honda cbr600 f4 i 1 sciagacz w moim zyciu dorzadzcie????????
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
nie mialem gdzie jej trzymac. na lato stala u kumpla w komorce a w zime to lipa by byla. poza tym teraz wzialem sie za budowe garazu i kasa byla potrzebna, no i jeszcze weselicho siory pociagnelo po kieszonce. ale spoko do otwarcia sezonu jeszcze troszke czasu i zanim sie ociepli jakis zlomik bedzie na stanie
ogar 205 --> simson skuter --> wsk 125 i 175 --> gilera XR2 125 --> CBR f4 99 --> 636 04
-
Topic - Świeżak
Pytanie do wlascicieli cbr...
mam zamiar kupic sobie taka
Słyszalem ze cbr f4 zreszta jak wszystki fki sa dosc lagodne jesli je tak mozna nazwac..
to prawda?
jak kazdy wie sa dwa rodzaje siedziec laczone i oddzielne.. ktore sa wygodniejsze? czuc podczas jazdy roznice miedzy nimi?
Podoba mi sie takze r6 co myslicie duza roznica miedzie cbr f4?
mam zamiar kupic sobie taka
Słyszalem ze cbr f4 zreszta jak wszystki fki sa dosc lagodne jesli je tak mozna nazwac..
to prawda?
jak kazdy wie sa dwa rodzaje siedziec laczone i oddzielne.. ktore sa wygodniejsze? czuc podczas jazdy roznice miedzy nimi?
Podoba mi sie takze r6 co myslicie duza roznica miedzie cbr f4?
Miec marzenia, doczekac ich spełnienia...
CBR f4 05r

CBR f4 05r

- OgorOgorek
- Świeżak
koles jestes jakiÅ› nawiedzony piszesz to samo w kazdym temacie
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
no panowie marzenie sie spelnilo mam moto 4 tyg ubrania jescze nie mam ale jazda byla coz ja moge powiedziec po 3 dniach jazdy na tej f4i i po przejechaniu 200km (zaledwie),wiec tak niewiem jak sie prowadza inne modele ale akurat mam ten model wiec powiem szczerze na poczatku jest niebardzo dobrze tzn bola plecy i rece ale idzie sie przyzwyczaic jak na 1 taki moto to wygodnie sie siedzi prowadzi sie go fajnie nieprubowalem go w zakretach bo opona lysa na maxa i wiadomo jak to po zimie piach na drodze
podoba mi sie to ze jest ze jest wtrysk w tym moto kanapa niedzielona daje duzo bo 2 osoba ma wiecj miejsca niz w f4 i sport noj zawsze mozna zabrac bagaz jakis nie
ja jutro jade zawiesc cbr do kumpla na wymiane plynow i filtrow i przepatrzenie moto noj wiadomo troche polnie na poaczatek ta cbr kasy w moim przypadku ok 700zl ,no co paztym dopisze posta w polowie sezonu
wtedy bede wiedzial czy dobra czy srednia
ale mimo wszystko polecam marke honda a szcegolnie model cb ze starszych i nowszych CBR silniki niedozajechania

podoba mi sie to ze jest ze jest wtrysk w tym moto kanapa niedzielona daje duzo bo 2 osoba ma wiecj miejsca niz w f4 i sport noj zawsze mozna zabrac bagaz jakis nie
ja jutro jade zawiesc cbr do kumpla na wymiane plynow i filtrow i przepatrzenie moto noj wiadomo troche polnie na poaczatek ta cbr kasy w moim przypadku ok 700zl ,no co paztym dopisze posta w polowie sezonu

ale mimo wszystko polecam marke honda a szcegolnie model cb ze starszych i nowszych CBR silniki niedozajechania

mechanik 2T
- Wietrzanin
- Świeżak
Gratki. Dobry zakup.
bolą Cię plecy i ręce po 3 dniach jazdy?
beeez jaj.. Jak Ty na niej siedzisz..
Sam mam F4i z pojedynczą kanapą i wiem, że to był dobry wybór, bo mi kobita nie truje że niewygodnie.
Kupiłem na początku czerwca jako pierwsze moto i był to strzał w 10. Baardzo wygodny i ma duży zapas jak dla mnie, styknie jeszcze spokojnie na jakieś 2 sezony, a później się zobaczy, jak mi będzie szła jazda.
Polecam kupić amorek skrętu (najlepiej Ohlinsa), mi uratował dupę, więc już zarobił sam na siebie.
bolą Cię plecy i ręce po 3 dniach jazdy?

beeez jaj.. Jak Ty na niej siedzisz..
Sam mam F4i z pojedynczą kanapą i wiem, że to był dobry wybór, bo mi kobita nie truje że niewygodnie.
Kupiłem na początku czerwca jako pierwsze moto i był to strzał w 10. Baardzo wygodny i ma duży zapas jak dla mnie, styknie jeszcze spokojnie na jakieś 2 sezony, a później się zobaczy, jak mi będzie szła jazda.
Polecam kupić amorek skrętu (najlepiej Ohlinsa), mi uratował dupę, więc już zarobił sam na siebie.
cbr 600f4i - czarna kochanka
| | www.ostrajazda.com

- open
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości