1 wheel ride ?
• Strona 1 z 1
1 wheel ride ?
Jaki motocykl najlepiej nadaje sie do jazdy na kole ? ? ?
- SKAUT
- Świeżak
co wy wszyscy z tymi R1!! Nie powiem jest ładna podoba mi się.Ale może byście polecili coś innego np. Hondę CBR 900 rr Fireblade?? Jak czytam posty tych co polecają R1 to odrazu zdaje mi się że to jakiś 8 latek pisze!! A pozatym nie tylko lytra da się postawić na koło!!
>Patol< 

-
HANS - VIP Åšcigacz.pl
no a co ja jak miałem motoryne to też ją stawiałem!! Tylko kurde stoopie nie chiało wyjść bo hamulce bębnowe z przodu!!! I baku nie trzeba klepać bo jest niżej niż siedzenie i można dobrze high chair'a zrobić!!
>Patol< 

-
HANS - VIP Åšcigacz.pl
ej wedlug mnie to R1 jest lepsza od "blejda" jak bylem na otwarciu sezonu uu mnie w regione to jak koles latal na gumie R1 to to go dogonic niemogli niczym a nawet cbr 1100 bylo
PS. niemam 8 lat :/
PS. niemam 8 lat :/
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
widać coniektórzy na tym forum nie slyszeli o MT01
(ps. jakis dzieciak znalazl sie przypadkiem na forum, napisal jeden glupkowaty post, juz pewnie tutaj nie wróci a reszta się licytuje lol
ale fajnie przynajmniej z waszej kłótni pozdzierać heh )

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR napisał(a):ej wedlug mnie to R1 jest lepsza od "blejda"
"lepsza" dla każdego co innego jest lepsze i ładniejsze mi np. R1 bardziej się podoba od CBR ale nie wiem czy jest wytrzymalsza? Jak bym miał wybierać na streeta to wybrał bym CBR szkoda by mi było tłuc się na R1

>Patol< 

-
HANS - VIP Åšcigacz.pl
No widze ze forum obfituje w osobowosci typu "ja mam moto zeby szpanic i wyrywac lachony (przepraszam plec piekna)" lub "jak ja sobie kupie moto to im pokaze".
Moje pytanie bylo kierowane do osob zajmujacych sie "stuntem" i majacych jakas znajomosc tematu. Nie chodzi mi o licytacje co ladniejsze / ma wiecej konikow.
Ponawiam wiec pytanie i prosze o konkretne odpowiedzi - co najlatwiej postawic na kole. (jakis crossik/smigacz/ mejbi enduro).
Wdzieczny bede za konkretne odpowiedzi wnoszace cos do tematu i miejmy nadzieje zwiekszajace widze uzytkownikow tego forum.
Pozdrawiam.
Moje pytanie bylo kierowane do osob zajmujacych sie "stuntem" i majacych jakas znajomosc tematu. Nie chodzi mi o licytacje co ladniejsze / ma wiecej konikow.
Ponawiam wiec pytanie i prosze o konkretne odpowiedzi - co najlatwiej postawic na kole. (jakis crossik/smigacz/ mejbi enduro).
Wdzieczny bede za konkretne odpowiedzi wnoszace cos do tematu i miejmy nadzieje zwiekszajace widze uzytkownikow tego forum.
Pozdrawiam.
- SKAUT
- Świeżak
kur*a było odrazu mówić że chodzi ci o różne typy moto a nie potem pierd*lisz że my się spieramy który ma więcej koni!! Napisałeś "który motocykl najlepiej nadaje się do jazdy na kole" to skąd my kur*a mamy wiedzieć o co ci chodzi?? Dlatego wymienialiśmy marki i modele! Mogłeś odrazu napisać "który motocykl najlepiej nadaje się do jazdy na kole cross/ścigacz?" (sorry za wuzgaryzmy)
>Patol< 

-
HANS - VIP Åšcigacz.pl
Dzieci do piaskownicy idzcie babki robić, a nie wypowiadacie się na tematy, o których nie macie zielonego pojęcia. Zastanawia mnie tylko, dlaczeko któś wypowiada się na temat motocykla, na którym nigdy nie siedział (i zapewne nigdy nie będzie).
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
moim zdaniem nietylko moc i moment obrotowy ale technika jazdy sie liczy...
( ja widziałem dragstara wyrwanego na koło i przejechane z 15 metrów) wiec jak widzisz troche checi i od r1 do najgorszego gówna wyrwiesz:) ....
gupi temat;p

gupi temat;p
chcesz jechac wolniej...to zwolnij ....chcesz jechac szybciej to w łeb sie pierdolnij
- maciekspd
- Świeżak
Szpicer chodzi o to, że nie lubię jak ktoś wypisuje głupoty. Jak można komuś radzić na temat motocykla, na którym nigdy się nie jeździło?
Jeżeli już chcesz coś takiego napisać to dodaj na początku zdania kilka słów wyjaśnienia Np: "słyszałem gdzieś, że" albo "wyczytałem, że".
Porównanie R1 do CBR1100 jest też trochę "dziwnym pomysłem Jeden sport drugi turystyk. CBR1100 raczej ze stuntem to ma niewiele wspólnego.
Bunny za ciężko harowałem na ten motocykl żeby go teraz do stuntu używać. Uwierz stunt w moim wykonaniu są to sporadyczne przypadki.
O wiele tańsze i przyjemniejsze jest pojechać sobie na tor lub gdziekolwiek indziej polatać po winklach.
Jeżeli już chcesz coś takiego napisać to dodaj na początku zdania kilka słów wyjaśnienia Np: "słyszałem gdzieś, że" albo "wyczytałem, że".
Porównanie R1 do CBR1100 jest też trochę "dziwnym pomysłem Jeden sport drugi turystyk. CBR1100 raczej ze stuntem to ma niewiele wspólnego.
Bunny za ciężko harowałem na ten motocykl żeby go teraz do stuntu używać. Uwierz stunt w moim wykonaniu są to sporadyczne przypadki.
O wiele tańsze i przyjemniejsze jest pojechać sobie na tor lub gdziekolwiek indziej polatać po winklach.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości