NW
• Strona 1 z 1
NW
Witam mam male pytanko dotyczace NW. Interesuje mnie co da mi oplacenie NW... jest to mala kasa ale czy warto??? Po co jest NW i co ono oferuje...
thx
pozdrawiam
thx
pozdrawiam
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
NW obejmuje wypadki powstałe na terenie RP oraz poza jej granicami. Przedmiotem ubezpieczenia są trwałe następstwa nieszczęśliwych wypadków lub śmierć ubezpieczonego w czasie podróży samochodem. Ubezpieczeniem NW objęci są wszyscy podróżujący tj. kierowca i pasażerowie.
Posiadając ubezpieczenie NW sam możesz wybrać sumę swojej polisy. Towarzysta ubezpieczeniowe mają różne stawki minimalne i maksymalne, dlatego przed podjęciem decyzji warto jest zapoznać się z ofertami kilku towarzyst. Przykładowo, jeśli ubezpieczymy się na 20 000zł, a utrata naszego zdrowia zostanie wyceniona na 15%, zostanie nam wypłacone świadczenie równe 3000zł. Skopiwoałem to z jakiejś stronki a poszczegółne oferty znajdziesz na stronach ubezpieczalni. Warto to wykupić dużo nie kosztuje a może się przydać szczególnie na moto
Posiadając ubezpieczenie NW sam możesz wybrać sumę swojej polisy. Towarzysta ubezpieczeniowe mają różne stawki minimalne i maksymalne, dlatego przed podjęciem decyzji warto jest zapoznać się z ofertami kilku towarzyst. Przykładowo, jeśli ubezpieczymy się na 20 000zł, a utrata naszego zdrowia zostanie wyceniona na 15%, zostanie nam wypłacone świadczenie równe 3000zł. Skopiwoałem to z jakiejś stronki a poszczegółne oferty znajdziesz na stronach ubezpieczalni. Warto to wykupić dużo nie kosztuje a może się przydać szczególnie na moto

- krzychu84
- Świeżak
dzieki za odp pozdro
zobaczymy moze jeszcze ktos cos dopisze:)
zobaczymy moze jeszcze ktos cos dopisze:)
nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości