[Usługi] Twoje dane
heh pasuje jeszcze spełnić kilka warunków abym miał takie marzenia:D pozdrawiam<br><hr>grandziakKomentatorzy napisał(a): Hej! mam na imię Natala mam 21 latek i zwariowałam na punkcie ścigaczy. Uwielbiam prędkość i ryzyko. pociągają mnie niebezpieczne triki na motorze. chętnie bym spróbowała wszelkich pomysłów i szaleństw na motorze jakie przyjdą wam do głowy. Może ktoś też ma takie marzenia jak np. jazda na jednym ze mną na miejscu kierowcy ale przodem do Ciebie?<br><hr>natala-NINJA<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
siemka wszystkim mam 14 lat mam kartę motorowerową co może mi zrobić policja jak będe jeżdził mz prosze o odp<br><hr>dwagola
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolezanka przymierza sie do zakupu motycykla.Podobaja jej sie Virago.Nie tak dawno zdala prawo jazdy kat.A.
Co sadzicie o jej wyborze.Moze dla kobiety bylby lepszy jakis inny motocykl?
czekam na opinie znawcow.Pozdrawiam:)<br><hr>ankazyn
czekam na opinie znawcow.Pozdrawiam:)<br><hr>ankazyn
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Polepy na motokros
<a href="http://www.moto-design.cz" target="blank" class="link">www.moto-design.cz</a><br><hr>motodesign
<a href="http://www.moto-design.cz" target="blank" class="link">www.moto-design.cz</a><br><hr>motodesign
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
JA proponuje Kawasaki ER-5. Naprawde fajna maszyna, idealna na poczatek i na wprawienie sie do motocykla, chociaz i takim da sie jechac 170, jest w miare lekki i bardzo zwrotny, w sam raz dla dziewczyny. Wiem co mowie, pozdroKomentatorzy napisał(a):Kolezanka przymierza sie do zakupu motycykla.Podobaja jej sie Virago.Nie tak dawno zdala prawo jazdy kat.A.
czekam na opinie znawcow.Pozdrawiam:)<br><hr>ankazyn<br>
<br><hr>lesiu.piotr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam 15 lat i nie mam żadnego ścigacza, ale mój sąsiad miał te motocykle i zostawił sobię Hayabusę.Proponóję ten sam wybór. Pozdro i powodzenia na drodzeKomentatorzy napisał(a):Co mam wybrac?Hajabusa czy Kawasaki zzr 1400????????????????
<br><hr>mira_maciej<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hej mogą Ci wpieprzyć niezły mandat, zabrać kartę i mieć przerąbane w domu<br><hr>kryst15Komentatorzy napisał(a):siemka wszystkim mam 14 lat mam kartę motorowerową co może mi zrobić policja jak będe jeżdził mz prosze o odp<br><hr>dwagola<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zgadzam sie, tez posiadam ER 5 i jestem zadowolonyKomentatorzy napisał(a):Kolezanka przymierza sie do zakupu motycykla.Podobaja jej sie Virago.Nie tak dawno zdala prawo jazdy kat.A.
czekam na opinie znawcow.Pozdrawiam:)<br><hr>ankazyn<br>Komentatorzy napisał(a):JA proponuje Kawasaki ER-5. Naprawde fajna maszyna, idealna na poczatek i na wprawienie sie do motocykla, chociaz i takim da sie jechac 170, jest w miare lekki i bardzo zwrotny, w sam raz dla dziewczyny. Wiem co mowie, pozdro
<br><hr>lesiu.piotr<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum

- n_paula_89
- Świeżak
a jesli chodzi o wybor przez kolezanke virago:d to bardzo dobry pomysl:Djak na pocztaek;):p jest motor jak na czopera fajny zgrabny i nie jest taki ciężi
osobiście polecam honda cbr 600 f:) jest w miare przyjemna jak dla kobiety;):p polecam gdyż sama taką jeżdżę:)

- n_paula_89
- Świeżak
SWiat wychodzi w polowie miesiaca to jest w dniach 14 lub 15....Komentatorzy napisał(a):Kto wie kiedy(w jakim dniu)wychodzi miesięcznik Świat Motocykli??<br><hr>motobenio<br>
<br><hr>marcinwawa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
siemka wszystkim...mam Peugeota vivke 50 jest to przejsowy moto i gdy juz sie nagrzeje silnik podczas jazdy nagle sie dusi nie ciagnie a silnik sobie chodzi na wolnych obrotach i wogole nie zwraca uwagi na moje dzialanie manetki co sie dzieje??np podczas 70 nagle przestaje ciagnac i spada predkosc ...moim zdaniem to jest sprzeglo ale doklandie nie wiem czy to tarcze sprzegla czy rolki??....prosze o pomoc..z gory dzieki pozdr.
<br><hr>marcinwawa
<br><hr>marcinwawa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hayabusa<br><hr>faza1Komentatorzy napisał(a):Co mam wybrac?Hajabusa czy Kawasaki zzr 1400????????????????
<br><hr>mira_maciej<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hej
mam ramy do wsk M21W2 kobuz ale nie mam niestety silnika do niej jesli macie silnik do niej na zbyciu dajcie znac
<br><hr>nernat
mam ramy do wsk M21W2 kobuz ale nie mam niestety silnika do niej jesli macie silnik do niej na zbyciu dajcie znac
<br><hr>nernat
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hej
<br><hr>nernat
<br><hr>nernat
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
CZEŚC:-) No to kiedy ta nasza przejażdżka? A na zloty jakieś jezdzisz? Może się na którymś spotkamy... Kto wie. A tak serio to wiem że to niebezpieczne- ale to mnie chyba w tym wszystkim najbardziej kręci... To ryzyko i adrenalina. pozdrawiam;-)<br><hr>natalaKomentatorzy napisał(a): Hej! mam na imię Natala mam 21 latek i zwariowałam na punkcie ścigaczy. Uwielbiam prędkość i ryzyko. pociągają mnie niebezpieczne triki na motorze. chętnie bym spróbowała wszelkich pomysłów i szaleństw na motorze jakie przyjdą wam do głowy. Może ktoś też ma takie marzenia jak np. jazda na jednym ze mną na miejscu kierowcy ale przodem do Ciebie?<br><hr>natala-NINJA<br>
Komentatorzy napisał(a):No niezle;P Ja moge sie z Toba przejechac twisted:) A tak powaznie to lepiej uwazac, kiedys cwiczylem tez jakies zabawy tego typu i na długo sie wyleczylem. na szczescie, wzielo minie znowu:)
P.S. tez mam 21 lat;P<br><hr>Wojciech Szafrański<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
siema wszystkim potrzebuje pokrywy lewej do silnika suzuki 79cc 6 biegowego modelu nie znam bo ten silnik mam przy ramie od motorynki he he pomóżcie :-pppp<br><hr>streetr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po 20-stym jest w kioskach.<br><hr>blontomKomentatorzy napisał(a):Kto wie kiedy(w jakim dniu)wychodzi miesięcznik Świat Motocykli??<br><hr>motobenio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości