobniej stane sie wlascicielem suzuki bandit .. 600
hymmm a jelsi tak to najprawdopodobniej stane sie wlascicielem suzuki bandit .. 600
- GobLee
- Świeżak
Adam M. napisał(a):Mysle ze gdyby to byla sprawa swiecy to sprzedajacy by to zrobil, po co samemeu utrudniac sobie sprzedaz ?
Adam M.
ADAM kiedy powiedzielismy sprzedajacemu o tym i znie pali moto na jeden gar byl bardzo zdziwiony ... przedtem o tym nie wiedizal ...
hymmm a napiszcie mi czy te wde da sie ukryc przy sprzedazy i czy ona moze wyjsc chymm po jakim czasie?
a wiec jak pisalem od wczoraj jestem w posiadaniu suzuki bandita 600
- GobLee
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości