Święta wielkanocne
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Święta wielkanocne
Z okazji zbliżających się świąt Wielkiej Nocy chciałbym wszystkim złożyć serdeczne życzenia.
Aby ten świąteczny czas natchnął was nowymi pomysłami,
Żeby to była chwila głębokich przemyśleń i nowych postanowień,
Żebyśmy byli lepsi dla siebie i innych.
Oby był to czas radości a nie smutku.
Aby ten świąteczny czas natchnął was nowymi pomysłami,
Żeby to była chwila głębokich przemyśleń i nowych postanowień,
Żebyśmy byli lepsi dla siebie i innych.
Oby był to czas radości a nie smutku.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Dzięki i nawzajem
I żeby przedewszystkim było nas więcej a nie mniej (jak to ma ktoś na forum w podpisie
)
I żeby przedewszystkim było nas więcej a nie mniej (jak to ma ktoś na forum w podpisie

/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
-
fast and furious - MEGA TROLL
Pozdrawiam L.
Tak owszem, sa to kolejne bezsensowne swieta narzucane przez katolicka doktryne, gdzie z niewiadomych powodow zajaczek laczony jest z jajkami ktore jak wiemy znosi kura, a wszystko to dotyczy klonowania hybrydy ludzkiej i astronautów z innej planety, ktorzy stworzyli wczesniej gatunek ludzki poprzez manipulacje genetyczna.
Logiczne jest iz jesli cos bylo by bogiem, moglo by wskrzesic Jezusa (chociaz tak sie nie nazywal...) moglo by takze ocalic ludzi z potopu a nie rysowac plany techniczne arki, tak wiec nie byl to bog ale astronauta ktory wiedzial o uderzeniu komety. Wiec takze jezus nie zmartwychwstal jedynie go sklonowano, zakladajac iz wogole byl czlowiekiem. Byc moze posiadal juz odblokowany fragment dna pozwalajacy na regeneracje ciala. Jak wiemy pierwsi ludzie, co jest udokumentowane zyli ponad tysiac lat i pozniej 900 700 i 300 dobijajac do normalnego wieku - a ilosc smieci w DNA jest spora i nie mogla powstac w drodze ewolucji, tak wiec calkiem realne jest powtorne odblokowanie tych funkcjonalnosci projektu HomoSapiens w przyszlosci, i zapewne taki plan mieli astronauci tworzacy nasza cywilizacje.
Tak wiec, nie rozumiejac idei swiat oraz ociekajacej krwia doktryny katolickiej nie skladam i nie przyjmuje zyczen
Bawcie sie dobrze, weekend w gorach, na narty albo deske !
Tak owszem, sa to kolejne bezsensowne swieta narzucane przez katolicka doktryne, gdzie z niewiadomych powodow zajaczek laczony jest z jajkami ktore jak wiemy znosi kura, a wszystko to dotyczy klonowania hybrydy ludzkiej i astronautów z innej planety, ktorzy stworzyli wczesniej gatunek ludzki poprzez manipulacje genetyczna.
Logiczne jest iz jesli cos bylo by bogiem, moglo by wskrzesic Jezusa (chociaz tak sie nie nazywal...) moglo by takze ocalic ludzi z potopu a nie rysowac plany techniczne arki, tak wiec nie byl to bog ale astronauta ktory wiedzial o uderzeniu komety. Wiec takze jezus nie zmartwychwstal jedynie go sklonowano, zakladajac iz wogole byl czlowiekiem. Byc moze posiadal juz odblokowany fragment dna pozwalajacy na regeneracje ciala. Jak wiemy pierwsi ludzie, co jest udokumentowane zyli ponad tysiac lat i pozniej 900 700 i 300 dobijajac do normalnego wieku - a ilosc smieci w DNA jest spora i nie mogla powstac w drodze ewolucji, tak wiec calkiem realne jest powtorne odblokowanie tych funkcjonalnosci projektu HomoSapiens w przyszlosci, i zapewne taki plan mieli astronauci tworzacy nasza cywilizacje.
Tak wiec, nie rozumiejac idei swiat oraz ociekajacej krwia doktryny katolickiej nie skladam i nie przyjmuje zyczen

Bawcie sie dobrze, weekend w gorach, na narty albo deske !
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
S. napisał(a):Byc moze posiadal juz odblokowany fragment dna pozwalajacy na regeneracje ciala.
genetyk moze ze mnie zaden, jednak moglbys mi wytlumaczyc to zdanie? jedyne co mi przychodzi na mysl to, ze moze masz na mysli RNA?
S. napisał(a):Jak wiemy pierwsi ludzie, co jest udokumentowane zyli ponad tysiac lat
jakie udokumentowanie masz na mysli?
czymaj sie S.

Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Åšcigacz.pl
Oj Simon Simon ale kocopoły piszesz:) Mam pytanko skoro nie jesteś katolikiem to po co wchodzisz w ten temat?? i robisz offtopa
Postawa nie godna moda. I mam wrażenie, że twoja wypowiedź ubliża mi człowiekowi wierzącemu:) peace man

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Ja takze chcialbym zyczyc wszystkim wesolych i radosnych swiat, mokrego jajka i smacznego dyngusa, czy jakos tak.
Simon, nie ublizajac tu nikomu, chcialbym jednak zwrocic ci uwage. Ja sam jestem osoba niewierzeca jednak szanuje poglady innych i ich prawo do wyznawania swojej religii i jezeli nic na ten temat nie mam do powiedzenia to sie po prostu nie wypowiadam. Co prawda w regulaminie forum nie ma zadnego punktu odnosnie wyglaszania swoich pogladow, to jednak wydaje mi sie, ze wymaga tego jakas kultura.
Simon, nie ublizajac tu nikomu, chcialbym jednak zwrocic ci uwage. Ja sam jestem osoba niewierzeca jednak szanuje poglady innych i ich prawo do wyznawania swojej religii i jezeli nic na ten temat nie mam do powiedzenia to sie po prostu nie wypowiadam. Co prawda w regulaminie forum nie ma zadnego punktu odnosnie wyglaszania swoich pogladow, to jednak wydaje mi sie, ze wymaga tego jakas kultura.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
El, ale mowienie o swietach obraza moje poglady religijne i co teraz?:) Dla tego pozostaje bez komentarza i zyczylem milej zabawy a ze bedzie snieg, milego jezdzenia na nartach i malo zmalan 

(otwórz link)

-
simonw napisał(a):El, ale mowienie o swietach obraza moje poglady religijne i co teraz?:) Dla tego pozostaje bez komentarza i zyczylem milej zabawy a ze bedzie snieg, milego jezdzenia na nartach i malo zmalan
Drogi Simonku

Ps. Smacznego jajka życzę Wszystkim

-
palua - VIP Åšcigacz.pl
No to i ja życzę wszystkiego dobrego i szerokiej drogi bo w poprzednim poście zapomniałem o życzeniach 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Dolaczam sie do zyczen, wszystkiego jajecznego na Wielkanoc
http://www.smog.pl/wideo/17005/wesolej_wielkanocy/

http://www.smog.pl/wideo/17005/wesolej_wielkanocy/
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Paula no rozgryzlas mnie, po prostu chcilem wyrazic swoje zdanie a ze nie wyrobilem limitu ekscentryzmu na ten tydzien, spuscilem z krzyza tutaj. Tak przyznaje sie i jest mi z tym dobrze
Wesolych

Wesolych
(otwórz link)

-
Zyczę wszystkim motórzystą wszystkiego naaaaaaaaaaaaaj....
Szerokich dróg mało spotkań z PSYjacielami itd..
Szerokich dróg mało spotkań z PSYjacielami itd..
-
Bartorex70 - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
nom to i odemnie zyczonka;)
Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki.
Gdy nikt nie patrzy chorągiewką buja i beczy cichutko Wesołego Alleluja!
Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki.
Gdy nikt nie patrzy chorągiewką buja i beczy cichutko Wesołego Alleluja!
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości