Życiowe rady doświadczonych panów i Kobiet.
			 • Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Droga Żmijo, nie trzeba brać wszystkiego na poważnie jak faceci sobie opowiadają o podbojach z kobietami... Jak 10% z tego wszystkiego jest prawdą to max(moja historia jest prawdziwa:P:P). Każdy facet kozaczy przy innym, ale inaczej zaczyna śpiewać jak gada z kobietką 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
			- 

sepo
- VIP Åšcigacz.pl
w jakims filmie byl text typu:
Jak facet mowil, ze zaliczyl 3 dziewczyny tzn. ze nie zaliczyl zadnej, w porywach jedna..
Jak dziewczyna mowi, ze nie przespala sie z zadnym, tzn. ze przespala sie z conajmniej trzema 
a ja osobiscie jestem za stalymi zwiazkami, bo przeciez nie chodzi tylko o seks. A nawet jesli mowa o tym, to stala para zna siebie lepiej i jest fajniej hehe
A taka glupia pinde to byl olal i tyle.
				Jak facet mowil, ze zaliczyl 3 dziewczyny tzn. ze nie zaliczyl zadnej, w porywach jedna..
Jak dziewczyna mowi, ze nie przespala sie z zadnym, tzn. ze przespala sie z conajmniej trzema

a ja osobiscie jestem za stalymi zwiazkami, bo przeciez nie chodzi tylko o seks. A nawet jesli mowa o tym, to stala para zna siebie lepiej i jest fajniej hehe
A taka glupia pinde to byl olal i tyle.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

- 

MadboY
- VIP Åšcigacz.pl
Sepo  Oczywiście mam dystans do zawartych tutaj wypowiedzi co przejawia się moim spokojem. Jeszcze nikt mi na ogonek nie nadepnął. Powiedz mi tylko czy to jest powód do dumy: zaliczyć łatwą laskę? Chyba większym jest bycie w związku z ukochaną połówką, którą szanujemy, ale jak ktoś to kiedyś mądrze powiedział: "Większość z nas kocha z potrzeby kochania, a nie dlatego, że znaleźliśmy kogoś godnego miłości"
 Oczywiście mam dystans do zawartych tutaj wypowiedzi co przejawia się moim spokojem. Jeszcze nikt mi na ogonek nie nadepnął. Powiedz mi tylko czy to jest powód do dumy: zaliczyć łatwą laskę? Chyba większym jest bycie w związku z ukochaną połówką, którą szanujemy, ale jak ktoś to kiedyś mądrze powiedział: "Większość z nas kocha z potrzeby kochania, a nie dlatego, że znaleźliśmy kogoś godnego miłości"
				 Oczywiście mam dystans do zawartych tutaj wypowiedzi co przejawia się moim spokojem. Jeszcze nikt mi na ogonek nie nadepnął. Powiedz mi tylko czy to jest powód do dumy: zaliczyć łatwą laskę? Chyba większym jest bycie w związku z ukochaną połówką, którą szanujemy, ale jak ktoś to kiedyś mądrze powiedział: "Większość z nas kocha z potrzeby kochania, a nie dlatego, że znaleźliśmy kogoś godnego miłości"
 Oczywiście mam dystans do zawartych tutaj wypowiedzi co przejawia się moim spokojem. Jeszcze nikt mi na ogonek nie nadepnął. Powiedz mi tylko czy to jest powód do dumy: zaliczyć łatwą laskę? Chyba większym jest bycie w związku z ukochaną połówką, którą szanujemy, ale jak ktoś to kiedyś mądrze powiedział: "Większość z nas kocha z potrzeby kochania, a nie dlatego, że znaleźliśmy kogoś godnego miłości"<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
			<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
- 

Lovtza
- Moderator
"Większość z nas kocha z potrzeby kochania, a nie dlatego, że znaleźliśmy kogoś godnego miłości"
Eeee nie bardzo rozumiem

EDIT: Pomyślałem i chyba już łapię

moje największe hobby to alkohol i masturbacja
			- 

Wilku111
- VIP Åšcigacz.pl
Najgorsze jest to że zdarzają się takie cwaniaki (nie mówię o sobie) że zaliczają dziewczyny np zabierają pożądną laske dobrze wychowaną na dyskę dosypują jej coś do drina i kopulują ja przez całą noc w maluchu po pięciu na zmianę. Straszne!!! Najgorzej że takia dziewczyna porządna ( bo to nie jej wina że ktoś jej coś do drina wjeb**ał) może nam się spodobac i wtedy to boli że ktoś postapił tak z naszą połówką.Oby mi się taka nie trafiła. życzę wam powdzenia w miłości for ALL

Ostatnio edytowano 19/2/2008, 21:20 przez cwaniak182, łącznie edytowano 1 raz

- 

cwaniak182
- Świeżak
Żmija napisał(a): Powiedz mi tylko czy to jest powód do dumy: zaliczyć łatwą laskę?
Dla mnie na pewno nie.Ale są macho którym w głowie tylko zaliczanie pustaczków i chwalenie sie kumplom, według mnie robią to bo są głęboko zakompleksieni i próbują sie tym dowartościować.
Muszę się przyzanć, że kiedy miałem 16 lat i jeszcze nie do końca poukładane w głowie to też trochę inaczej podchodziłem do spraw damsko-męskich..
Żmija napisał(a):Chyba większym jest bycie w związku z ukochaną połówką, którą szanujemy
Zgadzam sie z Tobą w 100 %. Fajnym jest poczucie tego iż jest ktoś obok Ciebie kto akceptuję Cię w 100 % takiego jakim jesteś, i jest w stanie dla Ciebie zrobić bardzo dużo

- 

sepo
- VIP Åšcigacz.pl
cwaniak182 napisał(a):Najgorsze jest to że zdarzają się takie cwaniaki (nie mówię o sobie) że zaliczają dziewczyny np zabierają pożądną laske dobrze wychowaną na dyskę dosypują jej coś do drina i kopulują ja przez całą noc w maluchu po pięciu na zmianę. Straszne!!!
No to sie gwaltem zwie .
- 

Piankowy Marynarzyk
- VIP Åšcigacz.pl
Piankowy Marynarzyk napisał(a):cwaniak182 napisał(a):Najgorsze jest to że zdarzają się takie cwaniaki (nie mówię o sobie) że zaliczają dziewczyny np zabierają pożądną laske dobrze wychowaną na dyskę dosypują jej coś do drina i kopulują ja przez całą noc w maluchu po pięciu na zmianę. Straszne!!!
No to sie gwaltem zwie .
No raczej gorzej bo gwałt to na żywca i w pojedynkę:) a takim pięciu to bym jaja poucinał jak słowo daje
YEAH: Mój 50 post

- 

cwaniak182
- Świeżak
- 

icid
- VIP Åšcigacz.pl
cwaniak182 napisał(a):Piankowy Marynarzyk napisał(a):cwaniak182 napisał(a):Najgorsze jest to że zdarzają się takie cwaniaki (nie mówię o sobie) że zaliczają dziewczyny np zabierają pożądną laske dobrze wychowaną na dyskę dosypują jej coś do drina i kopulują ja przez całą noc w maluchu po pięciu na zmianę. Straszne!!!
No to sie gwaltem zwie .
No raczej gorzej bo gwałt to na żywca i w pojedynkę:) a takim pięciu to bym jaja poucinał jak słowo daje
YEAH: Mój 50 post
w pojedynke? a gdzie to jest napisane ? w kodeksie honorowym Pana gwałciciela?

[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
			- 

.OUTLAW.
- Świeżak
- 

Piankowy Marynarzyk
- VIP Åšcigacz.pl
MadboY napisał(a):w jakims filmie byl text typu:
American Pie

- 

Dominik_YZF
- Bywalec
Tak prawdę powiedziawszy czy będąc w stałych związkach nikt nie myślał choć raz o koleżance swojej partnerki?
Tylko szczerze.
Bo u mnie nie raz pojawiały się takie myśli.
Sztuką jest pozostawienie tych myśli tylko w głowie a nie obracanie w czyn.

Tylko szczerze.
- 

skwy
- VIP Åšcigacz.pl
skwy napisał(a):Tak prawdę powiedziawszy czy będąc w stałych związkach nikt nie myślał choć raz o koleżance swojej partnerki?
Tylko szczerze.
Sztuką jest tak nie myśleć, ale wiadomo zdarza się

- 

cwaniak182
- Świeżak
- 

turboponczek
- MEGA TROLL
turboponczek napisał(a):MadboY napisał(a):w jakims filmie byl text typu:
american pie 2 ?
e tam seks to hobby
American Pie na pewno, ale 2 nie... to byla juz ktoras z tych czesci nie numerowanych a z "tytulem"
 Aczkolwiek wszystkie swietne hehe
 Aczkolwiek wszystkie swietne heheJazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

- 

MadboY
- VIP Åšcigacz.pl
- 

turboponczek
- MEGA TROLL
			 • Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości