Sklepy
• Strona 1 z 1
MOTOPUBLIKA Aleja Włókniarzy 234a, tel. 42/6880371
http://www.motopublica.pl/
http://www.motopublica.pl/
-
SQ - Mieszkaniec forum
Profi w Łodzi na Włókniarzy na wysokości Tesco mniej wiecej, po przeciwnej stronie. Wjazd od ulicy św Teresy bodajże przez stację benzynową.
Jest jeszcze na ul. Maratońskiej na Retkini Liberty Motors (numerek ulicy znajdziesz w necie)
pozdro
Jest jeszcze na ul. Maratońskiej na Retkini Liberty Motors (numerek ulicy znajdziesz w necie)
pozdro
Ostatnio edytowano 18/3/2008, 14:55 przez Klinton, łącznie edytowano 1 raz
- Klinton
- Świeżak
MK_87 napisał(a):Bo jak bys troche myslal chociaż to bys wiedzial ze nie wszystkie firmy oglaszaja sie w necie. I nie rob do ch... pana offtopicka w moim temacie!!!
No nie wiem. Widze ze Ty sie po fescie znasz!! Bo jakos tak jest ze w dzisiejszych czasach wszystkie znane i dobre firmy sie oglaszaja. A jak szukasz renomowanego produktu to znajdziesz go w kazdym sklepie!! NO chyba ze szukasz jakiegos szmelcu hahaha to centrum miasta---> bazar

A i podaj chociaz jakis jeden sklep lub firme ktora nie oglasza sie w sieci?? hahahaha nie ma takowej??
600 rr
- temat09
- Świeżak
MK_87 napisał(a): I nie rob do ch... pana offtopicka w moim temacie!!!
Nie klnij na forum. A odnosnie tematu - nie ten dzial. Do takich spraw sa specjalnie wyznaczone "Akcesoria Motocyklowe". Temat zapewne wkrotce bedzie tam przeniesiony. I rowniez tam mozesz poszukac paru rzeczy, ktore Cie interesuja odnosnie odziezy i dealerow.
Kolego temat09 nie prowokuj uzytkownikow do klotni - to, co powiedziales, mogles ubrac w bardziej przyzwoite zdania, jesli juz koniecznie chciales wyrazic takie wielkie oburzenie.
PS. Ktos juz przesunal ten temat, czy to ja tak ladnie napisalam bedac w akcesoriach, ze nie ten dzial??

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
a rozpisalem sie na ten temat kiedys- wypisalem wszystkie salony i serwisy o jakich wiem w lodzi....
zalozony byl taki fajny temat
edit: chwilka szukania i mam: viewtopic.php?t=1964&highlight=baza+salonow
zalozony byl taki fajny temat
edit: chwilka szukania i mam: viewtopic.php?t=1964&highlight=baza+salonow
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe