Yamaha FZS600 Fazer... glupi problem
• Strona 1 z 1
Yamaha FZS600 Fazer... glupi problem
Witam mam Yamahe Fazera rocznik 99, niestety nie mam do niego instrukcji a nie wiem jak siÄ™ ustawia w nim zegarek. Mam zegary z jednym przyciskiem takie jak na aukcji do ktorej podaje link :
http://moto.allegro.pl/item315434536_ze ... fazer.html
Jeśli ktoś był by w stanie mi pomóc i napisać jak się ustawia ten zegarek był bym bardzo wdzięczny.
Z góry dzięki za pomoc.
http://moto.allegro.pl/item315434536_ze ... fazer.html
Jeśli ktoś był by w stanie mi pomóc i napisać jak się ustawia ten zegarek był bym bardzo wdzięczny.
Z góry dzięki za pomoc.
- showman
- Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
ja bym chetnie też sie dowiedziała jak sie to robi
a co do serwisówek wszystko fajnie tylko niech ją jeszcze ktoś przetłumaczy na polski, bo ze słowniczkiem to średnia przyjemnosc, no ale pewnie inaczej sie nie da

a co do serwisówek wszystko fajnie tylko niech ją jeszcze ktoś przetłumaczy na polski, bo ze słowniczkiem to średnia przyjemnosc, no ale pewnie inaczej sie nie da

Samotna pasażerko odkręć gaz.
Wierna kolorowi, niewierna firmie...
FZS 600 '98, FZS1000 '02, SV1000 '03 (pierwszy tysiak padł
)
Wierna kolorowi, niewierna firmie...
FZS 600 '98, FZS1000 '02, SV1000 '03 (pierwszy tysiak padł

-
Inna - Świeżak
wciska sie 2 przyciski na raz. a potem Ci migaja godz i minuty i sobie ustawiasz. jeszcze tez tego jak narazie nie prubowalem zrobic ale wyczytalem ze trzeba obydwa na raz wcisnac i poczekac az zacznie Ci migac godz. Jak ustawisz to daj znac czy sie nie myle??
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
No i w tym leży problem że ja mam tylko jeden przycisk jak go naciskam to zmienia się to co mam wyświetlone. Przeskakuje miedzy pozycjami ODO, TRIP1, TRIP2 i ZEGARKIEM. Idąc za radą znalazłem serwisówkę ale tam nic nie było na ten temat napisane, znalazłem w necie nawet instrukcje do motocykla ale w niej niema nawet wzmianki o tym że tam jest zegarek, według instrukcji powinny być tylko pozycje ODO, TRIP1, i TRIP2.
Może mi ktoś wyjaśni o co w tym chodzi, z kąd w takim razie ten zegarek, da sie go w ogóle jakoś ustawić...
Może mi ktoś wyjaśni o co w tym chodzi, z kąd w takim razie ten zegarek, da sie go w ogóle jakoś ustawić...
- showman
- Świeżak
No i dalej nic, jak naciskam ten jedyny przycisk to tylko przeskakuje miedzy wyświetlanymi pozycjami i przytrzymanie przycisku też nic nie daje. Więc chyba wychodzi na to że jedynym sposobem jest wyciągnięcie bezpiecznika o odpowiedniej godzinie tzn takiej na która się zegarek ustawia domyślnie po ponownym włożeniu bezpiecznika. Jakoś nie przychodzi mi nic innego do głowy w tej chwili, chyba już wszystkiego próbowałem.
- showman
- Świeżak
nigdy nie miałem doczynienia z tymi zegarami ale spróbuj tym przyciskiem pokrecic delikatnie w jedna badz druga strone. W gpz miałem tak ze jak sie wciskało przycisk to kasował sie jeden licznik a jak sie delikatnie pokreciło to kasował sie drugi, ewentualnie moze działa jak jojstik góra-dół prawo-lewo 

suzuki ale dlaczego biało-niebieskie
-
slow69 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości