jazda na jednym kółku
jazda na jednym kółku
Sprawa się  rozchodzi o to czy ktoś  probował stawiać suzuki gsx 600 f na jedno kołko?? oczywiscie starcze egzemplarze 91-92 rok, czy ten motorek czasmi nie jest za cięzki i ma za mało KM??

- 

tomi291 - Świeżak

toczysz się powoli. Siadasz na kanapie pasażera [jedną noge możesz zarzucić na podnóżek pasażera, ale druga na heblu!]. Wciskasz klame sprzęgła, strzelasz z niego dodając jednocześnie mocno gazu, podciągając kiere do góry i przyciskając tył. musi pójść na kółko.
Jakbyś czuł, że odchodzisz za bardzo do pionu to hebluj. jak będziesz spadał w dół, odchylaj się w tył i delikatnie podkręcaj manete gazu.
				Jakbyś czuł, że odchodzisz za bardzo do pionu to hebluj. jak będziesz spadał w dół, odchylaj się w tył i delikatnie podkręcaj manete gazu.

- 

Bunny - VIP Åšcigacz.pl

http://video.google.com/videoplay?docid ... 1033&hl=pl
to potrafi stara f-ka :]

to potrafi stara f-ka :]
- Ghost
 - Świeżak

przeszukałem sporo ale  wszytsko na dobrych motorkach, prawdziwych ścigaczach:] niestety suzuki gsx 600 f nie nalezy do nich, kazda 600 mnie w warszawie łyka ... sprawdzone i przetestowane.... Wiec własnie o to się  rozchodzi ze wielka  ta moja suzuki i taka cieżka.... szkoda ze dziś pada  desz 
 tak bym  popróbował ...  ale  wszytskim dzieki za  info 
 czasmi  google nie wystarcza :] apropo chodzÄ…  wam filmiki z  tej strony ?? bo ja mam  problem z kazdym 

- 

tomi291 - Świeżak

- Marcin_wawa
 - VIP Åšcigacz.pl

Chodzi ci o filmiki ze ścigacz.pl 
  ba jak tak to mi żadne nie chodzą chyba coś sie stało 
				ADHD Squad |  | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
			- Pisiu
 - VIP Åšcigacz.pl

jak ścigasz to masz napisz 'aby pobrać film kliknij tutaj" [taki duży czerwony] klikasz prawym przyciskiem i wybierasz "zapisz element docelowy jako..." i leci ;p pozatym kodeki jakieś ściągnij DivX itp

- 

Bunny - VIP Åšcigacz.pl

Jak nawet nie sprawdzałeś to po co sie wogóle odzywasz.Najpierw sprawdz a potem gadaj 

Ostatnio edytowano 6/8/2006, 21:09 przez Pisiu, łącznie edytowano 2 razy

ADHD Squad |  | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
			- Pisiu
 - VIP Åšcigacz.pl

wbrew  pozorom to głupi nie jestem 3 rok informatyki :] wiec  wiem jak się używa zapisz jako... :] ale nawet zaden akcelerator nie chce  pobrać filmu .... co mam kurde na serwer się włamać żeby sobie sciągnąc ?? 
a propo jednego kółka to dziś probowałem z miernym skutkiem ... chyba bede musiał 10 lat ćwiczyć zeby na tym cięzkim złomie coś zrobić ... eh

a propo jednego kółka to dziś probowałem z miernym skutkiem ... chyba bede musiał 10 lat ćwiczyć zeby na tym cięzkim złomie coś zrobić ... eh
- 

tomi291 - Świeżak

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości