Nowe A od 24 lat?!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Mateusz149 napisał(a):Ja oszaleje ... Fakt ze mam 14 latI prawko robil bym dopiero za 4 lata ale nie wyobrazam sobie ze za 10 lat dopiero !!! Od 8 roku zycia wyobrazam sobie jak bede smigal na jakiejsc 650 ccm 200 km'h i bede czerpal przyjemnosc z jazdy ... ... A tu takie cos zalamka totalna jak to wejdzie to ja nie wiem co zrobie ...
Hahahaha dobre dobre chlopcy nie wyglupiajcie sie prosze !!

600 rr
- temat09
- Świeżak
temat09 napisał(a):Mateusz149 napisał(a):Ja oszaleje ... Fakt ze mam 14 latI prawko robil bym dopiero za 4 lata ale nie wyobrazam sobie ze za 10 lat dopiero !!! Od 8 roku zycia wyobrazam sobie jak bede smigal na jakiejsc 650 ccm 200 km'h i bede czerpal przyjemnosc z jazdy ... ... A tu takie cos zalamka totalna jak to wejdzie to ja nie wiem co zrobie ...
Hahahaha dobre dobre chlopcy nie wyglupiajcie sie prosze !!a Prawko od 24lat jak najbardziej popieram. Nie beda gowniarze szalec
Ty pewnie już masz lata albo prawko to mówisz, że ok a gdybyś był w naszej sytuacji to troche inaczej bys śpiewał.
Pozdro
Ps: Dodam, ze Ci rozgramiają na ulicy wszystko swoją głupotą i tak jeżdzą bez prawka, bo albo sie nie chciało robic albo już zabrane. A dzieci neo można pominąć.
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
Tak .. ? wez sie wogole nie wypowiadaj jak cie to tak bawi .. Fenek ma racje pewnie jestes starym kierowcą i tak myslisz ale co z tymi co jeszcze nie maja prawka ? A czekaja na 18 od paru lat ... Zal.pl dla POLSkI >>. Nie wiem co jeszcze wymyslatemat09 napisał(a):Mateusz149 napisał(a):Ja oszaleje ... Fakt ze mam 14 latI prawko robil bym dopiero za 4 lata ale nie wyobrazam sobie ze za 10 lat dopiero !!! Od 8 roku zycia wyobrazam sobie jak bede smigal na jakiejsc 650 ccm 200 km'h i bede czerpal przyjemnosc z jazdy ... ... A tu takie cos zalamka totalna jak to wejdzie to ja nie wiem co zrobie ...
Hahahaha dobre dobre chlopcy nie wyglupiajcie sie prosze !!a Prawko od 24lat jak najbardziej popieram. Nie beda gowniarze szalec
Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości