Nowy czterosuw - help
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Wytrzymałość to raczej nie zależy od modelu tylko od tego jak ktoś o niego dbał. A każdy skuter odblokowany Ci będzie palił 4l no chyba że kupisz zablokowanego do 45km/h no to wtedy nawet poniżej 3l zejdziesz.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Ja bym wolał Aprilię. Ale moim zdaniem tu bardziej liczą się względy estetyczna bo osiągi są bardzo zbliżone.
-
Różnice to nie większe niż jakieś 5km i to nie zależy od marki i modelu tylko bardziej od tego jak ktoś dbał, jak był dotarty itp.
-
ja osobiscie polecił bym aprilie, sam ją mam (chodź teraz mam tez derbi gpr 50 racing) i jestem z niej zadowolony.1 Aprilia-czyli żaden problem z serwisem czy tez częściami. 2. bardzo duzo czesci tuningowych. 3. szybka a dotego wygodna nawet dla 2osób. 3. bardzo ładna. sam kiedys zastanawiałem sie nad aeroxem i SR i wybrałem sr, jak dla mnie sr w wersji gaźnikowej to jeden z najlepszych skuterów
mam nadzieje ze pomogłem;]
pozdro
mam nadzieje ze pomogłem;]
pozdro
- Jaworek
- Świeżak
www.speedfight.pl tam jest wszystko. A tak wogole polecam Ci ten motorek ale tylko chlodzony ciecza. super wygląd, świetne osiagi, masa częsci

- xr acid
- Świeżak
wiec bierz Aprilie albo Peugeota. Na szczescie nie mam osobistych niemilych przygod. Ale po 2 targach Motocyklexpo gdzie bylo sporo tego typu sprzetow (3 lata temu nie bylo praktycznie w ogole) jestes zszokowany ze to ktokolwiek kupuje, naczytalem sie i naogladalem juz wiele opinii, historii i bardzo ciekawych zdjec. Uzywka ale firmowa i tyle.
-
kravec - Administrator
kravec napisał(a):zla.. i wiecej nie pytaj... OMIJAJ SZEROKIM LUKIEM
Moim zdaniem kumco produkuje coraz lepsze skutery i nie sa wcle zle.
W moich okolicach jezdzi kilka kymco i zaden jeszcze sie nie zepsuł.
ps. masz racje co do firmowych uzywek

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Mam ogara i jest w idealnym stanie. Jestem jego pierwszym właścicielem. Znaczy się nie ja - tylko mój dziadek
Rocznik '88. Ale naprawdę super. Ale chce coś nowszego. A co do używanych skuterów to nie mam nic do nich, ale wolę nowe. Aha - pisałem już o jakieś zdjecia schowków w speedfight. Jak znacie jakieś linki to podajcie. Dzięki.

- fajny990
- Świeżak
No ale palnąłem z tym ogarem - hehehe. Ale właśnie mi się o nim przypomniało i wiecie... A nawet choćby taki przeciętny kingway był chłodzony cieczą i gdybym o niego dbał to czy mógłby wytrzymać chociaż z 10 lat??? Jakie są wasze opinie na ten temat?
A co myślicie na temat aprili rs50. Ile nią "wyciągnę" i jakie (lepsze) motorowery są w tej klasie??
A co myślicie na temat aprili rs50. Ile nią "wyciągnę" i jakie (lepsze) motorowery są w tej klasie??
- fajny990
- Świeżak
w zyciu bym tego nie chcial bo bym sie bal jezdzic takimi wynalazkami. Moze i owszem, sa takie ktore sie nie psuja, ale jak przykladowo wbijam na stoisku firmy ROMET na Motocyklexpo i siadam na dumnym Romecie 200S czy jakos tak (niedawno byl dosc ciekawy temat na temat tego bolidu) gdzie rdzewieje juz od nowosci kierownica, owiewki sa z plastiku gorszego niz kalkulator lezacy kolo mnie na biurku (kosztowal cale 13 zl z tego co pamietam), bak sobie chodzi jakby byl sznurkiem przywiazany, chamulce wygladaja jakby zapozyczono je z roweru i moznaby tak dlugo wymieniac (wrazenia i tak sa nie do opisania).... to mam taka opinie o calym tego typu sprzecie... omijajac oczywiscie Hyosunga- mozna go tez uznac za shit po nazwie
-
kravec - Administrator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości