:) ciekawostki
:) ciekawostki
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...) xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/
-
Szopekk - Świeżak
a ja sobie zrobie zapalnik do granatu:)
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):z tym jedzeniem w Mc fuck, to zwykłe złodziejstwo...
zgadzam sie a zgadnijcie kto za to zaplaci?
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
pan płaci, pani płaci, wszyscy płacimy
a tak na poważnie to myślę że po sporej kłótni MC oddaje kasę, moim znajomym kiedyś jak jedli w MC wparowała cyganka i zajebała hamburgera, powiedzieli kierownictwu a ci ich przeprosili i powiedzieli że oddadzą kasę lub jedzenie... ale ile nieprzyjemności jak ci ktoś jedzenie spod nosa zajebie
nie jestem pewien bo nie jadam w MC ale w Piotrkowie chyba dają jakiś kwitek czy coś w pierwszym okienku...
a tak na poważnie to myślę że po sporej kłótni MC oddaje kasę, moim znajomym kiedyś jak jedli w MC wparowała cyganka i zajebała hamburgera, powiedzieli kierownictwu a ci ich przeprosili i powiedzieli że oddadzą kasę lub jedzenie... ale ile nieprzyjemności jak ci ktoś jedzenie spod nosa zajebie
nie jestem pewien bo nie jadam w MC ale w Piotrkowie chyba dają jakiś kwitek czy coś w pierwszym okienku...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
Zlo jest zlem, mlody Arturze gniew jest w Tobie silny... czuje go....
Co do "granatow" to marnawo z efektami, ale 4/6 karmelizowane z barwnikiem zapodaje jak niezla kupna swieca dymna, to duzy plus. A i kilka innych rzeczy sie nada...
... jestem Twoim ojcem, przylacz sie do nas...
Co do "granatow" to marnawo z efektami, ale 4/6 karmelizowane z barwnikiem zapodaje jak niezla kupna swieca dymna, to duzy plus. A i kilka innych rzeczy sie nada...
... jestem Twoim ojcem, przylacz sie do nas...
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
-
simonw - Mieszkaniec forum
SimonW napisał(a):Zlo jest zlem, mlody Arturze gniew jest w Tobie silny... czuje go....
punx not dead, anarchy forever and fu*k all sexy people
McDonald's zapenw nie zbiedniej przez kilka hamburgerow, a ubaw po pachy i to za darmola
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
a gdyby okazało się że ktoś przed tobą odwija taki myk a MC nie zwróci kosztów, to masz zajebiście zjechany humor na cały dzień i to za twoje ciężko zarobione pieniądze...
-
melvin - PierwszyOkrutny
making stupid things, makes you stupid
(otwórz link)
(otwórz link)
-
melvin napisał(a):a gdyby okazało się że ktoś przed tobą odwija taki myk a MC nie zwróci kosztów, to masz za****** zjechany humor na cały dzień i to za twoje ciężko zarobione pieniądze...
pokazuje rachunek i dostaje to, za co placilem, co by mnie interesowalo, ze ktos przedemna skroil jakies jedzienie i dostane cos czego nie zamawialem
pozatym juz nie robcie z siebie takich swietoszkow:lol:
no risk no fun
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
kurde ale narobilem :/ juz nasz maly Neo chce zapalniki robic:/ ja pierd***e zapoczatkowalem fale terroru ... spoyler ty sie moze lepiej za takie rzeczy nie bierz bo ci pencinki pourywa i jak swoja kawa bedziesz na jednym po 200 latal...szkoda by bylo stracic senseja...
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...) xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/
-
Szopekk - Świeżak
Szopekk napisał(a):kurde ale narobilem :/ juz nasz maly Neo chce zapalniki robic:/ ja pierd***e zapoczatkowalem fale terroru ... spoyler ty sie moze lepiej za takie rzeczy nie bierz bo ci pencinki pourywa i jak swoja kawa bedziesz na jednym po 200 latal...szkoda by bylo stracic senseja...
pojechałeś...
-
melvin - PierwszyOkrutny
Wow
Nie boj my w taka gre, Counter Strike gramy i tam walczymy z terroryzmem, zmoduje sie szybko AWMke i zdejmie zanim wysadzi sobie pęciny
Swoja droga : moja ocena * * * * (4/5)
Nie boj my w taka gre, Counter Strike gramy i tam walczymy z terroryzmem, zmoduje sie szybko AWMke i zdejmie zanim wysadzi sobie pęciny
Swoja droga : moja ocena * * * * (4/5)
(otwórz link)
(otwórz link)
-
Wow no prosze:) thx SIMON ;P bo w sumie Neo'nowka nie powinno sie pokazywac takich stron...i to juz nie jest polewa ze spoylera bo wiesz jakie moga byc efekty...zalozy se do kawy nitro bo na filmiku to banalnie proste bylo a w tv uslyszymy:
..."psyhopatyczny mlodzieniec wysadzil cala wies"... i dodatkowo "motocyklisci gina mlodo" hehe
..."psyhopatyczny mlodzieniec wysadzil cala wies"... i dodatkowo "motocyklisci gina mlodo" hehe
-
Szopekk - Świeżak