KUPIŁEM i CHWALE SIĘ !!! prezent na 20 urodziny.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja jak mojego sracza kupiłem to dostałem fakturę i w skarbówce nie musiałem się zjawiać koszty jakie poniosłem to tylko te za rejestracje przegląd, tłumaczenia itp wszystko miałem już zrobione
A wracając do nowego nabytku to bardzo ładny i świeży sprzęcik życzę zadowolenia z maszyny i wypadów na jej grzbiecie
A wracając do nowego nabytku to bardzo ładny i świeży sprzęcik życzę zadowolenia z maszyny i wypadów na jej grzbiecie
www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
gratki gratki . piekny bandyta z niego
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
przyłączam się do gratulacji. szczególnie, że prawie jak mój a tak przy okazji to chyba tylko ja nie zamieściłem fotki motóra zaraz po kupieniu... i teraz żałuję, bo wszyscy tak ładnie gratulują
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
turboponczek - MEGA TROLL
Sport na pierwsze moto nie wiem czy to dobry wybór . Duże są koszty eksploatacji . Ze względu na dużą moc szybciej idą opony , nąpęd no i z racji wiekszego przebiegu trzeba co nieco wymienić i naprawić . Z bandita bedziesz napeno zadowolony . Jak na pierwsze moto 80 koni to prawdziwa rakieta do 0-160 rozpędza sie bardzo żwawo potem jest troche gorzej . Ale w polsce i tak cieżko z dobrymi drogami żeby 200 jezdzić .
Jesli chodzi o kask ja zakupilem ostanio nolana n102 i jest naprawde super za 800 zł . Chciałem shoei multitec ale był dlamnie troche za drogi . Z nolana jestem bardzo zadowolony .
A kurtke mam modeke jakąś tam tekstyla . Opinia na forum o tych kurtkach jest naprawde dobra . No i cena nie poraża mozna ją kupić za 500 zł . No i jeszcze jakies rekawice musisz kupić koło 200 zł .
razem daje 1500 zł no ale przyjemność kosztuje .
Jesli oczywiscie masz wiecej kasy polecam kaski shoei lub schuberth a ciuchy alpinstar .
Jesli chodzi o kask ja zakupilem ostanio nolana n102 i jest naprawde super za 800 zł . Chciałem shoei multitec ale był dlamnie troche za drogi . Z nolana jestem bardzo zadowolony .
A kurtke mam modeke jakąś tam tekstyla . Opinia na forum o tych kurtkach jest naprawde dobra . No i cena nie poraża mozna ją kupić za 500 zł . No i jeszcze jakies rekawice musisz kupić koło 200 zł .
razem daje 1500 zł no ale przyjemność kosztuje .
Jesli oczywiscie masz wiecej kasy polecam kaski shoei lub schuberth a ciuchy alpinstar .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
-
turboponczek napisał(a):
Ty masz fajnieszy bo z ABSem
Mi raczej chodziło, że mam na wtrysku no i czarnego przede wszystkim, ale ABS też
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
-
Bartorex70 - Świeżak
-
U mnie slonce wali tak po oczach ,suchutko i cieplutko
EDIT : Przegonie pogode do Ciebie te 120 km hehe