guma na 50ccm
			 • Strona 1 z 2 • 1, 2

guma na 50ccm
mam pytanie czy da się postawić na gumę hondę mbx 50 z orginalnymi zębatkami?? I od czego zacząć?? Z góry dzięki
				>Patol< 

- 

HANS
- VIP Ścigacz.pl
tych samych tematów jest od zajebania...
Oczywiscie ze się da... tylko ze pewnie sie trzeba będzie troche namęczyc tak jak u mnie ;P
walisz z klamy szarpiesz pochylajac sie do tyłu. Poszukaj tu tematów jest naprawde sporo na ten temat

Oczywiscie ze się da... tylko ze pewnie sie trzeba będzie troche namęczyc tak jak u mnie ;P
walisz z klamy szarpiesz pochylajac sie do tyłu. Poszukaj tu tematów jest naprawde sporo na ten temat
- 

Zwierzu
- Świeżak
kur*a dzisiaj szlifa zaliczyłem i rozje***em kierunkowskaz wszystko by było dobrze gdybym znalazł wszystkie kawałki szkiełka to bym pozklejał a tak tylko 2 kawałki i ciulowo wygląda. Może jednak nie będę prubował tego moto stawiać na koło bo znając mnie to albo się połamie albo rozwalę moto.trzeba poczekać pare lat na na moto o większej mocy nie trzeba będzie go szarpać  

>Patol< 

- 

HANS
- VIP Ścigacz.pl
Wtedy to naprawde możesz zrobić sobie coś więcej niż tylko połamać kierunkowskazy ale coż bądz dobrej myśli!!!!! 

ADHD Squad |  | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
			- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
mbx 50 na pewno da się jechać na gumie, musisz miec wyczucie równowagi , musisz wyczuc ten "punkt: w którym czujesz że motorek sam jedzie na kole i potem jak opada i gazu dodac i możesz w taki sposób kawał drogi przejechać, a ci którzy myslą że na romecie nie da sie przejechac np 500m na tylnym kole to do mnie9 z nogami na podnózkach

- miki1002
- Świeżak
Mój przyjaciel jeździ Suzuki RG 80 ... nie byłem pozytywnie nastawiony do tego motorku, jednak gdy zobaczylem że idzie na gume w serii to byłem w lekkim szoku   wystarczy dać mu gazu wkręcając na bardzo wysokie obroty niemalże pod redline i puścić sprzęgło
  wystarczy dać mu gazu wkręcając na bardzo wysokie obroty niemalże pod redline i puścić sprzęgło  idzie na gume jak dziki..trzeba tylko operować manetką lub łapać równowage bo można poczuć asfalt na kręgosłupie
 idzie na gume jak dziki..trzeba tylko operować manetką lub łapać równowage bo można poczuć asfalt na kręgosłupie 
				 wystarczy dać mu gazu wkręcając na bardzo wysokie obroty niemalże pod redline i puścić sprzęgło
  wystarczy dać mu gazu wkręcając na bardzo wysokie obroty niemalże pod redline i puścić sprzęgło  idzie na gume jak dziki..trzeba tylko operować manetką lub łapać równowage bo można poczuć asfalt na kręgosłupie
 idzie na gume jak dziki..trzeba tylko operować manetką lub łapać równowage bo można poczuć asfalt na kręgosłupie 
" Don't forget the struggle ... Don't forget the streets ... "
			- 

RazR34
- Świeżak
80 po tuningu  na jedynce jade bardzo powoli wciskam sprzegło wkrecam go do wysokich obrotów i spuszczam sprzęgło i jestem na kole tylko jeszcze musze sie nauczyc manewrowania manetką gazu zeby daleko zajechac  pozdro
				###HONDA MBX###
			- 

miszamoto
- Świeżak
			 • Strona 1 z 2 • 1, 2