kawasaki zx9r usterki
• Strona 1 z 1
kawasaki zx9r usterki
czesc wszystkim mam problemik lecialem sobie jak co dzien do momentu az cos strzeliło i motor zgas kiedy go zatrzymałem to nie mogłem go ani odpalic ani zmienic biegu tak jakby cos w skrzyni chrupło i na tym zakonczyłem jazde
(kawasaki zx9r 1996rok) moze ktos sie orietuje co mnie teraz czeka czy szukac nowej skrzyni biegów czy moze to da sie naprawic wymieniajac jakies czesci moze komus to juz sie przydazyło czego nie zycze pozdrooooooooo

Ostatnio edytowano 10/3/2008, 10:53 przez dzikson, łącznie edytowano 3 razy
- dzikson
- Świeżak
Po pierwsze nie drzyj sie, po drugie nie ten dział a po trzecie dopóki nie przeczytasz regulaminu zapchaj sobie ten motor do komórki.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
amen 

w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
Zacial ci sie Caps Lock, a to w necie uwaza sie za krzyk.
Trzeba niestety wyjac z motocykla silnik, rozebrac boki i dol silnika zeby dostac sie do skrzyni i sprawdzic co sie stalo. Nastaw sie raczej na szukanie skrzyni uzywki bo koszty wymiany kol zebatych sa duze, a koszt robocizny tez maly nie bedzie.
Adam M.
Trzeba niestety wyjac z motocykla silnik, rozebrac boki i dol silnika zeby dostac sie do skrzyni i sprawdzic co sie stalo. Nastaw sie raczej na szukanie skrzyni uzywki bo koszty wymiany kol zebatych sa duze, a koszt robocizny tez maly nie bedzie.
Adam M.
- Adam M.
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa