Cwaniaka dywagacje
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Cwaniaka dywagacje
Oczywiście zaraz sprytny Moderator o pseudonimie "padalec" czy cos takiego zablokuje ten temat. Chodzi o to , że zanim założe temat staram się poszukac czy była już wczesniej mowa na dany temat. Oczywiście wyszukac coś za pomocą opcji szukaj nalezy do wyczynów na miarę rekordu guinessa.
Zakładm temat i zaraz ktoś blokuje topic gdyż wczesniej już była o tym mowa. NIe wiem moze źle coś robię, ale wątpie gydz trochę orientuję się w komputerach i na innych forach nie mam z tym problemów. Pozdrawiam
Fajnie że mi posty edytujecie i nie piszecie nic że były edytowane
dywagacja - mówienie lub pisanie nie na temat, rozwlekanie wypowiedzi; rozpatrywanie sprawy bez możliwości wpływu na jej rozwiązanie, spekulowanie, zanudzanie
Zakładm temat i zaraz ktoś blokuje topic gdyż wczesniej już była o tym mowa. NIe wiem moze źle coś robię, ale wątpie gydz trochę orientuję się w komputerach i na innych forach nie mam z tym problemów. Pozdrawiam
Fajnie że mi posty edytujecie i nie piszecie nic że były edytowane
dywagacja - mówienie lub pisanie nie na temat, rozwlekanie wypowiedzi; rozpatrywanie sprawy bez możliwości wpływu na jej rozwiązanie, spekulowanie, zanudzanie
Ostatnio edytowano 8/3/2008, 23:37 przez cwaniak182, łącznie edytowano 1 raz
-
cwaniak182 - Świeżak
Każdy twój temat jest o twoich problemach z dziweczynami, jeśli masz jakiś z tym problem to idź do psychoanalityka, a jeśli to nie pomoże ci w utracie dziewictwa, zawsze pozostaje ci uzbierać troche gotówki i udać sie do agencji. I nie obrażaj zmji, zapewne ją masz na myśli ,bo prakuje ci troche szarych komórek żeby nawet sie do niej odzywać.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
z ta wyszukiwarka juz sporo czasu jest problem 

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
icid napisał(a):Każdy twój temat jest o twoich problemach z dziweczynami, jeśli masz jakiś z tym problem to idź do psychoanalityka, a jeśli to nie pomoże ci w utracie dziewictwa, zawsze pozostaje ci uzbierać troche gotówki i udać sie do agencji. I nie obrażaj zmji, zapewne ją masz na myśli ,bo prakuje ci troche szarych komórek żeby nawet sie do niej odzywać.
Żmija zamyka prawie kazdy mój temat. Tematy które założyłem o dziewczynach były zalediwe dwa. Jest to dział HYDEPARK więc moge pisac coś takiego, nie chcesz nie pisz nikt Cię nie zmusza. Prawda jest taka żę Żmija zamyka temat powołując się że taki temat już był wczesniej nie podając linku do niego( bo takiego tematu nie było tylko jest on nie wygodny dla co niektórych a konkretnie Żmiji). Jak widać nie tylko ja mam peroblem z szukaniem.
-
cwaniak182 - Świeżak
Bardzo mi przykro, że nic odkrywczego nie wnosisz do forum a swoją nieumijętność wyszukiwania maskujesz wadami narzędzia. Przykro mi też, ze zamiast napisać do mnie czy Żmiji tworzysz kolejny wątek.
i uważaj co piszesz. Przeczytaj regulamin. Tak ze 3 razy. Nikt nikogo nie będize tutaj obrażał - takie wycieczki proszę na priva
i uważaj co piszesz. Przeczytaj regulamin. Tak ze 3 razy. Nikt nikogo nie będize tutaj obrażał - takie wycieczki proszę na priva
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Bo wyszukiwarka znajduje dane słowo w tresci tematu a nie w samej nazwie tematu. np: jesli wpisze "Honda CRM" wyszuka mi np post kogos kto ma powiedzmy w podpisie napisane "Honda CRM" a wedlug mnie powinno wyszukiwac nazwy tematów. np: jesli ktos nazwał temat "Porównanie Hondy CRM i Yamaha DT" To powinno znalesc tylko ten temat a nie tysiące innych gdzie pojawila sie nazwa "Honda CRM"
Takie jest moje zdanie moze zle to przedstawilem albo sie mylÄ™ ale tak to odczuwam
Pozdrawiam

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
Terror napisał(a):Bardzo mi przykro, że nic odkrywczego nie wnosisz do forum a swoją nieumijętność wyszukiwania maskujesz wadami narzędzia. Przykro mi też, ze zamiast napisać do mnie czy Żmiji tworzysz kolejny wątek.
Do żmiji pisałem na priv z pozdrowieniami. Tutaj nikogo nie obraziłem nie pisałem o żmiji tylko o padalcu. Niech sobie każdy interpretuje jak chce. Co do wyszukiwania nie muszę nic pisać poparz na wypoiwedzi innych forumowiczów. Prawda sama się obroni
-
cwaniak182 - Świeżak
Zdzichu, masz taka opcje - wyswietl jako temat - i jesli sie taki znajduje, to wyszuka ci taki tytul watku, o jaki zapytales
A jesli chcesz znalezc wszystkie slowa sposrod wpisanych, to wystarczy zaznaczyc "szukaj wszystkich wyrazow", a nie "ktoregokolwiek"
PS. W sprawie kursu obslugi wyszukiwarki "scigacz.pl" zapraszam na gg w godzinach wieczornych

PS. W sprawie kursu obslugi wyszukiwarki "scigacz.pl" zapraszam na gg w godzinach wieczornych

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
cwaniak182 napisał(a):Do żmiji pisałem na priv z pozdrowieniami. Tutaj nikogo nie obraziłem nie pisałem o żmiji tylko o padalcu. Niech sobie każdy interpretuje jak chce. Co do wyszukiwania nie muszę nic pisać poparz na wypoiwedzi innych forumowiczów. Prawda sama się obroni
OK, zinterpretujÄ™ jak chcÄ™ - ban pasuje?
Powtarzam - przeczytaj regulamin.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Terror on ma troche racji w tej wyszukiwarce nic praktycznie nie da sie znaleśc jest slabo zrobiona, cienizna, cienizna
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
Jak człowiek napisze prawdęco mu nie pasuje to zaraz mnie banem straszą. Trudno jak dostanę bana to raczej nie zapłaczę. Radzę dalej tak postepować to będziecie mieli userów napewno. Jak człowiek daje wskazówki żebyście coś ulepszyli to się zaraz admini moderatorzy stresują i zmieniają mi nazwę tematu blokują go zmieniają moje posty nie podając innym że pewnych rzeczy nie pisałem ja itd. Szpicer chyba nigdy nie przyznałeś komuś racj nawe gdy ją ma naprawde. Twoje wypowiedzi są pełne sarkazmu. To tyle chciałem od siebie dodać jak chcecie to mi dawajcie banany i usuwajcie konta mówię co mi się nie podoba pozdrawiam 

Ostatnio edytowano 8/3/2008, 23:39 przez cwaniak182, łącznie edytowano 1 raz
-
cwaniak182 - Świeżak
SzpiceR napisał(a):hmmm... masz downa?
do kogo to napisałeś?
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
nie wiem po co banujecie chlopaka ma sporo racji z 2 tygodnie temu dostalem bana od bodajze simona bo sie ze mna nie zgadzal i tak to wyglada rozdajcie uprawnienia dzieciakom i niech wszyscy beda blokowani ktorzy maja inne zdanie a wyszukiwarka jest do bani bo naprawde nie da sie w niej nic znalezc moze ktos z komputerowcow zamiast biegac ze srubokretem w reku przysiadlby sie i wyrzucil z wyszukiwarki szukanie slow w podpisach bo to nie ma sensu troche napewno by to pomoglo niewiele ale zawsze cos...
-
michalf84 - Świeżak
janusz jakto nie ma? a kto mu dal bana?
Ostatnio edytowano 9/3/2008, 00:47 przez .OUTLAW., łącznie edytowano 2 razy
-
.OUTLAW. - Świeżak
michalf84 napisał(a):dostalem bana od bodajze simona
Niestety obale Twoja teorie spiskowa. Moderator nie ma uprawnien banowania uzytkownika.
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości