gdzie można kupić odzież IXS?
• Strona 1 z 1
gdzie można kupić odzież IXS?
Czy ktoś może mi powiedzieć czy w naszym kochanym kraju istnieje sklep z odzieżą IXS (najlepiej w wielkoposce, ale nie będę wybrzydzał).
Wszystkie adresy polskich dystrybutorów z oficjalnej strony IXS sprawdziłem i nikt tym nie handluje
. Tylko zagranica.
Przymierzam się do zakupu kurtki skórzanej, ale taki sprzęt przecież trzeba przymierzyć.
Wszystkie adresy polskich dystrybutorów z oficjalnej strony IXS sprawdziłem i nikt tym nie handluje

Przymierzam się do zakupu kurtki skórzanej, ale taki sprzęt przecież trzeba przymierzyć.
... brak motoru ...
- maurelius
- Świeżak
Yamaha Polska jest oficjalnym przedstawicielem tej firmy, a co do przymiarki to kanał, z reguły nie ma rozmiaru, jeśli zamówisz to czekasz latami, ja zamówiłem spodnie w Mitsui w Warszawie ok 6 tygodni temu i nic, próbowałem też w innych mniejszych salonach, bez zaliczki nie sprowadzą. Firma jest wporzo, mam kurtkę model pantera i szukam spodni do niej już z rok- venom evo, czarne lub czarno-czerwone rozmiar 52, jakbyś takie przypadkiem gdzieś znalazł, to chętnie poproszę o namiar
- Marian_r6
- Świeżak
Witam mi Kuzyn przywiózł z Holandii używany cały kombinezon IXS za 150euro myślę ze jest to dobra cena co do kombinezonu nie mam żadnych zastrzeżeń, nie wiem jak jest z dostępem do tego kombinezonu w Polsce gdyż nie szukałem go w Polsce.
-
jarek20 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości