>> CO MYSLICIE O NOWYM PRAWIE JAZDY OD 2005 <<
• Strona 1 z 1
>> CO MYSLICIE O NOWYM PRAWIE JAZDY OD 2005 <<
ciekawe ile sie zmieni w kat. A?? ponoc maja zainstalowac kamerki w autach zeby ograniczyc korupcje
maja byc tez prowadzone wczesniejsze badania psychologiczne (niezla fazka)

- thommaz
- Świeżak
Nie no.. boski jest... najbardziej mi sie podoba pomysł z manewrami w mieście:) Jka można kazać parkoć kolesiowi a tym bardiej panience parkować kopertą n azatłoczonej ulicy?? przcież to parodia... badzie tak dopuki nie stukną samochodu jkaiemuś ważnaikowi... bo to jak zwykle u nas "mądry polak po szkodzie" tyle że u nas w rzadzie to i z tą mądrością po szkodzie ciężko... jedyna nadziej aw ptasiej grypie <hahaha>
Raz sie żyje.. Trzeb kolekcjonować mocne wrażenia 

- czajnik
- Świeżak
czajnik napisał(a):Nie no.. boski jest... najbardziej mi sie podoba pomysł z manewrami w mieście:) Jka można kazać parkoć kolesiowi a tym bardiej panience parkować kopertą n azatłoczonej ulicy?? przcież to parodia... badzie tak dopuki nie stukną samochodu jkaiemuś ważnaikowi... bo to jak zwykle u nas "mądry polak po szkodzie" tyle że u nas w rzadzie to i z tą mądrością po szkodzie ciężko... jedyna nadziej aw ptasiej grypie <hahaha>
Ale na zachodzie właśnie tak się przeprowadza egzaminy a tam pewnie wazniaków jest więcej

2004 YZF-R6 Superbike - wersja torowa !!!
-
BigBiker - Świeżak
Ale na zachodzie właśnie tak się przeprowadza egzaminy a tam pewnie wazniaków jest więcej
[/quote]
prawda, swieta prawda Biggie. Szlak mnie trafil jak gostek na egzaminie mnie oblal za najechanie na podstawke od gumowego pacholka (no coz poczatki byly ciezkie traz moge juz o tym zapomniec
) kamerki w autach (prawdziwy Big Brother!!!) psycho testy (dobre). Tylko niech mi ktos powie co sie zmieni na moto??? 

prawda, swieta prawda Biggie. Szlak mnie trafil jak gostek na egzaminie mnie oblal za najechanie na podstawke od gumowego pacholka (no coz poczatki byly ciezkie traz moge juz o tym zapomniec

- thommaz
- Świeżak
Na Moto to chyba nic . Ja bym wywalił ośemke bo to jakaś paranoja . Ja mam 200cm i na niektórych sprżecikach robie za cyrkowca
A jeszcze mi się ósemka w życiu nie przydała
. Powinnien być kładziony nacisk głownie na jazdę w mieście , za miastem . Tak żeby biker miał głowe na karku i umiał sprawnie obsługiwac sprzęt a nie to co ucza na kursach - śmiechu warte .

2004 YZF-R6 Superbike - wersja torowa !!!
-
BigBiker - Świeżak
Prawko na moto robilem na poczatku sierpnia (na b mam juz dobych kilka lat) co do tej osemki... napewno nie jest potrzebna ale przeciez na placu musi cos byc, zeby egzaminator wiedzial ze moze cie puscic na miasto i nie przewrocisz sie na jakies auto, gadalem z gosciem na temat ludzi co przychodza na egzamin to powiedzial ze zdazaja sie naprawde rozne przypadki... przy hamowaniu awaryjnym jeden koles zahamowal przednim hamulcem i musieli zmienic maszyne po tym przejsciu... takze uwazam ze na moto jest jednak ok. a na auto... hmmm to juz inna bajka 

-
tygrys - Świeżak
Tak jak powiedzial kolega "tygrys" zdarzaja sie rozne przypadki. Na egzaminie kazdy ma pokorne oczy niczym kot ze shreka, a jak dostanie papiery, to np. szaleje po miescie przed mlodymi laskami
Good morning St. Tropez
- luke-z
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Wysłać mu naklejki ścigacz.pl do domu kurierem. Jest najlepszy !!
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
- Piter_Stunter
- Świeżak
Swoją drogą:
Niesamowite. Właściwie to nie wiem po co w motocyklach montowane są przednie hamulce skoro powodują tylko zagrożenie.... lol
tygrys napisał(a):przy hamowaniu awaryjnym jeden koles zahamowal przednim hamulcem i musieli zmienic maszyne po tym przejsciu...
Niesamowite. Właściwie to nie wiem po co w motocyklach montowane są przednie hamulce skoro powodują tylko zagrożenie.... lol
-
Qba_Zeus - Świeżak
Panowie, to nie jest byle gornik! Toć to prawdziwy archeolog!
Ale wyjechał z pierwszym postem, nie ma co
Pewnie to pierwszy i ostatni. Typowy jednopostowiec

Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
CzesterTX napisał(a):Panowie, to nie jest byle gornik! Toć to prawdziwy archeolog!
lepsze to niz zakladanie nowych tematow

dajcie chlopakowaki spokoj

p.s. a to "prawko" to rzeczywscie nowe hihi

-
duun - Świeżak
• Strona 1 z 1