Co nosicie do kurtki????
• Strona 1 z 1
Co nosicie do kurtki????
witam, przeprowadzam małą ankiete, chodzi mi o to co najczęściej zakładacie do jazdy na motocyklu, ale tak naprawde szczerze, ja akurat jak jest zimno to ubieram sie w spodnie z podpinką z kordury i do tego ocieplana kurtka, ale można te wypady policzyć na palcach, zazwyczaj skóra i do tego jeansy, prosze o odpowiedzi, z góry dzięki, pozdr
Ostatnio edytowano 17/2/2008, 15:33 przez dawid 89, łącznie edytowano 1 raz
-
dawid 89 - Moderator
spazz napisał(a):ale ja nie mam kurtki ze skory.. co mam zaznaczyc?
np do skóry

-
dawid 89 - Moderator
tak, poczucie humoru to ty masz, zastanawiam sie nad wprowadzeniem "czegoś" do sprzedaży, wszystko zależy od wyniku ankiety, pozdr
-
dawid 89 - Moderator
- Labiss
- MEGA TROLL
Ja w zeszłym sezonie kupiłem sobie spodnie jeansowe z podpinką kevlarową i ochraniaczami na kolana w sklepie modeki (350zł) Cały sezon w nich przejeździłem (wypadku nie miałem), są dość wygodne.Teraz kupie sobie chyba model w kolorze moro.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Labiss, widziałeś może gdzieś w Polsce takie jeansy? W jakiejś rozsądnej cenie oczywiście, bo to co proponuje Modeka, to jednak trochę dużo.
My style is di bom digi bom di deng di deng digdigi...
NINJA 250R <-- myy Precioussss
NINJA 250R <-- myy Precioussss
-
Kóba - Świeżak
-
Dominik_YZF - Bywalec
Ja sobie załatwie chyba jakieś fajne ochraniacze na kolana, takie zginane które dam rade włożyć pod te jeansy.NIe chciałbym trafić kolanem w krawężnik.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Ja zakładam spodnie tekstylne i suwakiem łącze z kurtką i mam kombinezon. Jest to dość wygodny sposób, spodnie się nie zsuwają z tyłka, a kurtki nie podwiewa
Pozdr

Pozdr
Zapach palonej gumy o poranku - BEZCENNE 

-
ciana - Świeżak
Tak się zastanawiam, już stricte estetycznie, jak chujowo muszą wyglądać jeansy i Sidy czy A*. Jeansy to albo do jakichś lanserskich Abibasów (czy jeszcze lepiej japonek podbitych kapslami) albo kowbojek HD.
Jakkolwiek, ja na razie zakładam dość dziwne "ortalionowe" (bo nie wiem co to za materiał) spodnie które są dość luźne w kolanach więc pod nie ochraniacze mi pasują. Jakoś niezbyt mnie kręci myśl żeby w skórzanych gaciach po mieście się pocić ale nie znalazłem żadnych fajnych spodni tekstylnych.
Jakkolwiek, ja na razie zakładam dość dziwne "ortalionowe" (bo nie wiem co to za materiał) spodnie które są dość luźne w kolanach więc pod nie ochraniacze mi pasują. Jakoś niezbyt mnie kręci myśl żeby w skórzanych gaciach po mieście się pocić ale nie znalazłem żadnych fajnych spodni tekstylnych.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
Piszecie tu o jensach z podpinką i ochraniaczami . gdzie można takie cos kupić . Takie zestawienie by mnie interesowało na krótkie wypad jak znalazł . Przejzałem allegro i nie bardzo maja tam coś takiego .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
ja sobie zamowilem cos takiego:
http://www.4bikes.pl/popup_image.php?pID=1824
w sklepie www.4bikes.pl
http://www.4bikes.pl/popup_image.php?pID=1824
w sklepie www.4bikes.pl
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
Ja mam takie: http://mottowear.com/combat_r.html
Jeans z kevlarem.
Na stronie powinna być lista dealerów. Swoje kupiłem w Katowicach, ale z tego co wiem można kupić przez www u producenta.
SÄ… o.k.
Jeans z kevlarem.
Na stronie powinna być lista dealerów. Swoje kupiłem w Katowicach, ale z tego co wiem można kupić przez www u producenta.
SÄ… o.k.
Grzegorz
Hornet ('08)
Hornet ('08)
-
eleventh - Świeżak
dzięki chłopaki za odpowiedzi które już wpłyneły, zapodam wam link od aukcji kiedy towar bedzie już dostępny, pozdr
-
dawid 89 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości