Jak Myślicie ?? :oops:
• Strona 1 z 1
Jak Myślicie ?? :oops:
http://moto.allegro.pl/item341112156_cr ... owoz_.html Tu jest podany link do motorka czy jako 13-latek moge od tego zaczać, chiciałbym poznać opinię na temat tego motorku ! Prosił bym o doradzenie ! Czy można dopuścic to moto do ruchu ??
Oczekuje na pierwsze moto juz niedlugo 17 kwietnia moje urodzinki wiec xD
- Mati94
- Świeżak
Kurcze szkoda a juz sie na to moto napiłem Czy na pierwszy motor to mi niewystarczy ? Na samą nauke jazdy a potem w leeki teren ? Krucho z kasą u mnie ....Czy niebył by on na mnie zamały/slaby 180 wzrostu 78kg ??
Oczekuje na pierwsze moto juz niedlugo 17 kwietnia moje urodzinki wiec xD
- Mati94
- Świeżak
Też trochę trzeba mieć farta do tych motorków ... bo np. znajomy mojego taty (ma chyba 45-50 lat) i sobie takiego kupił ma go już chyba 2 czyli miał z tych pierwszych co wchodziły na naszr rynek sezony (a kupił używaneo) i mówił że raz tylko łańcuch wymienił (tak było jak ostatni raz z nim o tym gadaem - nie wiem czy się coś zmieniło) a oprócz tego mówił że "wyjedzie pod każdą górkę"... także jak chcesz - może Ci się uda trafić na dobry egzemplarz ... ja jestem w tym samym wieku co Tyi zdecydowałem że kupię DT 125R albo jakąś inną 125 (Honde,Kawasaki)
-
Mosori - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości