Buty Sidi we Wrocławiu
• Strona 1 z 1
Buty Sidi we Wrocławiu
w którym z wrocławskich sklepów ktoś widział/wie że są buty SIDI?
Suzuki GSF 600N Bandit '99 - już służy komuś innemu
Panie kolego, to się nie ma co przejmować ... to się wszystko zgłasza jako usterkę...
Panie kolego, to się nie ma co przejmować ... to się wszystko zgłasza jako usterkę...
-
czecho - Świeżak
na Chrobrego?... hmmm... nie kojarzę tam sklepu...
a na Zegiestowskiej przechodzą na Diadorę... SIDI nie maja już
a na Zegiestowskiej przechodzą na Diadorę... SIDI nie maja już

-
czecho - Świeżak
Na Łokietka :]] (obciach, mieszkam 100 metrów dalej a nie znam nazwy ulicy).
http://www.motorbiker.pl/
http://www.motorbiker.pl/
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
na łokietka tez już nie mają SIDI
sprzedawali jedna pare rocznie i im przeszło...
eh! chyba do Poznania najbliżej po SIDI przyjdzie jechać...

sprzedawali jedna pare rocznie i im przeszło...
eh! chyba do Poznania najbliżej po SIDI przyjdzie jechać...
-
czecho - Świeżak
No jak nie mają? Jak to ______ jedną parę? Ja kupiłem tą jedną parę? Żenada... jak byłem dwa tygodnie temu były co najmniej dwie. Jedne Vertigo białe, drugie w kartonie.
Świat na psy schodzi, do tej pory wydawało mi się, że to dobry sklep jest a tu masz. Poczekaj do przyszłego miesiąca i podjedź do Intermotors jak już w Długołęce się otworzą. Z tego co się kroi, to zamierzają tam otworzyć salon z większym asortymentem niż Alpine i Nitro.
Świat na psy schodzi, do tej pory wydawało mi się, że to dobry sklep jest a tu masz. Poczekaj do przyszłego miesiąca i podjedź do Intermotors jak już w Długołęce się otworzą. Z tego co się kroi, to zamierzają tam otworzyć salon z większym asortymentem niż Alpine i Nitro.
-
InSiDe - Świeżak
odpusciłem...
ponieważ rozglądałem sie za jakimiś turystycznymi butami zakupiłem Diadore Horizon...
polatam trochę w tym i się zobaczy co warte
pewnie do SIDi troszkę im brakuje - ale niestety zaopatrzenie w stolicy Dolnego Śląska zadbało abym się o tym nie mógł przekonać...
ponieważ rozglądałem sie za jakimiś turystycznymi butami zakupiłem Diadore Horizon...

polatam trochę w tym i się zobaczy co warte

pewnie do SIDi troszkę im brakuje - ale niestety zaopatrzenie w stolicy Dolnego Śląska zadbało abym się o tym nie mógł przekonać...
-
czecho - Świeżak
Cóż, buty już kupiłeś więc po sprawie ale nie wiem, gdzieś Ty dzwonił. Byłem dziś w motorbikerze (bo kupowałem sobie spodnie Arlena) i Sidi mają z 5 par wystawionych. Jak pytałem, czy faktycznie sobie podarowali to się Marcin mocno zdziwił. Mają na zapleczu jeszcze drugie tyle i nie ma problemów z zamawianiem.
PS. Opisz jak się mają Twoje butki i ile za nie dałeś.
PS. Opisz jak się mają Twoje butki i ile za nie dałeś.
-
InSiDe - Świeżak
jestem zadowolony chociaż nie mam żadnego porównania bo to moje pierwsze buty motocyklowe.
mozna w nich chodzić bez najmniejszego problemu (do garażu mam ładnych kilkaset metrów) a na moto też sppisują się OK - choć z jednym małym zastrzeżeniem... "na styk" mieści mi się teaz noga pod dźżwignią zmiany biegów... :-O

mozna w nich chodzić bez najmniejszego problemu (do garażu mam ładnych kilkaset metrów) a na moto też sppisują się OK - choć z jednym małym zastrzeżeniem... "na styk" mieści mi się teaz noga pod dźżwignią zmiany biegów... :-O
-
czecho - Świeżak
Ja miałem takie samo uczucie po tych 10h jazdy na kursie w adidaskach. Dobrze, że tylko 10h bo jakbym po roku jeżdżenia miał się przekonywać do - jakby nie było - krępujących ruchu (w porównaniu do adidasów) butów motocyklowych, to ciężko by było. Przejdzie, przyzwyczaisz się ;]
-
InSiDe - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe