Yamaha Dt50 rok '05 blokady/tuning
• Strona 1 z 1
Yamaha Dt50 rok '05 blokady/tuning
A wiec...
1chcialbym sie dowiedziec czy sa blokady w yamaha dt50 rocznik 2005?
2jezeli tak to w jakim miejscu sie znajduja? to po pierwsze. 3chcialbym sie jeszcze dowiedziec jakie cieakwe czesci tuningowe mozna w nia wepchnac?
4szukam ciekawych opon na asfalt... gladkie z delikatnym bierznikem i zeby dobrze sie prezentowaly
5interesuje mnie rowniez wymiana lamp i migaczy...
pozdrawiam i czekam na odpowiedz licze na wasza pomoc
1chcialbym sie dowiedziec czy sa blokady w yamaha dt50 rocznik 2005?
2jezeli tak to w jakim miejscu sie znajduja? to po pierwsze. 3chcialbym sie jeszcze dowiedziec jakie cieakwe czesci tuningowe mozna w nia wepchnac?

4szukam ciekawych opon na asfalt... gladkie z delikatnym bierznikem i zeby dobrze sie prezentowaly

5interesuje mnie rowniez wymiana lamp i migaczy...
pozdrawiam i czekam na odpowiedz licze na wasza pomoc

-
8lukasz - Świeżak
siema! masz do niej oponki enduroo?ja mam supermoto ale chetnie zamienie sie motorki sa prawie identyczne bo mam rieju smx 50.To prawie ten sam motorek.Wchodzisz w to?
- Mx forever
- Świeżak
Ale tu nasyfiłeś... Dziesięc postów jeden pod drugim to raz. Temat do dt jest to dwa. No i temat o typach moto też już istnieje...
Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
enduro to motorek i w teren i na jezdnie a supermoto do ulicy tylko chce zamienic sie opnami.Wstaw mi kilka fotek tych gum to moze sie zamenimy moje pirellki sa super i zaje.. bierznik .spakuj te fotki i daj link albo na poczte zapodaj bartekowalewski3@wp.pl Wyslij kilka foto to moze jakos dojdziemy do porozumienia
- Mx forever
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości