Mlode dziewczyny ,ktore byscie za(e)rzneli w filmach.
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Mlode dziewczyny ,ktore byscie za(e)rzneli w filmach.
Tak sobie przegladm popcornera i patrze ,a tu fajny news
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,5085247,Amanda_Righetti_zagra_ofiare_w_Piatku_Trzynastego.html (otwórz link)
Standard w horrorach klasy bcd (w d to chyba graja laski z rybnego) ,kiedy to najladniejsza dziewczyna ginie ,bo uprawiala sex z gwiazda szkolnego footbolu ,albo poprostu chodzila przez pare sekund bez stanika ,pokazujac sutki. Oczywiscie owa dziewczyna nic nie wnosi do filmu ,oprocz jekow, piszczenia i przede wszystkim debilnego zachowania (biegnie na gore po schodach ,schodzi do piwnicy ,chowa sie do szafy itp). Sprawia rowniez ,ze nasz morderca chce sobie zadac pytanie "Oh fuck not again "
Jestem ciekaw jaka gwiazde ,czy to polska ,czy amerykanska albo z bollywoodu chcielibyscie usmiercic i to w jaki sposob xD haha

http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,5085247,Amanda_Righetti_zagra_ofiare_w_Piatku_Trzynastego.html (otwórz link)
Standard w horrorach klasy bcd (w d to chyba graja laski z rybnego) ,kiedy to najladniejsza dziewczyna ginie ,bo uprawiala sex z gwiazda szkolnego footbolu ,albo poprostu chodzila przez pare sekund bez stanika ,pokazujac sutki. Oczywiscie owa dziewczyna nic nie wnosi do filmu ,oprocz jekow, piszczenia i przede wszystkim debilnego zachowania (biegnie na gore po schodach ,schodzi do piwnicy ,chowa sie do szafy itp). Sprawia rowniez ,ze nasz morderca chce sobie zadac pytanie "Oh fuck not again "

Jestem ciekaw jaka gwiazde ,czy to polska ,czy amerykanska albo z bollywoodu chcielibyscie usmiercic i to w jaki sposob xD haha
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Re: Mlode dziewczyny ,ktore byscie za(e)rzneli w filmach.
Piankowy Marynarzyk napisał(a):Tak sobie przegladm popcornera i patrze ,a tu fajny news![]()
Standard w horrorach klasy bcd (w d to chyba graja laski z rybnego) ,kiedy to najladniejsza dziewczyna ginie ,bo uprawiala sex z gwiazda szkolnego footbolu ,albo poprostu chodzila przez pare sekund bez stanika ,pokazujac sutki. Oczywiscie owa dziewczyna nic nie wnosi do filmu ,oprocz jekow, piszczenia i przede wszystkim debilnego zachowania (biegnie na gore po schodach ,schodzi do piwnicy ,chowa sie do szafy itp). Sprawia rowniez ,ze nasz morderca chce sobie zadac pytanie "Oh fuck not again "![]()
tylko ty byłeś zdolny wpaść na pomysł takiego tematu...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Dominik_YZF - Bywalec
J.Alba 

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Jessica Simpson
w sumie nie taka młoda ale co tam.
pomódlmy sie za te wszystkie dzieci co wsiąknęły w pościel
w sumie nie taka młoda ale co tam.
pomódlmy sie za te wszystkie dzieci co wsiąknęły w pościel

-
turboponczek - MEGA TROLL
A ja bym zaciukał babcię Józię z Plebani 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Hahaha:P Sepo Ty to masz zachcianki:P
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
Ja bym chcial uśmiercić:
1. Katarzynę Cichopek - jak ja ją widzę to az mnie dziąsła swędzą.
2. Bracia Mroczki - niewazne ktory a najlepiej obaj. Na szczeście teraz ich troche mniej. Mam nadzieje ze nie bedzie kolejnego debilnego szol typu: "Gwiazdy leniwie rozrzucaja obornik o polnocy na mokrych wrzosowiskach południowej wielkopolski". Bo jak będzie to pewnie ich tam zobaczymy.
3. Henryk Zając (ten co od 20lat naprawia pralkę).
2. Bracia Mroczki - niewazne ktory a najlepiej obaj. Na szczeście teraz ich troche mniej. Mam nadzieje ze nie bedzie kolejnego debilnego szol typu: "Gwiazdy leniwie rozrzucaja obornik o polnocy na mokrych wrzosowiskach południowej wielkopolski". Bo jak będzie to pewnie ich tam zobaczymy.
-
siekson - VIP Ścigacz.pl
Oto sekret xD
http://www.youtube.com/watch?v=2qJ8g780LLI
http://www.youtube.com/watch?v=2qJ8g780LLI
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
siekson napisał(a):Ja bym chcial uśmiercić:
Święta racja bracie! Zgadzam się w 100% ze wszystkimi przypadkami, ale dorzuciłbym jeszcze do tego Zygmunta Chajzera...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
i tyszkiewicz, co za glupie babsko.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
może i one są ładne z makijażem ale bez juz nie jest tak ciekawie..
chociaz na pewno są wyjątki typu j.alba albo eva mendez bo one są ładne i bez (widzialem foto w jakiejs gazecinie)
A tak podsumowując ten cały Show-biznes to najlepiej podsumował to OSTR
"nic do was nie mam ale jak włącze TV to bym was kur*** powystrzelał"
tak poza tematem to cała płytka Ostrego wymiata:D
chociaz na pewno są wyjątki typu j.alba albo eva mendez bo one są ładne i bez (widzialem foto w jakiejs gazecinie)

A tak podsumowując ten cały Show-biznes to najlepiej podsumował to OSTR
"nic do was nie mam ale jak włącze TV to bym was kur*** powystrzelał"
tak poza tematem to cała płytka Ostrego wymiata:D
"jeśli wolność to narkotyk to jestem ćpunem"
-
kami07 - Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3