koło zapasowe w sprayu
• Strona 1 z 1
koło zapasowe w sprayu
witam
chciałbym sie spytac czy tego typu spraye faktycznie są dobre i spełniają swoje zadanie. np jadąc gdzies dalej w trase zakupic taki spray czy to tylko strata pieniedzy. mam zle doswiadczenia po ostatniej srubce w oponie
example: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118763906
chciałbym sie spytac czy tego typu spraye faktycznie są dobre i spełniają swoje zadanie. np jadąc gdzies dalej w trase zakupic taki spray czy to tylko strata pieniedzy. mam zle doswiadczenia po ostatniej srubce w oponie

example: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118763906
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Ścigacz.pl
moi kumple uzywaja tego i sprawdzone to jest. naewno nadaje sie na jakies 100km zeby przejechac, pozniej nalezy zdjasc opone i wymys ja dokladnie no i do wulkanizatora, chociaz ja sam bym nie bawil sie w kolkowanie opony bo niefajnie by bylo jak by wystrzelila przy 200km/h
No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj się STUNTU
Trzymaj się STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
mrwito, jestes poprostu beznadziejnym dzieciakiem i to widac po wszystkich twoich postach, przestan sobie nabijac posty, powinienes dostac ostrzezenie.
co do tej pianki, sam nie sprawdzałem jeszcze tego, ale mam kumpli co to właśnie wożą ze sobą. Przynajmniej łatwo zmieścić. Ale Tobie sie coś udało bardzo drogą znaleźć, bo widziałem takie po 25zł
co do tej pianki, sam nie sprawdzałem jeszcze tego, ale mam kumpli co to właśnie wożą ze sobą. Przynajmniej łatwo zmieścić. Ale Tobie sie coś udało bardzo drogą znaleźć, bo widziałem takie po 25zł
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
nie no dalem tylko przyklad, na allegro jest jakas za 15 nawet;) chyba dobrze jest miec cos takiego, widzialem "wersje" tego do <rowerów i motorowerów (do dętkowych i bezdętkowych)> ale nie wiem czy do moto sie nadają... + taki ze sama puszka jest duzo mniejsza niz takich do aut.
ale chyba dobrze jest mieć "koło zapasowe"
ale chyba dobrze jest mieć "koło zapasowe"

lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Ścigacz.pl
nadaje się. Mam takie coś do auta tylko że oryginalne continetal od producenta, jeszcze nie miałem na szczęście okazji użyć, ale można na tym przejechać do 200km ale na wolnej jeździe do 80km/h. Na tych innych około 100 powinieneś zrobić ale nie wolno się śpieszyć 

- indus
- VIP Ścigacz.pl
Witam , swego czasu miałem ten sam problem . Co zrobić jak ci strzeli ( jeżdżę na dentkowych ) w trasie a nawet gdześ bliżej ale w nocy lub podobne.
Otóż nie mogę podać oficjalnie nazwy żeby nie reklamować , OKO patrzy , taki środek wlewasz do opony bądź dętki jeszcze przed przebiciem i jeździsz do woli . Gwarantują wulkanizację dziur powstałych po średnicach do 8 mm nie ma potrzeby naprawiania opony po przebiciu. Piszą że nadaje się do szybkich sprzętów .
Drogie jak cholera , chyba 120 PLN za litr .Srednio wystarcza wlać po 2 setki na gumę. Duże więcej . Mniejsze mniej.
Problem w tym że nie wiesz kiedy twoja guma jest już jak sito i tylko specyfik trzyma w niej powietrze.
Chyba że liczysz gwożdzie wyjmowane z gumy.
Ja tam wlałem i jeżdzę jak do tej pory OK.
Pozdro.
Otóż nie mogę podać oficjalnie nazwy żeby nie reklamować , OKO patrzy , taki środek wlewasz do opony bądź dętki jeszcze przed przebiciem i jeździsz do woli . Gwarantują wulkanizację dziur powstałych po średnicach do 8 mm nie ma potrzeby naprawiania opony po przebiciu. Piszą że nadaje się do szybkich sprzętów .
Drogie jak cholera , chyba 120 PLN za litr .Srednio wystarcza wlać po 2 setki na gumę. Duże więcej . Mniejsze mniej.
Problem w tym że nie wiesz kiedy twoja guma jest już jak sito i tylko specyfik trzyma w niej powietrze.
Chyba że liczysz gwożdzie wyjmowane z gumy.
Ja tam wlałem i jeżdzę jak do tej pory OK.
Pozdro.
Maniek
Jest tyle motocykli do objechania
I tyle Kobiet do wybzykania
Jest tyle motocykli do objechania
I tyle Kobiet do wybzykania
- maniek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa