ZwiÄ…zki Homoseksualne
Kiedyś nie miałem wyrobionego zdania na temat lesbijek. Gdy miałem 17 lat zobaczyłem dwie całujące się w aucie. To było coś pięknego. To zdarzenie odmieniło moje życie
cóż to były za foczuchy. Mógłbym na nie patrzeć godzinami.

-
turboponczek - MEGA TROLL
turboponczek napisał(a):Kiedyś nie miałem wyrobionego zdania na temat lesbijek. Gdy miałem 17 lat zobaczyłem dwie całujące się w aucie. To było coś pięknego. To zdarzenie odmieniło moje życiecóż to były za foczuchy. Mógłbym na nie patrzeć godzinami.
xD urzekla mnie Twoja historia xD
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
mnie wogole nie krecÄ…________ani bi tak samo sa beznadziejne jak geje
cenzura
simonw
cenzura
simonw
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
Grubas - owszem jestem nietolerancyjny dla
braku tolerancji sexualnej
kosciola katolickiego
fazyzmu
razismu
nacjonalizmu
pogladow ktore nie gwarantuja rownosci ludzi
i takie moje zdanie
Uwazam ze kazda zywa jednostka jest taka sama, pomijajac glupoty ktore ktos wygaduje - nie jest on debilem ale _zachowal sie w danej sytuacji ja debil_
Dopoki nikt nie ogranicza praw do zycia, wolnosci, przekonan - jest wszystko ok.
braku tolerancji sexualnej
kosciola katolickiego
fazyzmu
razismu
nacjonalizmu
pogladow ktore nie gwarantuja rownosci ludzi
i takie moje zdanie

Dopoki nikt nie ogranicza praw do zycia, wolnosci, przekonan - jest wszystko ok.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Hee,ja do lesbijek nic nie mam,odważe się nawet powiedzieć że mi się to podoba
A co innego z gejami tutaj jestem przeciw
P.S. chyba rozumiem TurboPonczka xD

P.S. chyba rozumiem TurboPonczka xD
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
lekka glupota ? rozmawiamy o wrazeniach estetycznych czy skupiamy sie nad tym czy to ludzie i maja jakies prawa, czy palicie ich na stosie?
troszke meritum sprawy ucieka chyba:)
troszke meritum sprawy ucieka chyba:)
(otwórz link)

-
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
1. nie ten temat
2. nie "tez" bo to nie zadna choroba, jeden jest heteroseksualny a inny homo seksualny
3. pedofilia to dewiacja sexualna, takze nie choroba i nie nalezy tolerowac
2. nie "tez" bo to nie zadna choroba, jeden jest heteroseksualny a inny homo seksualny
3. pedofilia to dewiacja sexualna, takze nie choroba i nie nalezy tolerowac
(otwórz link)

-
Jojj... miałem się już nie udzielać, ale kto na Boga powiedział, że homoseksualizm to choroba? Że tak z lekką nutą ironii zapytam - gdzie to wyczytałeś? Zresztą pedofilia to nie choroba, bo chorobą może być grypa albo głupota. Pedofilie trzeba tępić - takie jest moje zdanie. A homoseksualizm tolerować, bo nic na to nie poradzimy i nie powinniśmy chcieć poradzić.
Popatrz na to z tej strony: czy geje w czymkolwiek Ci przeszkadzają? Mi też nie podoba się widok dwóch facetów pokazujących w centrum miasta jak to bardzo są odmienni, ale to przecież ich sprawa. To, że chcą sobie czasami pikietę walnąć to też ich sprawa. Jeżeli Ty jako (mam nadzieję... ) pełnoprawny obywatel możesz wyjść i pikietować, że przykładowo "lubisz bajgle", to takie samo prawo ma inny obywatel Polski - bez względu na to czy bardziej podoba mu się matka koleżanki czy ojciec koleżanki.
Kurde, czy tylko dla mnie jest oczywiste, że w sumie wszyscy rodzimy się tacy sami i póki nie będziemy latać wytatuowani w swastyki śpiewając "biała siła, biała moc", to nikt tak naprawdę nie ma prawa decydować o tym kim chcemy być?
Popatrz na to z tej strony: czy geje w czymkolwiek Ci przeszkadzają? Mi też nie podoba się widok dwóch facetów pokazujących w centrum miasta jak to bardzo są odmienni, ale to przecież ich sprawa. To, że chcą sobie czasami pikietę walnąć to też ich sprawa. Jeżeli Ty jako (mam nadzieję... ) pełnoprawny obywatel możesz wyjść i pikietować, że przykładowo "lubisz bajgle", to takie samo prawo ma inny obywatel Polski - bez względu na to czy bardziej podoba mu się matka koleżanki czy ojciec koleżanki.
Kurde, czy tylko dla mnie jest oczywiste, że w sumie wszyscy rodzimy się tacy sami i póki nie będziemy latać wytatuowani w swastyki śpiewając "biała siła, biała moc", to nikt tak naprawdę nie ma prawa decydować o tym kim chcemy być?
-
Beavis - Moderator
Otoz to Beavis
Ja wlasnie szykuje cytaty z prasy medycznej obalajace te watpliwe "teorie"

Ja wlasnie szykuje cytaty z prasy medycznej obalajace te watpliwe "teorie"
(otwórz link)

-
Piankowy Marynarzyk napisał(a):Rossi dobierz sie w pare z Turboponczkiem i zdaj nam relacje jak Ci sie powodzi w zwiazku.
Nie jestem gejem!!!

-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Simon jeden jest homo drugi nie jest,a jeden jest pedofilem,a drugi nie jest dlatego homo tak samo powinni być wytępieni wg. mnie jak pedofile.
Pedofilów trzeba tępić i homoseksualistów też trzeba tępić także nie pisz,że nic nie możemy poradzić.
Może sobie pikietę walnąć,bo to nie jest zakazane prawnie.Gdyby było to byś ich tolerował ? Pedofilia jest prawnie zakazana i tylko dlatego tego nie tolerujecie.
Pytasz czy geje mi przeszkadzajÄ….TAK - przeszkadzajÄ… mi tak samo jak pedofile.
Jak facet posuwa chłopca to kiedy jest pedofilem,a kiedy gejem ? Wtedy kiedy granica wieku w danym kraju na to pozwala.Tolerancja sprowadza się tu do tego o czym pisałem wcześniej - do prawnych uwarunkowań.W jednym kraju jeden jest pedofilem,a w drugim jest tylko *******.
Pedofilów trzeba tępić i homoseksualistów też trzeba tępić także nie pisz,że nic nie możemy poradzić.
Może sobie pikietę walnąć,bo to nie jest zakazane prawnie.Gdyby było to byś ich tolerował ? Pedofilia jest prawnie zakazana i tylko dlatego tego nie tolerujecie.
Pytasz czy geje mi przeszkadzajÄ….TAK - przeszkadzajÄ… mi tak samo jak pedofile.
Jak facet posuwa chłopca to kiedy jest pedofilem,a kiedy gejem ? Wtedy kiedy granica wieku w danym kraju na to pozwala.Tolerancja sprowadza się tu do tego o czym pisałem wcześniej - do prawnych uwarunkowań.W jednym kraju jeden jest pedofilem,a w drugim jest tylko *******.
- Labiss
- MEGA TROLL
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości