Opinie o MODEKA SHIELD
• Strona 1 z 1
Opinie o MODEKA SHIELD
Witam
Jeśli ktoś ma albo miał kurtkę MODEKA SHIELD to bardzo proszę o opinię ponieważ mam zamiar ją sobie kupić.
Jeśli ktoś ma albo miał kurtkę MODEKA SHIELD to bardzo proszę o opinię ponieważ mam zamiar ją sobie kupić.
- boniuboss
- Świeżak
Całkiem fajna kurtka. Zrobiłem w niej ok 1600 km i nie narzekam. Jak jest ciepło no to trochę gorąco w kurtce (a w której nie jest?) a w chłodniejsze dni zakłada sie podpinkę i w zupełności wystarcza. Można spokojnie polecić tą kurtkę. Tym bardziej że cena też jest dosyć przystępna
B12 

- limak
- Świeżak
no fakt, było na forum już o tej modece.
ale potwierdzam komentrze kolegów. mam taką kurtkę, dobrze leży, z ochraniaczami na lokciach nie ma problemów, jest regulacja w talii i na ramieniach. podpinka z kieszeniami, wypinana w zestawie oczywiście z kurtką
jeżeli masz zamiar kupowac przez neta, to przymierz najpierw koniecznie, bo z rozmiarami bywa różnie, żeby później nie było niepotrzebnych hec.
ja jestem zadowolony. jest ciepła, ma możliwości regulacji, sporo wywietrzników, jedyne co mogłaby mieć lepsze to większy kołnierz.
ale potwierdzam komentrze kolegów. mam taką kurtkę, dobrze leży, z ochraniaczami na lokciach nie ma problemów, jest regulacja w talii i na ramieniach. podpinka z kieszeniami, wypinana w zestawie oczywiście z kurtką

jeżeli masz zamiar kupowac przez neta, to przymierz najpierw koniecznie, bo z rozmiarami bywa różnie, żeby później nie było niepotrzebnych hec.
ja jestem zadowolony. jest ciepła, ma możliwości regulacji, sporo wywietrzników, jedyne co mogłaby mieć lepsze to większy kołnierz.
...let's ride...
-
Slesz - Świeżak
Ja też jestem jej szczęśliwym posiadaczem. Generalnie jest bardzo fajna.
Z rozmiarami trzeba uważać i koniecznie przymierzać przed zakupem.
Jedyny feler jaki w niej wykryłem to to, że zdejmując kurtkę łatwo można wyrwać mocowania podpinki. Już raz szyłem ...
Z rozmiarami trzeba uważać i koniecznie przymierzać przed zakupem.
Jedyny feler jaki w niej wykryłem to to, że zdejmując kurtkę łatwo można wyrwać mocowania podpinki. Już raz szyłem ...
Dźwięk szlifiery cenię sobie bardzo.
GSX-R 600 K5
20th Anniversary
GSX-R 600 K5
20th Anniversary
- kobialken
- Świeżak
Polecam, polecam. Mam też tą kurtkę i jak na razie jestem z niej bardzo zadowolony. Ostatnio jeździłem w niej w chłodniejsze dni (góra +5 stopni) i nie mogę narzekać
Pozdr
Pozdr
Zapach palonej gumy o poranku - BEZCENNE 

-
ciana - Świeżak
A ja też mam i nie jestem pewien czy polecać
Ogólnie jestem zadowolony, jest jedno ale.
Moim zdaniem słaba wentylacja przedramienia. Brakuje jakiejś możliwości otwarcia wlotu powietrza na ręce, szczególnie jak założe rękawiczki na kurtke. Wczoraj po 30 minutowej jeździe wieczorem ( koło 8 stopni ) z podpinką, miałem mokre ręce.
No i mogła by się wypinać jeszcze ta jedna ostatnia warstwa materiału, tak jak w modelu ROMA wtedy naprawde nie miałbym się czego czepić.

Ogólnie jestem zadowolony, jest jedno ale.
Moim zdaniem słaba wentylacja przedramienia. Brakuje jakiejś możliwości otwarcia wlotu powietrza na ręce, szczególnie jak założe rękawiczki na kurtke. Wczoraj po 30 minutowej jeździe wieczorem ( koło 8 stopni ) z podpinką, miałem mokre ręce.
No i mogła by się wypinać jeszcze ta jedna ostatnia warstwa materiału, tak jak w modelu ROMA wtedy naprawde nie miałbym się czego czepić.
- zoltar
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości