Nadciąga Emma
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
e co tam 2 tygodnie czekaliśmy całą zimę to i poczekamy i następne 2 tyg.
Tak czy tak ja myślę jaka pogoda będzie latem bo jeśli zima taka łagodna to i lato może być do dupy
Tak czy tak ja myślę jaka pogoda będzie latem bo jeśli zima taka łagodna to i lato może być do dupy
-
skwy - VIP Ścigacz.pl
Cytat z onetu:
Co najmniej osiem osób zginęło, a wiele zostało rannych na skutek przejścia orkanu Emma w Niemczech, Austrii i Czechach - poinformowały władze i media lokalne. Wichury dały się we znaki także w innych państwach.
W Niemczech zginął młody motocyklista, którego w Oberpfaffenhofen (Bawaria) podmuch wiatru rzucił na pas jezdni, gdzie został przejechany przez ciężarówkę.
kiedys dostalem podmuch za lasem... masakra... a tu jak dostal podmuch ze 150km/h... bez szans.
Co najmniej osiem osób zginęło, a wiele zostało rannych na skutek przejścia orkanu Emma w Niemczech, Austrii i Czechach - poinformowały władze i media lokalne. Wichury dały się we znaki także w innych państwach.
W Niemczech zginął młody motocyklista, którego w Oberpfaffenhofen (Bawaria) podmuch wiatru rzucił na pas jezdni, gdzie został przejechany przez ciężarówkę.
kiedys dostalem podmuch za lasem... masakra... a tu jak dostal podmuch ze 150km/h... bez szans.
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Ścigacz.pl
W dupe je**ny wietrzyk rano się budze a tu nie ma telewizji. Nagle ktos puka do drzwi. A tu co widze sąsiad przynosi mi antene no normalnie padłem odleciała mimo iz była przykręcona do komina na 6 wielgachnych kołków rozporowych
MOTÓR !!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH
- tomcio
- Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
turboponczek napisał(a):pogoda na 16 dni:
http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm
Moze nawet i pizdzic, byle było sucho - tyle jest mi do szczescia potrzebne
jaja sobie robisz ? przecież na każdej fotce jest deszczowa pogoda !
- Dokaz
- Świeżak
i jak po pizdziawie? jedyne szkoda jaka odczulem to strata ulubionych kapci 

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
elcommendante napisał(a):bolokolo napisał(a):i jak po pizdziawie? jedyne szkoda jaka odczulem to strata ulubionych kapci
trzeba bylo okna nie otwierac
zwialo gdzies w pizdu z balkonu

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
bolokolo napisał(a):elcommendante napisał(a):bolokolo napisał(a):i jak po pizdziawie? jedyne szkoda jaka odczulem to strata ulubionych kapci
trzeba bylo okna nie otwierac
zwialo gdzies w pizdu z balkonu
jak kochają to wrócą

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
buahahahaha PuNk musze Cie zmatwic, ale w realistycznym swiecie haxy nie dzialaja...
Gelo, skladam sie z Toba. Nawet odrecznie wstege zrobie na ten wieniec

Gelo, skladam sie z Toba. Nawet odrecznie wstege zrobie na ten wieniec

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3