Propozycje zmian
Przepraszam, że nie odpisujemy. Wasze propozycje są rozsądne i postaramy się je wprowadzić na forum. To, ze jeszcze ich nie wprowadziliśmy, jest związane z ograniczoną liczbą rąk do pracy. W tej chwili kończymy integrację baz użytkowników tak, abyście posiadając konto na forum, mogli korzystać z tego samego konta w serwisie (np. dodając swoje zdjęcia w galerii foto lub dopisując swoje wpisy do katalogu) i w sklepie. Potem będziemy dodawali kolejne - mam nadzieję, że użyteczne funkcje, wykorzystujące właśnie fakt, że jedna osoba ma jedno konto na wszystkich stronach serwisu.
W tej chwili realizujemy klika innych, bardzo ważnych projektów, aby serwis Ścigacz.pl był jeszcze lepszy i jeszcze bardziej popularny. Wspomnę tu np. o nowej bazie skuterów oraz o innych rzeczach, które pojawią się jeszcze w tym roku.
Nie znaczy to, że nie znajdziemy czas na forum. Na pewno będziemy je udoskonalali. I na pewno gównym źródłem pomysłów będą Wasze wypowiedzi. Pierwsze dodatki miały być zainstalowane już w październiku, ale Simonw, który pierwotnie zadeklarował swoją pomoc, musiał się wycofać. Stąd małe opóźnienie. Ale już wkrótce będziemy dawali Wam do testów kolejne narzędzia.
W tej chwili realizujemy klika innych, bardzo ważnych projektów, aby serwis Ścigacz.pl był jeszcze lepszy i jeszcze bardziej popularny. Wspomnę tu np. o nowej bazie skuterów oraz o innych rzeczach, które pojawią się jeszcze w tym roku.
Nie znaczy to, że nie znajdziemy czas na forum. Na pewno będziemy je udoskonalali. I na pewno gównym źródłem pomysłów będą Wasze wypowiedzi. Pierwsze dodatki miały być zainstalowane już w październiku, ale Simonw, który pierwotnie zadeklarował swoją pomoc, musiał się wycofać. Stąd małe opóźnienie. Ale już wkrótce będziemy dawali Wam do testów kolejne narzędzia.
w sprawie dodania kontakt na priv z user-rem maciek.046
-

Alonzo - Administrator
Słuchajcie nawiązując do wypowiedzi Alonzo ja mam do Was prośbę, która może wpłynąć na przyspieszenie prac nad dodatkowymi projektami a tym samym nad skróceniem czasu oczekiwania na wprowadzenie zmian na forum. Dokładnie chodzi o testy katalogu znajdującego się pod adresem: http://www.scigacz.pl/Katalog_motocyklowy,1,cz.html
Jeżeli znajdziecie czas wejdźcie na podany link i spróbujcie coś dodać (znajomą firmę, swoją własną), jeżeli pojawią się jakieś problemy wysyłajcie uwagi na adres: problemy@scigacz.pl. Z góry dziękuję
Jeżeli znajdziecie czas wejdźcie na podany link i spróbujcie coś dodać (znajomą firmę, swoją własną), jeżeli pojawią się jakieś problemy wysyłajcie uwagi na adres: problemy@scigacz.pl. Z góry dziękuję
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-

Lovtza - Moderator
Wczoraj wpadłem na jeszcze jeden pomysł.
Może zamiast zakreślać na czerwono błędy ort. wpisywać do słownika wyrazów zabronionych błędną pisownię, tak jak przekleństwa. Troszkę więcej roboty, ale z przyszłością. Po dłuższym czasie takiej procedury forum zacznie się samo bronić w tym zakresie.
Może zamiast zakreślać na czerwono błędy ort. wpisywać do słownika wyrazów zabronionych błędną pisownię, tak jak przekleństwa. Troszkę więcej roboty, ale z przyszłością. Po dłuższym czasie takiej procedury forum zacznie się samo bronić w tym zakresie.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-

Grubas - VIP Ścigacz.pl
Takie tematy wg mnie powinno się usuwać. viewtopic.php?t=13033
Jak myślicie?
Nie edytowałem, żeby się pojawiło jako nowy post.
Jak myślicie?
Nie edytowałem, żeby się pojawiło jako nowy post.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-

Grubas - VIP Ścigacz.pl
Ja jestem takiego zdania. Usuwać, ale nie ze względu na zwartość a powtórzenie. Dać info na priv gdzie znajduje się temat, albo tak jak gumiss dać info, że był on uprzednio założony, ALE po jakimś czasie skasować. Dzisiaj miałam właśnie ochotę to zrobić z tym tematem. Zblokowane tematy z dwoma, trzema postami przestają mieć rację bytu po pewnym czasie, więc mogłyby być usuwane 
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
-

Lovtza - Moderator
tak ale jak wywalisz od razu temat bez podania przyczyny to za pare minut pojawi sie znow z tym, ze kolo bedzie mial pretensje dlaczego to wywala sie jego posta...a tak lepiej robic jak mowi Zmijka...piszesz o co chodzi, blokujesz a po pewnym czasie wywalasz...po pewnym czasie jak userzy beda wiedzieli dlaczego jest zablokowany i dlaczego bedzie wywalony.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-

gumis - VIP Ścigacz.pl
co powiecie o propozycji Jasqla aby usunac z dzialu "Motocykle" caly temat "co na pierwsze moto" i zalozyc go jeszcze raz od nowa...to by wyeliminowalo nieotwierajace sie ostatnie strony i moze wiecej nowych userow zamiast walic na ogole pytania o pierwsze moto tam by je chetniej zadawalo bo teraz jak gosc wchodzi w ten dzial to widzi komunikat, ze posty w danym temacie nie istnieja, itp, itd wiec wyzala sie na ogole przez co robi sie smietnik i niektorym niepotrzebnie sie cisnienie podnosi.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-

gumis - VIP Ścigacz.pl
To chyba lepsze rozwiazanie niz obecna sytuacja. Tylko ktos na poczatek musial by walnac jaks rozprawke w tym temacie. Fakt tyle stron odstrasza i nowy user po probie otwarcia i komunikacie walni te same pytanie w innym dziale
Reasumujac jestem za
Reasumujac jestem za
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-

rosa - VIP Ścigacz.pl
jestem za - a z okazji siedzenia w domu i choroby moglbym sklecic jakis sensowny tekst na pierwszy post.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
-

simonw - Mieszkaniec forum
Widzę, że na forum pojawiły się pewnego rodzaju rangi. Wszystko fajnie, tylko ja bym miał pewną propozycję dotyczącą zmiany progu jaki świadczy o zmianie rangi na kolejną. Mianowicie, posty według mnie nie powinny być miarą. Jest to pewna prowokacja dla użytkowników, którzy myślą, że dzięki wyższej randze i większej ilości postów staną się bardziej cenieni na forum... Moja propozycja jest taka (o ile jest taka możliwość) aby wprowadzić zmiany kolejnych rang wraz z upływającym czaem od daty zarejestrowania. Wtedy będzie wiadomo, kto siedzi na forum od samego początku, a kto przez tydzień nabił sobie 500 postów... To tylko takie moje spostrzeżenie
Apropo, dlaczego ja nie mam Moderator zamiast Fanklub?
Czuje się zapomniany 
Apropo, dlaczego ja nie mam Moderator zamiast Fanklub?
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-

Manhatan - VIP Ścigacz.pl
Ja sie chcialem zapytac czy nie byloby wielkim problemem od strony technicznej zmiana nazwy działu "skutery" na cos bardziej sugerujacego ze chodzi o wszelkie pojazdy o poj do 125 cm? Już kilka razy ta kwestia byla poruszana a nic sie nie zmienilo. naprawde uprosciloby to zachowanie porzadku bo odeszlaby koniecznosc co chwila przenoszenia tematow do tego dzialu.
-

siekson - VIP Ścigacz.pl
siekson napisał(a):Ja sie chcialem zapytac czy nie byloby wielkim problemem od strony technicznej zmiana nazwy działu "skutery" na cos bardziej sugerujacego ze chodzi o wszelkie pojazdy o poj do 125 cm? Już kilka razy ta kwestia byla poruszana a nic sie nie zmienilo. naprawde uprosciloby to zachowanie porzadku bo odeszlaby koniecznosc co chwila przenoszenia tematow do tego dzialu.
"Prawie jak ścigacz,tyle ze pierdzi" taka nazwa pasowałaby jak w morde strzelił
-

mlody - VIP Ścigacz.pl