honda cbr 600 f3 - nie chce odpalić
• Strona 1 z 1
honda cbr 600 f3 - nie chce odpalić
czesc pisze bo mam taki problem , w pażdzierniku schowalem motocykl do garażu i stał az do dziś bez odpalania , akumulator mam bardzo dobry co 3 tygodnie lekko doladowywałem , i chialem dzis odpalic i niestety kręce i kręce i nic , jedynie bylo slychać lekki wystrzal z tlumika , tylko raz i za cholere niechce mi odpalić , w tamtym roku nie bylo zadnych problemow zawsze paliła , co sie moglo stać , prosze o pomoc
HONDA CBR 600 F3 (PC-31)
HONDA CBR 600 F3 (PC-31)
- darek 25
- Świeżak
sprawdz świece (wykręć i wyczyść) i tez sprawdz ustawienie kranika w jakiej jest pozycji możliwe że jest zakręcony
Suzuki GSX-R 750 (olejak)
-
lukaszbiernacki - Świeżak
- Labiss
- MEGA TROLL
Mam podobny problem, iskra jest, paliwo w baku jest, ale pompa nie chce ciągnąć paliwa. Jak podłącze pompke na krótko to pompuje paliwo, ale gdy jest podłączona normalnie do instalacji to elektromagnes się zwiera i dupa
... nie działa. co to może być??? pozd!!!

- Rusiu
- Świeżak
Też tak miałem, wymieniłem świece na nowe jednak nadal nie chciał załapać. W końcu podłaczyłem kablami do auta i teraz pali bez problemu.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Miałem tak z moją F1,wykręciłem świece(które były nowe) wygrzałem palnikiem i zagadał od razu.Jeśli masz NGK to lubią się zalewać i nie gadają a takie wygrzanie dobrze im robi(do czerwoności) Polecam przeczyścić końcówki przewodów masowych
-
ELWIS 600F - Świeżak
kupilem nowe świece (wymienilem) dolałem świerze paliwo (5L) i kupilem w sprayu "samo start" i motocykl odpalił za pierwszym razem i chodzi pięknie , aha i mam jeszcze jeden malutki problem , bo zauwazylem ze od dluższego momentu wogule nie reaguje mi wskażnik temperatury , nie wicie co jest grane wskazówka wogule sie nie rusza nawed jak gorący silnik , jak włącze światla to poświetlenie działa , ale wskażnik ani drgnie ???
dziękuje wszystkim za rady , dzięki wam motocykl mi odpalił , pozdrawaim wszystkich
dziękuje wszystkim za rady , dzięki wam motocykl mi odpalił , pozdrawaim wszystkich
- darek 25
- Świeżak
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości