Pomoc w doborze motorku
• Strona 1 z 1
Pomoc w doborze motorku
Witam
Aktualnie robie kurst na kat, A i powoli rozgladam sie za odpowiednim motorkiem.
Z racji tego i z w tej branyz praktycznie wogle sie nie znam i mam powazna trudnosc w wyborze marki i modelu motorku
Wiem napewno ze musi to byc Suzuki, Yamaha, Honda, Kawasaki pojemnosci około 500 cm3 rocznik 90-98r przedzial cenowy od 4 do 7 tys
ktora z tych marki i jakie modele slyna z niezawodnosci, trwalosci, bezproblemowym dostepem do czesci zamiennych itp.
Cos w odpowiedniku auta. VW GOLF
Z gory dziekuje za informacje.
Aktualnie robie kurst na kat, A i powoli rozgladam sie za odpowiednim motorkiem.
Z racji tego i z w tej branyz praktycznie wogle sie nie znam i mam powazna trudnosc w wyborze marki i modelu motorku
Wiem napewno ze musi to byc Suzuki, Yamaha, Honda, Kawasaki pojemnosci około 500 cm3 rocznik 90-98r przedzial cenowy od 4 do 7 tys
ktora z tych marki i jakie modele slyna z niezawodnosci, trwalosci, bezproblemowym dostepem do czesci zamiennych itp.
Cos w odpowiedniku auta. VW GOLF

Z gory dziekuje za informacje.
- kolins
- Świeżak
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Wszystko da sie podtuningowac pod jakas owiewke, tylko zastanow sie, czy lepiej jest jezdzic z okraglym, fabrycznym swiatlem, czy z tandetna owiewka z kuchennymi halogenami. No, chyba, ze chcesz sie pomeczyc z dobieraniem owiewek od innych sprzetow, wyposazonych w normalne lampy, to ok.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1