jaki motor wybrac ?
• Strona 1 z 1
jaki motor wybrac ?
Chcialbym was prosic o rade co do wyboru motoru. Interesuje sie motorami od kiedy pamietam i juz najwyzszy czas na zakup czegos powazniejszego od skutera . Ma to byc scigacz o pojemnosci 125 ccm. Mam 194 cm wzrostu a z tego co wiem to maszyny o tej pojemnosci nie sa zbyt duze. Chcialbym zeby motor mial duze gabaryty (odpowiednie do wzrostu). Co proponujecie ?
- maly91
- Świeżak
To zalezy czy wolisz polykac kolejne kilometry z zawrotna predkoscia, czy wolisz byc caly w blocie, czy podobaja ci sie moto ociekajace w chromie. Najlepiej zebys zrobil sobie jazde probna kilkoma sprzetami i dopiero zastanawial sie jaki typ jest dla ciebie najlepszy i na czym ci sie najlepiej jezdzi...
VOLVO FH12 Globtrotter
-
misiek_zx6r1 - Świeżak
Po pierwsze czytales regulamin?? Cos tam jest o zasmiecaniu forum!! Jak nie to po co wogole sie tu wpisales.
Po drugie ten temat byl juz poruszany nie jeden raz
Po trzecie jest opcja szukaj wiec sie naucz z tego
korzystac.
Po czwarte dalem ci dobre rady i sie nie szczęp czasami bo kolejnym razem nie otrzymasz odpowiedzi od nikogo.
Po drugie ten temat byl juz poruszany nie jeden raz
Po trzecie jest opcja szukaj wiec sie naucz z tego
korzystac.
Po czwarte dalem ci dobre rady i sie nie szczęp czasami bo kolejnym razem nie otrzymasz odpowiedzi od nikogo.
Zabytkowa Honda cb 200 i suzuki Gs 500 E
W przyszlosci Honda Hornet.
W przyszlosci Honda Hornet.
-
dzikus - Świeżak
Zastanawialem sie nad scigaczem na ktorym moglbym czasami troszke poszalec. myslalem o hondzie nsr 125 , cbr 125 albo aprilli rs 125 ale nie wiem czy beda pasowaly do mojego wzrostu, bo nei chce wygladac na nich jak na jakims mini pocket bike, a chce sie czuc w miare komfortowo
- maly91
- Świeżak
po piwrwsze nie czytalem regulaminu poniewaz nikt tego nei robi
po drugie tematy wzrostu byly poruszane ale nei byl poruszany temat o akurat takim wzrosie i o takiej pojemnosci
po trzeci szukalem zanim zalozylem nowy temat i nie znalazlem nic mnie zadowalajacego
po czwarte jestem wdzieczny za rady, ale chcialem znac opinie innych o moim przypadku a nie innych zamieszczonych na tym forum, pozdrawiam
po drugie tematy wzrostu byly poruszane ale nei byl poruszany temat o akurat takim wzrosie i o takiej pojemnosci
po trzeci szukalem zanim zalozylem nowy temat i nie znalazlem nic mnie zadowalajacego
po czwarte jestem wdzieczny za rady, ale chcialem znac opinie innych o moim przypadku a nie innych zamieszczonych na tym forum, pozdrawiam
- maly91
- Świeżak
Jesli chcesz niby sciganta to chyba byla by dobra Honda NSR, wiele osob chwali ten model.
VOLVO FH12 Globtrotter
-
misiek_zx6r1 - Świeżak
wiecie co, doczepiliście się chłopaka, zejdzcie z niego...
chłopak całkiem poważnie się pyta (i już po tym jak go potraktowaliście widać że jest spokojny i w porządku gość, inny by nie wytrzymał)
pytanie jego też nie było niewiadomo ile oklepywane, a tak naprawde może i gdzieś już było, ale odpowiedzi były takie jak te teraz przez was udzielone, czyli do dupy potrzebne...
A co do pytania jakbyś wolał endurko np DT to tam napewno by nie było problemu, pasowałbyś spokojnie. Jednak szczerze powiem że NSR, RS, Mito nie widziałem za bardzo i Ci niestety nie moge pomóc. Natomiast wiem, że TZR ze starszych roczników tak przed 93 to są strasznie małe i wychudzone, czegoś takiego napewno bym nie polecał
chłopak całkiem poważnie się pyta (i już po tym jak go potraktowaliście widać że jest spokojny i w porządku gość, inny by nie wytrzymał)
pytanie jego też nie było niewiadomo ile oklepywane, a tak naprawde może i gdzieś już było, ale odpowiedzi były takie jak te teraz przez was udzielone, czyli do dupy potrzebne...
A co do pytania jakbyś wolał endurko np DT to tam napewno by nie było problemu, pasowałbyś spokojnie. Jednak szczerze powiem że NSR, RS, Mito nie widziałem za bardzo i Ci niestety nie moge pomóc. Natomiast wiem, że TZR ze starszych roczników tak przed 93 to są strasznie małe i wychudzone, czegoś takiego napewno bym nie polecał
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Witam.
TZR są właśnie raczej duże.. co prawda nie wiem jak te starsze ale rok powiedzmy '96 to jedne z największych 125. Cagiva Mito ale nie Evo tylko ta troche starsza z 2 lampami z przodu jest naprawdę spora jesli nie największa.
Honda NSR zdecydowanie najmniejsza. Chcesz poszaleć po asfalcie więc Enduro raczej nie(ono byłobyt najlepsze) Ale porozglądaj się za Supermoto. Mają naprawde niezłe osiągi niewiele odbiegające od Scigaczy. Np. sachs zz125 Aprilia również ma model supermoto ale nie pamiętam modelu. Jest też wiele przerobionych DTek i innych. Jeśli się uprzesz na scigacza no to do wzrostu najlepsza chyba Cagiva, ale z częsciami kiepsko. :/
Pozdrawiam $
TZR są właśnie raczej duże.. co prawda nie wiem jak te starsze ale rok powiedzmy '96 to jedne z największych 125. Cagiva Mito ale nie Evo tylko ta troche starsza z 2 lampami z przodu jest naprawdę spora jesli nie największa.
Honda NSR zdecydowanie najmniejsza. Chcesz poszaleć po asfalcie więc Enduro raczej nie(ono byłobyt najlepsze) Ale porozglądaj się za Supermoto. Mają naprawde niezłe osiągi niewiele odbiegające od Scigaczy. Np. sachs zz125 Aprilia również ma model supermoto ale nie pamiętam modelu. Jest też wiele przerobionych DTek i innych. Jeśli się uprzesz na scigacza no to do wzrostu najlepsza chyba Cagiva, ale z częsciami kiepsko. :/
Pozdrawiam $
- Dolar
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości