impezka
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
kolezanka troche popila...sie na forum wyladowuje
oj bidulka...
ale tematu narazie nie zamkniemy tylko poczekamy do jutra az wytrzezwiejesz i zaczniesz nam sie tu tlumaczyc

ale tematu narazie nie zamkniemy tylko poczekamy do jutra az wytrzezwiejesz i zaczniesz nam sie tu tlumaczyc

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
albo jest pijana, albo sepo się dowiedział jakie palua ma hasło do konta, ew. ktoś jej konto podpier*olił (tylko po co?)
edit: są jeszcze dwa rozwiązania: albo jako pinki dorwała się do kompa w tym swoim laboratorium, albo jako mózg opracowała nowy plan opanowania świata!!!
edit: są jeszcze dwa rozwiązania: albo jako pinki dorwała się do kompa w tym swoim laboratorium, albo jako mózg opracowała nowy plan opanowania świata!!!
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
siekson napisał(a):zal.pl
jaką tym razem mamy misje Kapitanie

- Załączniki
-
- captain_planet.gif (16.84 KiB) Przeglądane 2262 razy
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
-
cwaniak182 - Świeżak
No dobra:)
Nie mam zamiaru nikogo przepraszać za to że sie świetnie wczoraj bawiłam i nie widzę nic złego w tym co napisałam jak na 0,7 na dwie to i tak mi ładne zdanko wyszło
Przez chwile zapomniałam,że tu nie wolno się wygłupiać bo cię wezmą za 13 latkę albo ci napiszą żal.pl
Pianka i Melvin dzięki że na was można zawsze liczyć , no i rozszyfrowaliście mnie tinki całkowicie opanował wczoraj mój mózg.. ale dziś w nocy w laboratorium będzie się działo.....
A teraz odpływam dalej swoją łódką Bols........
Nie mam zamiaru nikogo przepraszać za to że sie świetnie wczoraj bawiłam i nie widzę nic złego w tym co napisałam jak na 0,7 na dwie to i tak mi ładne zdanko wyszło

Przez chwile zapomniałam,że tu nie wolno się wygłupiać bo cię wezmą za 13 latkę albo ci napiszą żal.pl
Pianka i Melvin dzięki że na was można zawsze liczyć , no i rozszyfrowaliście mnie tinki całkowicie opanował wczoraj mój mózg.. ale dziś w nocy w laboratorium będzie się działo.....
-
palua - VIP Ścigacz.pl
Jednak jak dziś znów zamierzasz pływać łódką Bols, to zabierz ze sobą kamizelkę ratunkową, abyś znów nie utonęła...
A swoją drogą, po ilościach nabranych płynów można śmiało mówić, że prawdziwy wilk morski z Ciebie paula
A swoją drogą, po ilościach nabranych płynów można śmiało mówić, że prawdziwy wilk morski z Ciebie paula

-
oscypek - Świeżak
a ja mysle, ze nie chca ich zbyt szybko ze strachu pobrudzic...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
palua napisał(a): ale dziś w nocy w laboratorium będzie się działo.....
Jezeli dzisiaj bedziesz robic eksperymenty w laoratorium to skup sie bardziej na obliczeniu natezenia pradu plynacego przez lodke Bols, bo wczoraj cos ci chyba za duze odchylenie standardowe wyszlo

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
palua napisał(a):No dobra:)
Hehe nie ma sprawy

Hmm moze dzisiaj w laboratorium dojdzie do jakiegos przelomowego odkrycia

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
elcommendante napisał(a):Jezeli dzisiaj bedziesz robic eksperymenty w laoratorium to skup sie bardziej na obliczeniu natezenia pradu plynacego przez lodke Bols, bo wczoraj cos ci chyba za duze odchylenie standardowe wyszlo
Oj masz racje odchylenie było zdecydowanie powyżej 3s

A co do natężenia prądu to może być problem bo tam wszystkie łódki piją tylko czysty spirytus

piankowy marynarzyk napisał(a):Hehe nie ma sprawyja tez czesto wyplywam w resjy
tylko zawsze mnie jakis sztorm napotka i tak ta lodka zaczyna bojac ,ze sie przesiadam do helikoptera ,ale wtedy to juz masakra
Hmm moze dzisiaj w laboratorium dojdzie do jakiegos przelomowego odkrycia:D ?
Helikopterem to ja leciałam, dobrze że sie wczoraj na jakiś statek w rejs nie zabrałam bo wtedy to już choroba morska gwarantowana.
eksperymentów nie będzie mózg się obraził na tinkiego i nie gadają

-
palua - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2