blokada w skuterze kingway
• Strona 1 z 1
blokada w skuterze kingway
Witam mam prosbe czy ktos wie jak sciagnoc blokady w skuterze kingway cobus mam takiego i niewiem jak sciagnoc i czy dam rade sam:/ z gaznika juz sciaglem:) ale reszta to czarna magia:/
jeszcze jedno ost. poszedl mi pasek napedowy:/ i czy jest to mozliwe iz na starym lecialem okolo 60km/h a na nowym jest slabszy:( moze zle zalozony? lub to ze jest nowy i dopiero sie troche rozejdzie
Prosze o odpowiedzi:) bede wdzieczny pozdrawiam
jeszcze jedno ost. poszedl mi pasek napedowy:/ i czy jest to mozliwe iz na starym lecialem okolo 60km/h a na nowym jest slabszy:( moze zle zalozony? lub to ze jest nowy i dopiero sie troche rozejdzie

Prosze o odpowiedzi:) bede wdzieczny pozdrawiam

- sibol1
- Świeżak
Paski zazwyczaj mają oznaczenie fabryczne na sobie - do seryjniaka musisz kupić identycznych wymiarów pasek. Co do blokad to zaleznie czy to 2t czy 4t - 2t to wydech, filtr powietrza, wario, a 4t to głównie moduł, gaźnik i filtr powietrza.
......::::Tuning::::......
- Arek-R
- Świeżak
z paskiem byly problemy dlatego iz poszedl w tym miejscu co bylo napisane jaki nr:/ jak zobaczylem ten pasek to szok:O dziwilem sie jak ja na tym jezdzilem:/ ale mechanik zrobil mi z tym mowil ze kupil oriiginalny pasek za 80zl:/ ja tez zamowilem na allegro za 25zl<lol2> moze jego bedzie lepszy:) a w sprawie blokad to ja mam skuter 4-sowowy na module niewiem czy bedzie bo lece jako tako 55km/h a kumpel ma i ledwo 40:/ to w 4sowach gdzie sa przewaznie blokady jutro bede obczajal jak bedzie pogoda::)
- sibol1
- Świeżak
mastero33 napisał(a):W takich s[rzetach jak Kingway,al najczesciej w 50 nie ma takiego czegos jak modul!
nie wcale, ustawia sie przerwe jak w komarku

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości