Prace nad ustawÄ…
• Strona 1 z 1
Prace nad ustawÄ…
Witam
wpadł mi w ręce zeszłoroczny numer "Świata motocykli" i przeczytałem tam że mają być prowadzone prace nad ustawą, dzięki której można by było jeździć motocyklami 125ccm na prawo jazdy kat B.
Mam prawko na auto od 6 lat, i chętnie bym pojeździł jakimś małym crossem w niedzielę.
Wiecie może czy coś ruszyło w tej sprawie?
Pozdrawiam
wpadł mi w ręce zeszłoroczny numer "Świata motocykli" i przeczytałem tam że mają być prowadzone prace nad ustawą, dzięki której można by było jeździć motocyklami 125ccm na prawo jazdy kat B.
Mam prawko na auto od 6 lat, i chętnie bym pojeździł jakimś małym crossem w niedzielę.
Wiecie może czy coś ruszyło w tej sprawie?
Pozdrawiam
Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
-
karskot - Świeżak
cman napisał(a):Nic się nie ruszyło, w zasadzie można powiedzieć, że się nawet cofnęło.

Od dawien dawana nie słyszałem żeby coś się polepszyło...
kiedyś był nawet patent zakazania jazdy 50cc na dowód, ale nikt nie wie czy to przeszło przejdzie czy poszło do kosza

- Dokaz
- Świeżak
Mi tez nic nie wiadomo na ten temat.
..ale jesli chcesz jezdzic crossem (rozumiem ze nie po miescie a po polach czy innych gorach dolach) to prawko "az tak konieczne" nie jest.
..ale jesli chcesz jezdzic crossem (rozumiem ze nie po miescie a po polach czy innych gorach dolach) to prawko "az tak konieczne" nie jest.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość