VCO`s Home For Imaginary Friends
• Strona 2 z 2 • 1, 2
W tym przypadku to ziarnko to gówno prawda 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
melvin napisał(a):...chociaż pitera nie znałem......
oto wszystkie wypociny naszego ghost ridera

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Ma chłopak produktywną wyobraźnie, gdyby zajął sie pisaniem bajek, co wychodzi mu rewelacyjnie to może uzbierał by na jakieś moto 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
wiesz ja sie zastanawialem nad czyms jak bash ale naszym, np
fortunki.scigacz.pl
albo wydac ksiazke z najlepszymi tekstami 2007 ze scigacza;)
fortunki.scigacz.pl
albo wydac ksiazke z najlepszymi tekstami 2007 ze scigacza;)
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
gumisss chociaż ty nie dopisuj sie do teorii spiskowej forum, nie bylo linka
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
janek spokojnie...to bylo pytanie, nie stwierdzenie...
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
VCO napisał(a):*
Tego nawet czytać się nie da. VCO poplątały się chyba tranzystory mózgowe.
Ale najstraszniejsze jest to, że się nie resetuje przy nieprawidłowym funkcjonowaniu. Dobra by była przynajmniej jakaś mała zwiecha. A tu nic.

Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
simonw napisał(a):Oto kolejny supermegamix Simon`a.
Sa to w pelni oryginalne cytaty (fortunki)
naszego forumowego kolegi. Zostaly tak
wyselekcjonowane, by byly w nich tylko
informace o slynnych w pewnych kregach "kolegach".
Tytul tematu jest nawiazaniem do fabuly doskonalego serialu
Foster`s home for imaginary friends - w klimacie Family Guy czy Futuramy.
------
zachowano pis. oryginalnÄ…
------
[...]
[...]
Wiesz co simonw, poniżyłeś się... Pół nocy zmarnować, żeby szydzić z kolesia. Wogóle samo założenie tego tematu wzbudza wątpliwości. To czy to prawda czy nie to już nie jest istotne. Coraz więcej spamu, takie tematy to dno. Może lepiej porozmawiajcie o pogodzie? Jeśli chcesz być ponad to, to bądź, jeden krok w przód - ignoruj.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Myślisz że da sie to ignorować? Wchodzidsz na forum i widzisz ostatni post VCO i nawet nie chcesz otwierać działu motocykle żeby przeczytać, bo na 99,9% zaczyna sie od słów ,,mój kolega" i zajmuje pół strony, do tego znajdziesz tam takie historie że temat z kawałami wysiada, i 100 błędów ortograficzno stylistycznych. Już wszyscy próbowali mu delikatnie sugerować że IĆ STOND ale bez efektu, więc czas na bardziej radykalne środki i popieram ten temat w 100% niech wszyscy zobaczą jaki z gościa pajac skoro on sam tego nie widzi.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Traperoso napisał(a):Wiesz co simonw, poniżyłeś się... Pół nocy zmarnować, żeby szydzić z kolesia. Wogóle samo założenie tego tematu wzbudza wątpliwości (...)
Wcale nie uwazam zebym sie ponizyl. Nie bede przytaczal tutaj opowiesci z krypty, ale pracujac w paru gazetach spotkalem sie z takim stylem odpisywania np na listy do redakcji, gdzie co jakis czas pojawiala sie notka w skompensowanej formie o danym jegomościu.
To jest dosc mocno specyficzne, monty-pythonowskie poczucie humoru i zdaje sobie sprawe ze jest procent ludzi ktorym to do gustu nie przypadnie, a sa tacy ktorzy posmieja sie tak jak ja przy tworzeniu tego.
Zwroc takze uwage na to, iz moja drwina (badz satyra) nie jest skierowana przeciw osobie a jedynie ujawnia pewien waski wyrywek dzialalnosci tego jegomościa. Tematem przewodnim byly opowiesci bajkowe i fantastycznie barwne o kolegach, a nie zaden post odnosnie samej mechaniki. Uwierz mi ze zadalem sobie wiele trudu i pracy by solidnie przygotowac ten mix, uwzgledniajac jedynie fragmenty traktujace o "kolegach". Pozwolilem sobie na skroty, owszem. Tekst jednak nie byl zmieniony badz ubarwiony, sa to realne namacalne fortunki.
Takze i sam tytul jest niezwykle zabawny i zrozumialy dla pewnej grupy ludzi (do ktorej adresowalem temat) ktorzy _zapewne_ podkresle to slowo, maja zblizone do mojego poczucie humoru. Gwoli wyjasnienia, poziom montypythona jak i glowy rodziny, futuramy i Fostera jest zblizony i wlasnie tacy ludzie sa grupa docelowa, do ktorej adresowalem ta satyre. Jesli sie do niej nie zaliczasz, po prostu moze nie przypasc Ci to do gustu, jednakze nie mozesz w zadnym miejscu napisac iz "ponizylem" sie. Musialbys zastanowic sie "przed kim" mialbym sie ponizyc i w "jaki sposob" i tutaj dochodzimy do meritum sprawy - przed nikim - mam takie a nie inne, specyficzne poczucie humoru i zupelnie prywatnie uwazam ze jest to dosc wysublinowany klimat dla ludzi inteligentnych (czyli takze potrafiacych drwic z siebie).
Reasumujac - nie mam sobie nic do zarzucenia i nie czuje sie winny. Jako iz nie naruszam regulaminu ani moich uprawnien na forum - temat jest z technicznego punktu widzenia "czysty". Zgodnie natomiast z definicja dzialu "hydepark" mam prawo pisac na temat nie zwiazany z motocyklami. Ustawowe prawo wolnosci slowa, gwarantuje mi mozliwosc wypowiedzenia sie w dowolny sposob na dowolny temat, jesli nie naruszam w ten sposob zadnych norm etycznyc/moralnych badz nie propaguje tresci zakazanych badz niezgodnych z ogolnie przyjetym dobrym smakiem.
Jezeli jednak nie przekonuje Cie moja argumentacja - specjalnie dla Ciebie - poczuje sie przez najblizsze 15 sekund ponizony i jutro caly dzien bede chodzil w papierowej torbie na glowie, by nie poznali twarzy mej Ci, przed ktorymi sie ponizylem.
(otwórz link)

-
A mi tam VCO wcale, ale to wcale nie przeszkadza. Można przyznać że jego posty są wyjątkowe, no ale tak naprawdę nikt nic o nim nie wie, może i ma 100 kolegów którzy latają na motocyklach? Znacie go? Bo ja nie. Jeżeli was urażają jego wypowiedzi to po prostu ich nie czytajcie. Czy to takie trudne??
- msebek
- Świeżak
Trudne
Bo tego sie nie da czytać . Pozatym jesli ktoś pyta sie o motocylk bo ma dylemat co kupić to oczekuje rzetelnych i prawdziwych wypowiedz , a nie bajek .
Wpełni popieram ten temat . Myśle że jest on też pewna przestrogą dla nowych ludzi . Uswiadamia on że jesli ktos bedzie pisał rzeczy z kosmosu wzięte , chwalił sie ciagle bóg wie jakim sprzetem , to nikt nie bedzie takiego człowieka brał na poważnie i z szacunkiem .
Bo tego sie nie da czytać . Pozatym jesli ktoś pyta sie o motocylk bo ma dylemat co kupić to oczekuje rzetelnych i prawdziwych wypowiedz , a nie bajek .
Wpełni popieram ten temat . Myśle że jest on też pewna przestrogą dla nowych ludzi . Uswiadamia on że jesli ktos bedzie pisał rzeczy z kosmosu wzięte , chwalił sie ciagle bóg wie jakim sprzetem , to nikt nie bedzie takiego człowieka brał na poważnie i z szacunkiem .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
otoz to.
(otwórz link)

-
tym wszystkim co się tak oburzyli na ten temat to możecie sobie poczytać jeszcze ten
to zapewne cioteczny wujek babci stryjka kuzyna VCO
viewtopic.php?t=9398&highlight=majkel007

viewtopic.php?t=9398&highlight=majkel007
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Pamietam... lezka sie w oku kreci:P
(otwórz link)

-
i noz sie w kieszeni otwiera...
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości