YAMAHA XJ600N pomocy...!!
• Strona 1 z 1
YAMAHA XJ600N pomocy...!!
Mam do was pytanie, mam możliwość kupna tej yamahy i to dość okazyjnie, ale wcześniej nie spotkałem się z tym modelem - możecie mi coś o tym powiedzieć- czy są z nią jakies problemy i czy warto inwestować w nią pieniądze jest to rocznik 1999. Ma przejechane ok 10 tys.
- Tomi
- Świeżak
Dobry rocznik (z dwoma tarczami hamulcowymi z przodu), mały przebieg, jeśli do tego cena niewygórowana to warto się bliżej zainteresować.
O sprzęcie tym poczytasz tutaj www.riders.pl/content/view/197/105/
pozdrowionka
O sprzęcie tym poczytasz tutaj www.riders.pl/content/view/197/105/
pozdrowionka
-
Krzycho-cbr - Świeżak
nie sluchaj ich!! sam mam taki motorek i jest zajeb****:) super sie zbiera i wogole spalanie tez oki. mam juz taka 3 lata i nic mi sie nie zepsulo jedynie klocki opony zmieniam ale to standard. polecam ten motor!!!!! wcale nie ejst mulowaty!!!!
- xj600
- Świeżak
XJ to spokojny motocykl, ja nie bałbym się polecić tego sprzęta komus początkującemyu, pod warunkiem, ze wzrost ma odpowiedni. Spokojne przyspieszenia, nic oszałamiającego ale i rozsądne spalanie. Sportowy sprzęt to to nie jest.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
A mam jeszcze jedno pytanie. Mianowicie co z fabrycznymi oponami które posiada XJ600N. Są to Michelin. Jaką one mają przyczepnośc do podłoża w każdych warunkach? Czy posiada ktoś jakąś książkę na temat tej XJ'ki, interesują mnie fachowe naprawy, przeglądy techniczne...itp. ??
YAMAHA XJ600N
- Tomi
- Świeżak
a ja mam takie pytanko jak tego bandyte xj600n zdławić bo mam 17lat i jeżdże często po grzązkich terenach i naprawde za mocne moto dla mnie
oczywiście że moto
- majkelradom
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości