sprzeglo gsx
• Strona 1 z 1
sprzeglo gsx
witam
Wczoraj, położył mi sie moto na prawym boku (nie w czasie jazdy), jak go podniosłem nie chciał odpalić , w końcu jednak zaskoczył, jest jakieś zabezpieczenie w takim przypadku, chodzi o upadek?
żeby jeszcze było lepiej to po tym fakcie zaczęło przez jakiś czas sprzęgło ciągnąc, potem było już ok. Dziś specjalnie położyłem go jak zabawkę na prawej stronie, i to samo sprzęgło ciągnie
pozdrawiam
Suzuki gsx-r 750 k4
Wczoraj, położył mi sie moto na prawym boku (nie w czasie jazdy), jak go podniosłem nie chciał odpalić , w końcu jednak zaskoczył, jest jakieś zabezpieczenie w takim przypadku, chodzi o upadek?
żeby jeszcze było lepiej to po tym fakcie zaczęło przez jakiś czas sprzęgło ciągnąc, potem było już ok. Dziś specjalnie położyłem go jak zabawkę na prawej stronie, i to samo sprzęgło ciągnie
pozdrawiam
Suzuki gsx-r 750 k4
- Dyzio
- Świeżak
To ,że sprzęgło ciągnie to normalka po upadku, tak samo u mnie było gdy odpalałem moto w zimie. Z tego co pamiętam to dzieje się coś z olejem ,że przez chwile gdzieś nie dochodzi. Nie ma się czym martwić.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości